daffy írta:geridoss írta:
A görög kapust pedig sajnálom, szegény "srác" besokkolt... Nagy tisztelet neki, hogy inkább lejött önként.
erről írnál valamit bővebben? sajnos nem tudom nézni a meccset,mert tanulnom kell,de érdekelne ez az eset.
köszi
Annyi történt, hogy a csehek lőttek az meccs elején két gyors gólt, amitől lelkileg megzuhant a görög kapus. Ezek után minden mozdulatán lehetett érezni, hogy nagyon ideges, stesszes...Utolsó mozdulata az volt, mikor ki akarta passzolni a szélre a védőnek, de kiment az oldalvonal mellet. Ekkora kiállt a 16osra, és a bíróval beszélgetett, majd elindult az oldalvonal felé. A második számú kapus ekkor pattant fel.
Semmi sérülés nem történt, legalábbis nekem nem az jött le. Én is kapus vagyok, és tudom, hogy egy korai gól megfoghatja a kapust, pláne még két gólt az első hat percben. Összezuhant lelkileg és olyan döntést hozott, amire nagyon kevesen képesek. A világ szeme láttára inkább lecserélteti magát az elején, mert érezte, hogy ezzel segít a legjobban a csapatán. Ezért írtam, hogy maximális respect neki, még megye 1. ifiben sem biztos, hogy képes lennék ilyen döntést hozni. Nem egy EB-n, mert "cikinek" érezném a dolgot. Így viszont nálam elérte hogy tiszteljem ezért.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!