USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 18:06:39

P.U.Y.O.L. írta:Nem rossz kis összeállítás, bár Michael Beasley erősen hiányzik! :lol:
Vele nálam tényleg csak McGee veheti fel a versenyt!
Ja igen jó öreg Beasley :D Ő lemaradt pedig még reggel eszemben volt.

1/1 is jó játék ott csak 18 jött össze de érdekes ott is benéztem Chris Webber arcberendezése szerintem hasonlít Glenn Robinsonéra aztán leeset, hogy Bucks mezben inkább Robinson mint Webber :lol:
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.11. 17:53:39

Nem rossz kis összeállítás, bár Michael Beasley erősen hiányzik! :lol:
Vele nálam tényleg csak McGee veheti fel a versenyt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 17:28:08

Érdekes, pedig a fehéreket könnyebb megjegyezni miután kevesebb volt belőlük.
Eddig ahogy látom P.U.Y.O.L a legfelkészültebb ő 45öt tudott :D

Meghallgattam a podcastet, ezek készek :D Oktogon felébredésnél sírtam, megint remek hangulatú kis podcast lett.
És sok érdekes dologról volt szó.

Na de All suttyó csapat :D Mostanit kell írni, nem all-time, így Boven szívfájdalmamra kimarad.

PG:Westbrook (nem csak mert IQ 20 alulról karcolva hanem azért neki is voltak alattomos kis megmozdulásai s igazi suttyó :D)
csere egyértelmű West (aki megizéli James anyját, az tényleg suttyó :D)

SG:Jr Smith (egy igazi őstulok, akinek ha megy 30 pont ha nem akkor 1/25 a mezőnyből és a büdös életbe se passzolná le a 26ik labdát, ráadásul Smith szeret verekedni is, csajáról érdekes fotókat feltölteni, tépni mint socio is linkelte, nem egyszer i got high stílusban küldi, ő ne lenne suttyó ????, hát dehogynem :D)
csere nálam is DeShawn Stevenson (egy igazi ősbunkó ő is, ráadásul a pályán is előszeretettel szeret levegőben lévő játékosokat ellökni oda térdelni suttyó vezér lehetne :D)

SF:Na ez nem kérdés: Ron-Ron :D
Csere: Matt Barnes (na ő is egy igazi idióta barom :D csúnya faultokkal reklamálásokkal mindennel tarkítva a játéka )

PF:KG :D (állandóan pofázik az ellenfélnek a rookiekra külön rászáll, nem riad meg a durva faultoktól szabály szerint nincs szabályos elzárása igazi sutyerák :D)
csere:DemArcus Cousins (neki annyi esze van mint egy marék lepkének, ráadásul mit összehisztizett Griffin ellen is az egyik alapszakasz meccsen majd zárta egy szép kis faulttal, igazi agyament ő is)

C:dobpergés....taraddadadm.... és igen Javale "hülye vagyok az élethez" McGee (róla is kb ennyi azon a visszafelé futok dolgon a mai napig sírok, de nem csak hogy hátra futott de mikor Wall kért egy zárást, elfutott előle, igazi hülye :D)
ezt még anno Game linkelte talán, ebben minden benne van ami a McGee kórra jellemző:
http://www.youtube.com/watch?v=AgSYA3Gb7oI
Amikor a tripla-duplát üldözi azon pl meghalok :D Itt a haverja Blatche:
http://www.youtube.com/watch?v=lDzRvZcFn48
csere: nálam Noah, egy igazi tenyérbemászó játékstílusú ember, aki szintén pofázik mindenkinek, sunyi módon odalépeget őrjöng csúnya :D igazi suttyó :D

