Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor azt írom szertelen ilyenekre gondolok, de idén szerencsére (lekopogom remélem most is) többször előfordult első félidőt 4-5 eladott labda, s mind ilyenek, majd másodikra kijött és 0 TO.De röviden megfogalmazva egy idiótaTocy írta: Amúgy Bob, Rondo miért adja el ilyen csúnyán a labdákat? Minek kell -10-nél hát mögött passzolni, stb? Borzasztóan bírom Rondo játékát, főleg idén, de ezektől mindig feláll a hátamon a szőr...
Bob nem szereti, de erre muszáj: +1!Eazzy írta: Ez a legszemetebb videó, amit valaha csináltak, mégis időről-időre megnézem, és elszorul a torkom, pedig nem vagyok egy nagy meghatódós fajta...igazi példakép a hozzáállása.
The BEST ever to touch a basketball! (mármint számomra)
Most megoldottam, az íróasztalomnál ülök, csak nem alszok beBob_Marley írta: Game elalvás veszély ellen a legjobb módszer, amit én is mindig alkalmazok, időkérésnél gyorsan írok valami hülyeséget ideÉs mire befejezem, már megy is a meccs tovább.
Ez a legszemetebb videó, amit valaha csináltak, mégis időről-időre megnézem, és elszorul a torkom, pedig nem vagyok egy nagy meghatódós fajta...igazi példakép a hozzáállása.Game90 írta:AI és Pac egy videóban, kell ennél több?![]()
Ha AI szóba kerül, akkor mindig ezt a videót szoktam linkelni, nálam all time fav:
http://www.youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g
AI és Pac egy videóban, kell ennél több?
Az OKT, az már természetesen csak gépelési hiba. 2 óra alvással és egy (sikeres?) vizsgával magam mögött elnézhető.neobarca írta: De az idézeted az ivásról nálam big LIKE!![]()
Nem OCT és nem is OKT... OKCPrimitive írta:De most nézem, hogy hivatalos oldalon is OKT.![]()
Gyanítottam én is, hogy a nyugati csapat élvez pályaelőnyt, mert a SAS-nak elég brutál mérlege volt és az OKC nem sokkal maradt le mögötte. Míg azért a Heat nem izzadt vért a ligaelsőségért. De lusta voltam ránézni az alapszakasz állásra, ezért nem írtam biztosra. Ma este valóban bármi megtörténhet, de azért maradjunk a 3 esélyesnél, mert a Gardenben lehetetlennek tartom, hogy jelenleg bárki a ligából széjjel kapjon minket úgy, hogy azt sem tudjuk hol vagyunk (tehát +20as meccsen legalább). Ezt nem hiszem, főként az utóbbi 3 meccs és a Heat játékának tanulságait levonva. Szoros győzelem benne van náluk is, mint ahogy nálunk is, illetve mi nyerhettünk hazai pályán simán, ha ők összezuhantak annyira (ezt azért nem hiszem).Cumbee írta:Egy kis javítást engedj meg, mert konzekvensen rosszul írod.Primitive írta:Böngészgetem a statisztikákat, és azt látom, hogy ezt most a pad nyerte meg az OCT-nek.
OCT:
OKC:
Grat a Thunder-nek, a mai meccset ugyan nem láttam, de aki sorozatban 4* legyőzi a Spurs-t, az megérdemli a döntőt. Érdekes, hogy hogy vállnak a történelmi tettek semmivé.
Amúgy javítsatok ki ha tévedek, de én úgy emlékszem, hogy mindkét nyugati csapatnak pályaelőnye van mindkét keletivel szemben, szal tök 8, hogy keletről ki jut be, a Thunder pályaelőnnyel megy a döntőbe.
Az esti meccs meg nagyon durva lesz, ez tipikusan az a 4 esélyes párharc, ahol minden benne van, a szoros meccstől, egészen az óriási verésig mindkét fél részéről. Jó lenne ezt a meccset elhozni Bostonból és egy nagyon szoros 7. meccsen nyerni, de én azzal is kiegyezem, ha a Celtics nyer és lenyomják az OKC-t a döntőben. Más forgatókönyvben nem vagyok benne.:D
Oklahoma City Thunder!Eazzy írta:Használj mán OKC-tPrimitive írta:Böngészgetem a statisztikákat, és azt látom, hogy ezt most a pad nyerte meg az OCT-nek. OCT pad...!Jó lényegtelen tudom, de engem annyira zavar ez az OCT
![]()
Boldog szülinapot AI!
Kedvenc videóm róla:
http://www.youtube.com/watch?v=v5I7ilIRJgQ
Egy kis javítást engedj meg, mert konzekvensen rosszul írod.Primitive írta:Böngészgetem a statisztikákat, és azt látom, hogy ezt most a pad nyerte meg az OCT-nek.
Használj mán OKC-tPrimitive írta:Böngészgetem a statisztikákat, és azt látom, hogy ezt most a pad nyerte meg az OCT-nek. OCT pad...!
Igazad lehet, úgy látszik már a memóriám sem a régi... De a Katrina névre, határozottan emléxem... Vagy mégsem?Scooby Bent Bwoy írta:Neobarca: gondolom New Orleans a város, amire gondolsz, de azért keverheted, mert ha jól emlékszem a Katrina hurrikán miatt egy időre a Hornets Oklahoma Citybe költözött.