Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem.Bob_Marley írta:Azért Eazzy-t ne engedjük be ilyen egyszerűen
Egy 5 oldalas elemzést kérnénk az Aszketikus szemlélet a filmművészetben témakörben, illetve egy power point előadás Bódy Gábor-Kutya éji dala című film bemutatása képekkel illusztrálva, s a különböző társadalmi osztályú emberekre gyakorolt hatásának elemzése.
Köszönjük
szalonna kevintől kissé tartok, mert sok jó filmet nem láttam tőle..lui1698 írta:Róóóland aztán okosan neköm!
A Faust féle hírlevélre én is feliratkozok, szerintem bevállalom a másik klubot is.kanty írta:Madridistás filmklub engem is érdekelne.
Faust majd szólj még légyszi, mert amúgy nem olvasom a fórumot.
én lehet élek a lehetőséggel, csak kár h a bad boys 2-t ellőttékFaust írta:Mindig vannak elmaradások.odaát hogy mukodik h mindenki megnéz minden filmet és nincsen senkinek semmi pótolni való?
A szisztéma nálunk a következő: csütörtökön ajánlás, 2 film, a határideje a következő ajánlás utáni hétfő éjjel. Tehát két filmre cirka másfél hete van mindenkinek. Aki esetleg megcsúszik, az kér tőlem PÜ-ben haladékot, és minden további nélkül megkapja. Aki nem szól, repül.
És eddig mindig volt az aktuális turnus közepe felé egy hét szünet hogy mindenki felzárkózzon. általában 3-4 embertől búcsúzunk el turnusonként, de a többség derekasan és lelkesen végigtolja. Jöhet innen bárki, ha gondoljátok, most vagyunk az utolsó ajánlásnál, kb. 2-3 héten belül kezdődik az új kör.
Mindig vannak elmaradások.odaát hogy mukodik h mindenki megnéz minden filmet és nincsen senkinek semmi pótolni való?
sztem a komolysággal itt sincs semmi baj. inkább a trehánysággal. odaát hogy mukodik h mindenki megnéz minden filmet és nincsen senkinek semmi pótolni való?messideco írta:Jah, és a tagok is komolya(bb)an veszik![]()
Bízom benne, hogy a következő körben már mennyiségileg is többen leszünk