Megjegyzem ezek közül a játékosok közül én sokat szeretek (mert én is suttyó vagyok :mrgreen:) de mindegyikről csak a rosszat próbáltam összeszedni (lsd KG) s újakat is összeírni nem csak amit Bazskáék
De pl igen Stephen Jackson mint padmelegítő verőlegény simán elférne.
Rondot meg nem akartam írni, őt túlságosan szeretem :P De ő mint reggel írtam nem ismer se embert se Istent, sunyi flegma játékot tud hozni ő is, meg bírókat dobál, lökdösődik, odacsapkod ő is suttyó :D De Westbrook kezdő kell legyen egy All-Suttyó csapatban :mrgreen: csere meg Mothafucka West :D
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.11. 17:13:38

George Mikan

Csak hogy legyen fogalmunk róla, hogy ki volt ő... 8)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.11. 16:39:28

Én kemény 23-at ismertem fel :lol:

Grat a Miaminak, jó kis döntőnek nézünk elébe. Úgy érzem hogy az OKC-é lesz az első meccs, főleg ha ők lesznek hazai pályán, de leginkább azért mert több idejük volt felkészülni, és a Miaminak kell majd 1-2 negyed míg átállnak a Thunder féle játékra, mivel 7 meccs a Boston ellen, aztán egy teljesen más stílusú csapat ellen játszani nem olyan egyszerű.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.11. 16:28:30

Bob_Marley írta:Eazzy oké én elnéztem Kempet (igazad van Puyol tudom gáz, de nem tehetek róla mint írtam ránéztem a képre nekem Kempnek tűnt :D) de az hogy valaki ne ismerje fel Patrick Ewingot, ráadásul régi nagy NBA fanként.....:D Mi volt veled?Buli volt tegnap vagy mi? :mrgreen:
Hát nem véletlen voltam szomorú én sem :D
De azért nah, Mutombot benézni :D Nekem meg ő a kedvenc centerem. Szóval egyenesen két embert is besértettél ezzel :lol:
(most egy jó ideig nem is szólok hozzád....mondjuk legyen 10 perc.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 15:01:33

Eazzy oké én elnéztem Kempet (igazad van Puyol tudom gáz, de nem tehetek róla mint írtam ránéztem a képre nekem Kempnek tűnt :D) de az hogy valaki ne ismerje fel Patrick Ewingot, ráadásul régi nagy NBA fanként.....:D Mi volt veled?Buli volt tegnap vagy mi? :mrgreen:

Na akkor kezdődjön a visszaszámlálás 1-2 hangolódó videó a döntőre
http://www.youtube.com/watch?v=a8FAnmEc ... =g-all-lik
http://www.youtube.com/watch?v=YtdkqPL0 ... r_embedded

Én mint írtam Perk-Ibaka kettős sokat számíthat, de szerintem a döntő faktor az lesz ki tudja csapatként megverni a másikat, s olyan embereket előhúzni akikkel nem számolunk, leegyszerűsítve a Harden-Westbrook-Durant és James-Wade-Bosh triókon kívül ki tud dominálni.Chalmers-Haslem-Battier vagy Fisher-Collison-Sefolosha.Meg persze ki védekezik jobban :D Heat szempontból főleg a palánk alatt.

Részemről továbbra is Perknek még egy gyűrűt kampányon vagyok :D

Kis ECF visszatekintő:
http://www.youtube.com/watch?v=AJ6T5Fae ... =g-all-lik
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.11. 13:48:37

Hmm én csak 33-at tudtam...valóban a fehérek mentek nekem is kevésbé...akit nagyon sajnálok, hogy nem találtam el, és fogtam a fejem a végén a Ewing volt.

