barca99 írta:Alonso játszik amúgy a vkp poszton, Busquets meg Xavival egy vonalban, passerként. Nem hülyeség amúgy, simán megállja a helyét a "Xavi-poszton" is. Mata azért jó lenne, esetleg Llorente mehetne még birkózni.
Mondhatnám, hogy végre valaki aki látja az erdőt a fától, de ez degradáló kifejezés lenne másra nézve
De tényleg könyörgöm vonatkoztasson már el mindenki az xy posztja vkp vagy éppen cdfghjiutk.Ez a felállás egy jó felállás amit játszanak, s nincsenek kötött posztok, Busqeuts játszik előrébb, Alonso meg kell, mert kb az egyetlen olyan középpályás aki fizikálisan feltudja venni a versenyt.Busqeuts meg kiváló játékintelligenciával van megáldva, s szépen letudja osztogatni.Ez egy roppant mobilis felállás gyorsan át tud alakulni 3-5-2be 4-3-3ba 3-4-3ba.
Abban teljesen igazat adok mindenkinek, hogy 1 klasszikus csatár kellett volna, de véleményem szerint az volt itt a "vezércsel" hogy mivel gyors labdaügyes sokat passzoló emberek voltak a támadóharmadban, ezzel is próbált egy kis területet szerezni a spanyol csapat, hogy nincs középen egy klasszikus center, aki csak még jobban besűrítheti a dolgokat középen.Az hogy a lövések gyengék voltak nem VdB tehet.
Jött is a váltás, én is inkább Llorentét favorizálnám, mégiscsak 1; játékban van/volt egész évben 2; fizikai paraméterei mellett remekül tud a földön is játszani.Szóval őt a következő meccsekre be kellene tenni érzésem szerint is.
De egyáltalán nem érzem, hogy VdB tönkre tenné ezt a válogatott és társai kritikákat nagyon jó az anyag amivel dolgozik ez teljesen egyértelmű érzésem szerint egy egészséges Villára lenne nagyon nagy szükségük az ő kiesése okozott kis zavart, Silvával próbálják őt pótolni ahogy láttam.
Ráadásul kifejezetten jól játszottak egyáltalán nem temetném őket, s volt még egy hsz, aki írta hogy az első meccsen meg kell mutatni, hogy miért esélyes egy csapat a végső győzelemre, na ezzel sem értek egyet.Egy több mint 1 hónapos tornán TÚL KELL MENNI a csoportkörben ez a feladat, utána kell "jól játszani".Van egy kereted amelyik végig tolt egy egész szezont láthattuk a Barca meg a RM is teljesen kipukkadt az egymás üldözésében, olyan játékosokkal van tele akiknek a tökük ki van ha labdát látnak, nem most kell brillírozni.Egy igazságos iksz lett másik két csoportellenfél ellen ki kell harcolni a továbbjutást és ennyi.Ez a többi esélyesre is vonatkozik, rohadt sok van még hátra, s a játék meg ahhoz képest pl amit vártam tőlük jobb volt.Pl a német-holland kettősnél is jobb volt

Egyáltalán nem pánikolnék egy elég ügyesen jól játszó olaszok ellen lett egy iksz, amit bőven meg is lehetett volna nyerni.Olaszok kicsit megleptek, lézengtek legutóbb a ruszkik ellen (akiknél a múltkor is írtam nem jó jel ha valaki ennyire pörög az elején, sőt ők már a torna előtt is toppon voltak, mondjuk a bajnokságuknak már rég vége lehet ezért ilyen frissek, de ezt nehéz tartani Júliusig) most viszont kifejezetten jól működött a csapat a digóknál
Holnap/ma bemutatkoznak a franciák is, a másik csapat akiknek nagyon szurkolok.Ők is egy "lesajnált" válogatottal csapnak össze meglátjuk.Franciák fiatalok iszonyat sikeréhesek, Blanc jó munkát végez velük náluk lehet már az elején elragadja őket a hév s a bizonyítási vágy, de ők is tele vannak kifacsart játékosokkal.Másik meccs is jónak ígérkezik a másik házigazda meg a svédek

Ez egy roppant jó kis csoport szerintem, franciák kiemelkednek, de a svéd-ukrán-angol csapat itt megfog egymással szenvedni.Aztán lehet már az első fordulóban "dől a papírforma" és az angolok hidegvérrel legyilkolják a gall kakast
Eddig nagyon jó kis meccsek vannak, iram tökéletes, tegnap a német-portugál volt kicsit lassúbb, de nagyon sok szép dolog történt a mezőnyben azon a meccsen is.Okos dolgokat mutatnak be a csapatok, nem birka le-fel rohangálás van a pályán, hanem tudatos taktikus jó játék, s hogy mindenkinek meg legyen az öröme minden meccsen volt eddig gól