LG írta:
Durva egy 7vége! EB, F1, Roland Garros.
Nos, mára megteszi egy német győzelem, + egy Schumi pole pozíció. Esetleg még bónuszba győzhetnek a dánok, és Sharapova.
Holnap meg jöhet Djokovic RG győzelme, Schumi futamgyőzelme. A C csoportban meg mind2 meccs legyen x, h majd a végén ír és horvát továbbjutás legyen.

Meg még van egy Argentin-Brazil ma 21:05-kor!

Valóban szép hétvége.
Tetszett nekem is az Eb első meccsnapja, meglepően jó meccsek lettek ahhoz képest, hogy én azt hittem, majd látok egy 0-0-as helyzet nélküli nyitómeccset.
A második meccsen én naiv úgy gondoltam, hogy a Csehek rendezkednek be kontrákra, és az Oroszok birtokolják a labdát, ehelyett ez fordítva történt, de piszkos jól kontráztak Arshavinék. Mondjuk illendő megjegyezni, hogy a Cseh középpálya semmi érdemlegeset nem mutatott fel ez ellen, egy ütempasszal átjutottak a komplett Cseh középpályán, majd vihették 3 a 3 ellen. Ehhez még hozzájött, hogy a Cseh védelem sem volt túl magabiztos, de én nem a védelemben láttam a legnagyobb problémát, kiszolgáltatottak lett azzal a kp sorral előttük. (+ a Cseh jobbhátvéd rendszerint fennragadt a túlsó oldalon, és csak kocogott vissza.

)
A kommentátor és a stúdióban ülő munkatársak.. Hát.. Lehet az Eb végére visszasírjuk Farkas Norbit meg Horváth Ferit..