Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hm ez érdekes megoldás, nem sok értelme vanBob_Marley írta:Szerintem egyértelmű, hogy megmaradnak a pontok.S minden nap lehet változtatni a kereten meg a csk pozíción is.visca el barca írta:...
Az az első lépése a játéknak, hogy megcsinálod a csapatod, utána csatlakozol. De szerintem így is meg lehet. A Transfer-be nem tudsz igazolni?kanty írta:Bob.messideco írta:
sambaraca néven melyik tisztelt társunk fut?
Amúgy a csapatomat, h tudom beállítani?Ami előtt beléptem a ligába, akkor kellett volna? Mert sehol se találom.
messideco írta:Bob:
-Ronda a mezed![]()
-Boumát miért?
Strinicet meg tényleg benéztem
Bob.messideco írta:
sambaraca néven melyik tisztelt társunk fut?
Csokoládé vanília én lennékmessideco írta: sambaraca néven melyik tisztelt társunk fut?
Majd csak holnap fog, mivel horvát.messideco írta:Na nekem ilyen jött össze
Malafeev
Strinic - Terry-Piszcsek-Alba
Ribery-Sneijder-Mvila-Andrews
Rvp-CR
+Isakkson, Kadlec, Larsson, Voronin
Van kőkemény 5 pontom![]()
![]()
Strinic nem játszott asszem...
Szerintem egyértelmű, hogy megmaradnak a pontok.S minden nap lehet változtatni a kereten meg a csk pozíción is.visca el barca írta:...
ő az első szamu haloor, csak félévet sérült volt és 3 hete tért vissza, advocaat nem merte játszatni.fcbarca0827 írta:Én Akinfeevet tettem kapusnak, jó lett volna tudni, hogy már nem ő az első számú hálóőr.visca el barca írta:az hagyján én egy fél óráig azon filoztam h akinfeeve-t teszem kapusnak, erre ő sem kezd![]()
Így csak Zhirkovtól várhatok pontokat az első napon.
Én Akinfeevet tettem kapusnak, jó lett volna tudni, hogy már nem ő az első számú hálóőr.visca el barca írta:az hagyján én egy fél óráig azon filoztam h akinfeeve-t teszem kapusnak, erre ő sem kezd![]()
Csak rúg majd egyet!visca el barca írta:az hagyján én egy fél óráig azon filoztam h akinfeeve-t teszem kapusnak, erre ő sem kezdGareth Tello írta:Jó ötlet volt megvenni Cech-t... Már a 15. percben egy kapott gól...![]()
mindazonáltal rohadtul remelem h behuzzak az oroszok, mert véletlenül zhirkov lett a csk
az hagyján én egy fél óráig azon filoztam h akinfeeve-t teszem kapusnak, erre ő sem kezdGareth Tello írta:Jó ötlet volt megvenni Cech-t... Már a 15. percben egy kapott gól...
csapaton belüli cseréről (substitution) van szó, nem transferrőlGareth Tello írta:Lehet, csak levonnak miatta valahány pontot az aktuális teljesítményedből.visca el barca írta: amugy egy játéknapon belül lehet a csapatban cserélni? mert most neuer és lindegaard lett a két kapusom és ugye egy csoportban vannak.
szal meg lehet azt csinalni, hogy kezd a dán, aztán ha vége a dán-portugálnak, rögtön lecserélem neurre? vagy hulyeség volt h ugyanabbol a csoportbol választottam a két kapust?
szerk.: Hármat. "Any additional transfers made in the same period will deduct 3 points from your total."
Egyébként itt van minden szabály: http://en.euro2012fantasy.uefa.com/rules/.
Lehet, csak levonnak miatta valahány pontot az aktuális teljesítményedből.visca el barca írta: amugy egy játéknapon belül lehet a csapatban cserélni? mert most neuer és lindegaard lett a két kapusom és ugye egy csoportban vannak.
szal meg lehet azt csinalni, hogy kezd a dán, aztán ha vége a dán-portugálnak, rögtön lecserélem neurre? vagy hulyeség volt h ugyanabbol a csoportbol választottam a két kapust?