Tocy írta:
Amúgy Bob, Rondo miért adja el ilyen csúnyán a labdákat? Minek kell -10-nél hát mögött passzolni, stb? Borzasztóan bírom Rondo játékát, főleg idén, de ezektől mindig feláll a hátamon a szőr...
Amikor azt írom szertelen ilyenekre gondolok, de idén szerencsére (lekopogom remélem most is) többször előfordult első félidőt 4-5 eladott labda, s mind ilyenek, majd másodikra kijött és 0 TO.De röviden megfogalmazva egy idióta

Volt egy ami tényleg érthetetlen hát mögötti felesleges passz volt...S szépen elgurult KG mellett.
55-42 oda

Voltak pillanatok mikor szépen zárkóztunk, de Cleveland Cavaliers 2.0 ellen

most -13ban vagyunk.James 30 pont emberrel kéz nélkül csukott szemmel törökülésben Dél-Afrikából is bedobná.....Pietrus azért már kicsit szívta a vérét, PP nagyon aludt rajta sajnos, be is szedte a faultokat.Rondo aki nálunk iparkodik, de álmoskásak vagyunk, bízom benne a másodikra felébredünk
Jó lett volna 10en belül maradni, kár itt a végén is Bass faultért.

Itt is érdemes nézni, azonkívül hogy irgalmatlan nagy volt, de néztük rendesen...Rondo pl szerintem a gyűrű alatti táncoscsajokat nézte...vagy nem tudom de elég lazán sétált
LETS GO CELTICS
James első félidő

Azért 100% hogy nem fog mindent bedobni, meg rohadtul lecsaphatná már valaki

49 pont a PO karriercsúcsa, ellenünk alapból mindig sokat dob (valahogy nem szeret minket

) .
PP 2 pont 1 pati 1 assist 3 fault....Ő a legálmosabb
Nem tudunk feljebb jönni....Bass és Rondo nagyon iparkodik, PP rémálom meccset hoz ezidáig

James álljál már le

Feljövünk 10-re persze szór egy trojkát emberről....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
72-61 pedig megint mocorgunk, s vannak labdáink, momentumaink, de ez a "jó ember" kinyírja ezeket

Open triplák maradtak ki, KG a gyűrű alatt 2 cm-re hagyott ki ziccert, nagy bajban vagyunk sajnos -13

és már csak 1 negyed.
PP továbbra is teljes katasztrófa, mindent kihagy, Rondo+Bass húzza a csapatot.
-18 erre nem lehet mit mondani, szétestünk sajna

Ennyi volt ez mára, nagyon nagy kár érte

Legyen már vége.....-23 PP mega katasztrófa ma, voltak gyenge meccsei akár csak ebben a sorozatban is, de ennyire teljes fékként nem tudom mikor láttam utoljára....