Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ibra jól játszott ezen a poszton is, mert van akkora játékintelligenciája, hogy visszavonva is több mint hasznos legyen, ám szerintem ennek ellenére is hiba volt őt ott játszatni. Egyszerűen elfecsérelték a tehetségét. Kétszer ment fel a támadó pozíciójába, egy gól és egy gólpassz értékű átadás Elmandernek.barca99 írta:Ibrának voltak jó lövései, nagy passzai, szerintem feküdt neki a poszt, már ha nincs egy normális kreatív középpályásuk.
Pontosan ugyanezt gondolom, pl az argentin-brazil meccs egy borzalom volt, hiába a 7 gól, szánalmas volt. Emellett persze szeretem a nagy iramú meccseket is, de annak nincs értelme, hogy sprint, elrúgom, jön az ellenfél. Amúgy nekem is jobban tetszett a francia-angolBob_Marley írta:Nem vagyok se mazochista se semmilyen más, egyszerűen a tudatosságot szeretem, nem érdekel hogy most van 20 helyzet vagy nincs van 6 gól vagy nincs, azért ülök le meccset nézni, hogy szórakozzak és tanuljak belőle s lássam a mozgásokat okos támadást túloldalt meg jó védekezést.S nem is készülök edzőnek
De jobban lázba hoz ha azt látom hogy milyen rendezetten mozog egy csapat támadásban és erre reagálva a védelem is.
Na de erre az ukrán-svédre semmit nem tudok mondani, iram még azt mondom elfogadom de mennyi hiba van te jó ég ennél a franciák 3 perc alatt több passzt tudtak megcsinálni mint itt 30 perc alatt a 2 csapat.
Detto. Megfordították a meccset, nem zuhantak össze a bekapott gól után.Bob_Marley írta: Most már az ukránok remélem behúzzák, pedig a svédekért szorítok,d e otthon megérdemelnék.
Na feladtamlui1698 írta:
Amúgy jobb ez a meccs, mint a délutáni.
Bob különleges, mint orbánviktor adóbevallása, ő észre veszi a részletekben rejlő szépségeket velünk egyszerű földi halandókkal ellentétben.Leomessi14 írta:OFF:
Bob, te mazochista vagy?Vagy csak siman edzonek keszulsz?(S nem csak erre gondolok, hanem Keita allando istenitese stb..)
OFF:Bob_Marley írta:
Én élveztem ezt a francia-angol meccset :d Szerintem jó kis csörte volt, estin hajrá svédek