Ez is hasonló, csak itt az 1/1-ek:
http://www.sporcle.com/games/maniac70/n ... cks-photos
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.11. 12:09:03

Bob_Marley írta:P.U.Y.O.L
Tudom, hogy epic azon a képen, megláttam egyből ez ő, írtam nem fogadta el (egyébként elég volt csak a vezetéknév :P :D) Mondom wtf, nem volt sok időm ezzel babrálni léptem tovább :D Aztán megnéztem és éreztem, hogy gáz :D Meg tudom a kedvenced is ráadásul, de azon a képen az Kemp :D
Akiről egyébként nem tudod ki volt, én is így vagyok, csak nem "mertem" írni, nehogy beégjek, de hogy neked se így már OK :mrgreen:
Uhh...könnyebb lett volna, ha csak vezetéknevet kellet volna írnom. :D
Vagy csak mi ketten nem tudjuk kicsoda! :lol:
(azon a képen pedig sehogy se áll össze Kemp :D )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 11:44:49

P.U.Y.O.L
Tudom, hogy epic azon a képen, megláttam egyből ez ő, írtam nem fogadta el (egyébként elég volt csak a vezetéknév :P :D) Mondom wtf, nem volt sok időm ezzel babrálni léptem tovább :D Aztán megnéztem és éreztem, hogy gáz :D Meg tudom a kedvenced is ráadásul, de azon a képen az Kemp :D
Akiről egyébként nem tudod ki volt, én is így vagyok, csak nem "mertem" írni, nehogy beégjek, de hogy neked se így már OK :mrgreen:
Tocy írta:
Ez itt nagyon off, de akkor miért fórumozhat még? Itt egy olyan hsz után kapná a banánt, az fix...
Elég laza ott a gyeplő, ezért pl én kevésbé is szeretem.Anyázás megy nem egyszer :roll: Pl én ezért is szeretek jobban ide írogatni (mert legalább nem anyázzuk egymást még ha ellentétes is a véleményünk), ott csak a Celtics topikot szoktam megnézni, de pl lsd Zolee23 meg ide nem ír csak oda :D
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.11. 11:34:22

Bob_Marley írta: nba1.hu-ról játék:
http://www.sporcle.com/games/jonesjeffum/nbaplayers
44 összejött :D Mutombo-t nem akarta elfogadni Kempnek, pedig ezen a képen egy az egyben ő. :D
Jobban ment, mint gondoltam, bár egy-két névnél babráltam egy ideig, amíg eszembe jutott, hogy hogyan kell leírni. :lol:
Hibáim:Mikan, (lehet, hogy szégyen, de ő az egyetlen, akiről még most sem tudom, hogy kicsoda...majd rákeresek) Barry, Gervin, Cousy, Pettit

illetve Havlicek nevét túlbonyolítottam és nem John, hanem Jeff lett a keresztneve is (Hornacek bezavart :D ) de tudtam, hogy kicsoda...

szerk: Bob, azért Kempet benézni Mutambonak eléggé epic! :lol:
Kemp ráadásul a kedvencem volt, igazán rajta lehetne a listán...
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.11. 11:28:35

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Bob, pedig éppen kérni akartam valami programot, ami kitakarja a hsz-eit, mert el nem tudom mondani, hogy mennyi felidegesít :D

Na most meghallgatom a podcastet.
Nem akarok senkiről túlnegatívat írni, meg itt nem is látja, meg nem is ismerhetjük, de vannak elborulásai, s pl én is akármennyire utálom a Heatet azért ribancozni nem mennék át de a többiek se a celtics topikból, főleg, hogy neki van előélete több helyen ezért ezekkel még rátesz egy lapáttal.

Nekem is van "ellenségem" odaát :lol: Brisco most Statmelo aki rendszeresen iszonyat lekezelően beszél a celtics szurkolókról és a Bostonról, így néha kicsit visszapörkölök neki a mi a helyzet a showtime Knicks-szel kérdéssel. :D Én is szoktam akár itt foglalkozni más csapatokkal, de szerintem azért van egy határ amíg el lehet menni, s amikor már átmegy valaki mondanivalója sértőbe meg roppant cinikusba az nem járja.Na Garnett94 is átesik nem egyszer a ló túloldalára, de nála még extra, hogy a saját csapatával szemben is :D
Ez itt nagyon off, de akkor miért fórumozhat még? Itt egy olyan hsz után kapná a banánt, az fix...

