Érdekes, pedig a fehéreket könnyebb megjegyezni miután kevesebb volt belőlük.
Eddig ahogy látom P.U.Y.O.L a legfelkészültebb ő 45öt tudott
Meghallgattam a podcastet, ezek készek

Oktogon felébredésnél sírtam, megint remek hangulatú kis podcast lett.
És sok érdekes dologról volt szó.
Na de All suttyó csapat

Mostanit kell írni, nem all-time, így Boven szívfájdalmamra kimarad.
PG:Westbrook (nem csak mert IQ 20 alulról karcolva hanem azért neki is voltak alattomos kis megmozdulásai s igazi suttyó

)
csere egyértelmű West (aki megizéli James anyját, az tényleg suttyó

)
SG:Jr Smith (egy igazi őstulok, akinek ha megy 30 pont ha nem akkor 1/25 a mezőnyből és a büdös életbe se passzolná le a 26ik labdát, ráadásul Smith szeret verekedni is, csajáról érdekes fotókat feltölteni, tépni mint socio is linkelte, nem egyszer i got high stílusban küldi, ő ne lenne suttyó ????, hát dehogynem

)
csere nálam is DeShawn Stevenson (egy igazi ősbunkó ő is, ráadásul a pályán is előszeretettel szeret levegőben lévő játékosokat ellökni oda térdelni suttyó vezér lehetne

)
SF:Na ez nem kérdés: Ron-Ron
Csere: Matt Barnes (na ő is egy igazi idióta barom

csúnya faultokkal reklamálásokkal mindennel tarkítva a játéka )
PF:KG

(állandóan pofázik az ellenfélnek a rookiekra külön rászáll, nem riad meg a durva faultoktól szabály szerint nincs szabályos elzárása igazi sutyerák

)
csere:DemArcus Cousins (neki annyi esze van mint egy marék lepkének, ráadásul mit összehisztizett Griffin ellen is az egyik alapszakasz meccsen majd zárta egy szép kis faulttal, igazi agyament ő is)
C:dobpergés....taraddadadm.... és igen Javale "hülye vagyok az élethez" McGee (róla is kb ennyi azon a visszafelé futok dolgon a mai napig sírok, de nem csak hogy hátra futott de mikor Wall kért egy zárást, elfutott előle, igazi hülye

)
ezt még anno Game linkelte talán, ebben minden benne van ami a McGee kórra jellemző:
http://www.youtube.com/watch?v=AgSYA3Gb7oI
Amikor a tripla-duplát üldözi azon pl meghalok

Itt a haverja Blatche:
http://www.youtube.com/watch?v=lDzRvZcFn48
csere: nálam Noah, egy igazi tenyérbemászó játékstílusú ember, aki szintén pofázik mindenkinek, sunyi módon odalépeget őrjöng csúnya

igazi suttyó
Megjegyzem ezek közül a játékosok közül én sokat szeretek (mert én is suttyó vagyok

) de mindegyikről csak a rosszat próbáltam összeszedni (lsd KG) s újakat is összeírni nem csak amit Bazskáék
De pl igen Stephen Jackson mint padmelegítő verőlegény simán elférne.
Rondot meg nem akartam írni, őt túlságosan szeretem

De ő mint reggel írtam nem ismer se embert se Istent, sunyi flegma játékot tud hozni ő is, meg bírókat dobál, lökdösődik, odacsapkod ő is suttyó

De Westbrook kezdő kell legyen egy All-Suttyó csapatban

csere meg Mothafucka West