Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meleg van fogy a sör lui mi ?lui1698 írta:Hííí, bocsesz mindenkitől, Roli hagyjad az ajánlást holnapra.
Most realizálódott bennem, hogy szombat van.
Nem vasárnapo van az ajánlás?soadroli írta:Luikám, a főnök azt mondta, hogy még ne. De szívesen bedobom az ajánlást, HALLOD ELŐD?!
próbálj olyat ajánli, ami nincs annyira köztudatban, vagy nem egy ismert színész ismert filmje. sztem a revolver, fegyvernepper, de főleg a töéletes trükk pont olyan amit már sok ember látott.Eazzy írta:Az ajánlásnak milyennek kell lennie? Mármint gondolom nem ilyen A spanom csaja szintű cuccDe mondjuk ilyenek, hogy Fegyvernepper, Revolver stb. ezek milyen kategória? (vagy mondjuk Repo men, Tökéletes trükk stb).
N csináld mánmessideco írta:ÖÖÖ
Azért vettem ki mert EB van és csak HOLLANDIAAAAAA!
A szóban is benne van ajánlod, tehát olyan film, ami val. nem mindenki által látott (de magyartalan de érthető remélemEazzy írta:Az ajánlásnak milyennek kell lennie? Mármint gondolom nem ilyen A spanom csaja szintű cuccDe mondjuk ilyenek, hogy Fegyvernepper, Revolver stb. ezek milyen kategória? (vagy mondjuk Repo men, Tökéletes trükk stb).
Oké ez érhető.messideco írta:.....
Igen és aki Boston drukker, annak jön plusz egy megnézendő film, kezdésnek:lui1698 írta:Nem Bob, annyi változás lesz, hogy csak fantasy filmeket fogunk ajánlani.
Az mit jelent, hogy átalakulna???messideco írta:Kezdhetnénk el utána rá a következő turnust, és akkor minimálisan átalakulna a dolog.
Köszi, aztán ha időm engedi..messideco írta:Elolvastam.
Hát sajnálomSok sikert az érettségihez!