ON: a podcastben rengeteg igazság van, főleg a döntőről való esélylatolgatásban...tényleg a Heat játékosok nem tudják hogy mi lesz, Spo össze-vissza variál logikátlanul, most éppen az eddig stabil kezdő Turiaf nem játszik, vagy az előtte másfél évig kezdő, Turiaf óta is sokat játszó Joel szintén, egyszerűen hihetetlen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 10:52:57

Tocy írta:Bob, pedig éppen kérni akartam valami programot, ami kitakarja a hsz-eit, mert el nem tudom mondani, hogy mennyi felidegesít :D

Nem akarok senkiről túlnegatívat írni, meg itt nem is látja, meg nem is ismerhetjük, de vannak elborulásai, s pl én is akármennyire utálom a Heatet azért ribancozni nem mennék át de a többiek se a celtics topikból, főleg, hogy neki van előélete több helyen ezért ezekkel még rátesz egy lapáttal.

Nekem is van "ellenségem" odaát :lol: Brisco most Statmelo aki rendszeresen iszonyat lekezelően beszél a celtics szurkolókról és a Bostonról, így néha kicsit visszapörkölök neki a mi a helyzet a showtime Knicks-szel kérdéssel. :D Én is szoktam akár itt foglalkozni más csapatokkal, de szerintem azért van egy határ amíg el lehet menni, s amikor már átmegy valaki mondanivalója sértőbe meg roppant cinikusba az nem járja.Na Garnett94 is átesik nem egyszer a ló túloldalára, de nála még extra, hogy a saját csapatával szemben is :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.11. 10:30:49

Bob, pedig éppen kérni akartam valami programot, ami kitakarja a hsz-eit, mert el nem tudom mondani, hogy mennyi felidegesít :D

Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.11. 10:30:09

én büszkén vállalom hogy 23mat tudtam :D Látszik,hogy nem rég óta követem az NBA-t :D

Amúgy Podcastben lehet hallani 2mondat erejéig,hogy valamikor úgy volt,hogy Kobe megy a Bullsba. Rágugliztam,semmit. Valaki tud erről mondani pár szót?!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 10:07:31

Sanama írta:Bob, ezt Bazskáék mondták poénkodva :D
Amúgy suttyó teamról annyit tudok mondani,hogy Artest kezdőben! :D
Artest is alap valóban a detroiti mészáros :D

Jah ezt nem tudtam, hogy ők mondták :D
Meg bele is szerkesztettem az előzőbe, Rondo utál mindenkit mint a szrt pl :D Ő tényleg egy érdekes személyiségű emberke, de ezt múltkor is kifejtettem, iszonyat flegma arrogáns tud lenni, főleg az újságírókkal (utolsó meccsnél is azt hiszem az volt a kérdés, hogy mennyire volt ez túlteljesítés a csapattól, s megsértődött :D és átment onnantól 1 szavas válaszolgatásokba, majd pár ilyen után felállt s elment) de az ellenfelekkel is, csapaton belül meg csendes meghúzódó ember, akinek azért elborul az agya, s összeszólalkozik a csapattársakkal is olykor, de ez azért ez benne van mindenkinél, s nem eget rengető dolog, egészséges összeszólalkozások :D A csapat szent számára.Nagyon szenvedélyes ő is, s a győzelemért mindent megtesz.

Miaminak nem egyszer szólt már amúgy oda emlékezzünk csak talán a 4ik meccs volt ebben a szériában, mikor kifejtette, azért szellős a Miami védekezése, mert állandóan sírnak a játékvezetőknek támadásban a nem megítélt faultok miatt és nem érnek vissza :D De a Lakersnek is "beszólt" már de sorolhatom a többi csapatot is. Ezért írtam fejben le kell nyugodnia, de amíg a csapaton belül meg van az összhang, s azon belül meg megvan nem egy interjú beszámoló videó van erről, addig nincs gond :D És idén sokkal higgadtabb volt, s vezérré tudott tényleges válni folyamatosan, az hogy utál mindenkit, ezt nem fogják belőle kinevelni ez a győzni akarás hajtja :D De amit múltkor is írtam az nem igaz róla, hogy csapatromboló személyiség lenne, nem egy egyszerű figura, de a csapat az első számára.Az meg hogy utál mindenkit a külvilágból, hát Istenem..... EMO-s a kis lelkem :mrgreen:

