Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem gondolom, hogy feltétlen Ramos lenne a hibás, igaz, egy kihagyhatatlan helyzetbe hozta Balotellit, dehát istenem, hibák megesnek.Hát gyerekek.....
El vagyok keseredve.
Ramos megint hatalmas hibákat követett el, lásd a gólnál ő ragadt be,
aztán Balotellit milyen helyzetbe hozta.
Ez a Torres meg....
Csak arra jó, hogy ki legyen a keret.
Az első félidőben keményen látszott, hogy nincs igazi csatár a pályán.
Amikor meg beállt egy csatár, abban nem volt köszönet.
Azon már szinte csak röhögni tudtam, mikor Buffon lábbal szerelte, és kicselezte.
Komolyan mondom, Tököli jut eszembe róla, fénykorában. Az produkált ilyeneket.
Nem is értem, h miért nem Pedro, vagy Llorente jött.
Én nem szurkolok a spanyoloknak, de ha szurkolnék nekik, akkor sem lennék elkeseredve.G.Gabe írta:Hát gyerekek.....
El vagyok keseredve.
Ramos megint hatalmas hibákat követett el, lásd a gólnál ő ragadt be,
aztán Balotellit milyen helyzetbe hozta.
Ez a Torres meg....
Csak arra jó, hogy ki legyen a keret.
Az első félidőben keményen látszott, hogy nincs igazi csatár a pályán.
Amikor meg beállt egy csatár, abban nem volt köszönet.
Azon már szinte csak röhögni tudtam, mikor Buffon lábbal szerelte, és kicselezte.
Komolyan mondom, Tököli jut eszembe róla, fénykorában. Az produkált ilyeneket.
Nem is értem, h miért nem Pedro, vagy Llorente jött.
akkor nézd meg mégegyszer. piquével ugyanugy egyvonalba volt, szóval nem lehet csak az ő nyakába varrni.G.Gabe írta: Ramos megint hatalmas hibákat követett el, lásd a gólnál ő ragadt be,
Sejtettem hogy Puyol lesz a legegyedibb!Gareth Tello írta:Egy portugál karikaturista unatkozott:
![]()
VAMOS!
Zseniális megmozdulásai voltak. Ahogy egyszerre elfektetett 3 védőt is, aztán egy bokából elcsavarta a bal felső felé. Gólt érdemelt volna, kár, h csak kapufa lett.#David Villa# írta:Meccs embere egyértelműen Iniesta. Zseniális játékos. Szép volt Ini.
A bilbaoiakkal együtt egy hét pihenőt kaptak, most csatlakoztak csak a válogatotthoz.visca el barca írta:barcás különitmennyel mi a rák van? multkori meccsen sem játszottak...