Én akit nem tudtam:
Mikan-Robertson-Gervin-Moses Malone-Pettit-Mutombo
Cousy meg Jerry Westet meg elsőre felcseréltem :D
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.11. 09:58:43

Bob_Marley írta:nba1.hu-ról játék:
44 összejött :D Mutombo-t nem akarta elfogadni Kempnek, pedig ezen a képen egy az egyben ő. :D
Jó kis játék, a fehér játékosok valahogy nem mentek, kevertem őket, az első két sor még sikerült, onnantól viszont Barry, West, Thomas, Gervin, Havlicek, Cousy, Pettit, Wilkins és Dwight Howard nem. Utóbbi kettőt valahogy nem sikerült felismernem, pedig mennyit láttam őket játszani. Így 41.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.11. 09:53:05

Bob, ezt Bazskáék mondták poénkodva :D
Amúgy suttyó teamról annyit tudok mondani,hogy Artest kezdőben! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.11. 09:06:13

Sanama írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/10/alleyoop10

Rondo és Garnett miért tudnak jól játszani a Heat ellen?
Mert utálják őket mint a sz.rt :D (akkor lehet nekem is menne :twisted: )

Döntőben akkor hajrá OKC! Bár egyiket sem szeretem,de a Heat-et utálom mint .... Garnették :D
Nem tudom meghallgatni majd délután, de tetszik az ALL-Suttyó csapat választás :D Végre eljött az én időm :mrgreen: , én is befogok írni Bazskáéknak suttyó választásban jó vagyok :)
Előre látom Beasely-Jr Smith kombó benne lesz, s mondjuk én bírtam Bovent, mert alapvetően iszonyat melót végzett mindenkin csak néha átment alpáriba :lol: Át kell gondolni azért meg majd ismerni kell a szabályokat, de jó ötlet ez a választás :D

KG+Rondo meg két olyan ember aki maximalista, s utál veszíteni, Rondo is ezért "hisztizek" általában a meccseken, KG-t meg régóta tudjuk, hogy egy jó értelemben vett állat.Nem hiszem, hogy utálom mint a szrt effektus lenne náluk, amikor pályán vagy senki sem a barátod, s a lehető legtöbbet akarod kiadni magadból, s utálsz mindenkit az ellenfélből :D Tök mindegy, hogy az Heat mezes vagy Bobcatses,Náluk ez még jobban kiütközik annyira szenvedélyes játékosok, de pl amit írtam biztos, hogy a meccs után odamentek azért gratulálni.
De amikor ilyen hőfokon égő játékosokról beszélünk, akkor az benne van, hogy akarsz ezerrel s "csalódsz" akkor aztán az egész világot utálod mint a szrt s nehezen tudsz higgadt maradni s esetleg odamenni megpaskolni a másikat.Van aki "hamar" túlteszi magát a vereségen van aki kevésbé, ők inkább az utóbbi kategória.
Az biztos hogy pl az NBA-s írás mg az előregyártott pólók még jobban felspanolhatták őket is, s még jobban kiütközött rajtuk az utálat, de úgy gondolom ez az egész közeg felé mutatott "gyűlölet" volt mintsem konkrétan a Miami felé.

S azért nem szabad elfelejteni a csapatból ők voltak a legjobb erőben, s rájuk "kellett" építeni az idei PO futást.Rondonak amúgy is jól megy a PO-ban, KG-nek meg rég nem látott lába volt az idei szezonban, szóval szerintem inkább ezért játszottak jól :D

nba1.hu-ról játék:

Tocy le ne állj Garnett94el "vitázni" :D Ő kicsit fura egyéniség ha szépen akarom megfogalmazni :D Ja és Bob Marley kép meg jó választás :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.11. 09:57:03-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.11. 08:31:50

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/10/alleyoop10

Rondo és Garnett miért tudnak jól játszani a Heat ellen?
Mert utálják őket mint a sz.rt :D (akkor lehet nekem is menne :twisted: )

Döntőben akkor hajrá OKC! Bár egyiket sem szeretem,de a Heat-et utálom mint .... Garnették :D
balinteer
Capitá del Barça

2012.06.10. 11:58:00

Szerintem James megint összeszarja magát a döntőben,ahogy szokta,míg Durant állat lesz és az OKC 4-2-vel behúzza.

Sajnálom a Bostont,mert nagyot küzdöttek,sérülten,öregen fáradva,de nem adták fel. Rondo nagy vezér lehet a jövő Celticsében,kíváncsi vagyok,hogy nyomnak-e egy tankszezont vagy az FA-ről vásárolnak.

Az álomdöntő összejött,a palánk alatt az OKC erősebb és a clutch szituációkban is jobbak,mint a Heat. Ha Bosh a palánk alatt tud alkotni és James nem szarik be,akkor lehet esélyük.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.10. 10:41:41

No, valahogy behúztuk ez a sorozatot, bár reménykedtem, de elég halványan 2-3 után. James elképesztően játszott végig, nem is értem igazából, hogy képes erre, Wade viszont végig harmatos volt, márpedig nélkül minimális esélyünk sincs a Thunder ellen. Ott kell az ő villogása, betörései, kb 25-28 pontja, stealjei, és maximálisan koncentrált védekezése. Ha ő és James is hozza a maximumot, valamint Bosh is belelendül ( ma már azért jó volt ), akkor lehet keresnivalónk. De kell még Chalmers-Battier védekezése és triplái, Haslem kosarai, valamint a palánk alatt fogalmam sincs hogyan, de valahogy meg kell a Thunder fogni. Tippem 4-3 az OKC-nek, mivel: NY-ot 4-1re, Pacerst 4-2re, Boston 4-3ra vertük, tehát ha továbbmegyünk akkor 3-4, miközben a Thunder 4-0-ra verte a Dallast, 4-1-re a Lakerst és 4-2-re a Spurst, tehát nekik meg most 4-3 következik :D

Na jó, viccet félretéve, jelenleg max 2 győzelmet tudok elképzelni, de inkább talán egyet. Lehet, hogy pesszimista vagyok, de még 3-3 ellen lenne esélyünk főleg James jó védőmunkája miatt, viszont a teljes csapatokat nézve a mi kiegészítőink sokkal gyengébbek, mint ott Sefolosha-Ibaka-Perkins, még Fisher triplái is beesnek annyiszor, mint a mieink. Miller sérült, Battierből sokat ki fog venni a védekezés, és amikor erre figyel, nem esnek a hármasok, Chalmers-Westbrook...nem mi nyerjük, Haslemék a palánk alatt szintén nem túl esélyesek. Hát meglátjuk, én ezzel az eredménnyel már elégedett vagyok, nem értem azokat a hangokat, miszerint Jamesnek idén kötelező gyűrűt nyerni. Miért? szimplán jóval gyengébb ez a csapat, mint a Thunder, vagy akár a Spurs, főleg az edző. Tavaly még nem állt össze a csapat igazán, idén meg kiderült, hogy egyszerűen gyengék vagyunk. De nem mindig a jobbik nyer! :P
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.10. 10:19:46

Ez nagyon nagy meccs volt. Megérte megnézni élőben. Grat a Miaminak, örülök, hogy a döntőben vannak. Az OKC-t esélyesebbnek tartom, főleg a palánk alatt lesz nehéz Ibakával és Perkel. (ezt igazából nem is nagyon tudom, hogy hogyan fogják megoldani, mert Haslam kevés)

A Bostonnak hatalmas pacsi aztért, hogy ilyen élvezetes párharcot tudtak produkálni, főleg egy 0-2 után.

A mai meccs is szinte végig a kezükben volt, de a 3. negyedben felzárkózott a Miami és onnantól kezdve nem volt megállás. (pedig titkon reménykedtem egy hosszabbításos 7. meccsben 8) )

James most nem ragyogott úgy, mint az előző meccsen, de 31-12-t így is összekapált, plusz a 4. negyedben nagyon fontos kosarakat szerzett. Főleg az a 3-as a világ végéről!!! :shock: Azzal lett ha jól emlékszem 91-84 és ott meg is tört a Celtics. Wade ma sem volt az igazi, de legalább többet tett hozzá, mint az elmúlt meccseket. Bosh, Chalmers és Bettier rendben volt. Bosh játéka a döntőben is fontos lesz.

A Celtics remek első félidőt produkált, szinte minden beesett, amit elengedtek. Rondo TD és az egész kezdő 5-ös 10 pont felett zárt. A végén az is megható jelenet volt, amikor Doc elkezdte lecserélni a kezdőket és Garnettel lepacsizott. Látszott, hogy a könnyeivel küzködik.

A döntőben is a Miami sikeréért fogok szorítani. Egyrészt, mert szerintem ők az esélytelenebbek, másrészt, mert Jamesnek már bőven kijárna egy gyűrű és ebben a rájátszásban (eddig) vastagon rá is szolgált.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.10. 09:48:29

boston :( igazából a hazait kellett volna behúzni,de nem baj,így is szép szezont futottak a srácok.
a döntőben meg remélem az OKC elkalapálja Jameséket alaposan.
tippem 4-2 az OKCnek,de szívem melyén azt kívánom,hogy söpörjék ki őket 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 09:23:48

A mindenkiben én nem tartozok bele. :D Annyira nem hoz lázba ez a 2 csapat, bízom benne nem futóversenyt kell nézni, hanem csupa okos tudatos megoldást.LBJ-Durant párharcnál meg elég sokszor Sefolosha és Battier neve fog előkerülni de meglátjuk, Thunder ha tudja hozni az a jó CSPATjátékát amit láthattunk tőlük mostanában akkor gondban lehet a Miami (ez látható volt ellenünk is), ráadásul itt van az OKC-nél egy Ibaka-Perkins kettős is a palánk alatt.

Ha a Miami is "csak" arra épít, hogy majd Wade-James és ami marad Bosh bepotyogtat, akkor ez kevés lehet, tipikus az a párharc szerintem amit az dönt el ki tudja jobban kihasználni a 7-8 fős keretét adott meccsre.Chalmers játéka nagyon feljavult mostanában s Haslemre megint fontos szerep hárul nem beszélve Battierről aki a védekezésén kívül úgy látszik megtalálta az üres 3asait is és döntő lehet, de úgy érzem a palánk alatti erősség miatt az OKC ezt befogja húzni.

James azért szembe fog kerülni Duranttel nem egyszer az valóban nagyon keménynek ígérkezik, s ott meg sokat dobhat a Miamin, hogy James elit védő Duranttel szemben.

Perk miatt nálam is az OKC a favorit de győzzön a jobbik, s ne a gyorsabb :lol: Meglássuk :D OKC nagyon sokféle játékot tud felmutatni egyértelműen kell a Miamitól is a csapatjáték, s ebben bízok, hogy mindkét csapat ez helyezi előtérbe és nem a 3 vs 3 elleni pumpálást.Azért vannak tartalékok a Heatben első 2 meccsből 1et fogniuk kell de Oklahomában borzasztó nehéz lesz.Viszont erősebbnek érzem a perimeter védekezését mindenképpen a Heatnek s ez is fontos lehet.

Tipp OKC-Heat 4-2 (de ebben a PO-ban tényleg lehetetlenség jósolni) sok OT-mal :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése