Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Müllernél nem kell nagyobb színész.Capon írta:A holland-portugált meg ezek után egy kórház parkolójában is lejátszhatnák majd, így legalább nem kell messzire vinni majd a játékosokat.
Jó, a nagy számok törvénye szerint egy beakadt. De ezt se így akarta.Tim írta:LG írta:..ő képes gólt lőni, a töketlen Robbennel és RvP-vel ellentétben.Na még kettőt kell lőni.
LG írta:..ő képes gólt lőni, a töketlen Robbennel és RvP-vel ellentétben.
Gomez irónia kart lenni, meg kis bosszankodás, hogy megint gólt, gólokat lőttTocy írta:
RvP helyzete az elején, és ezen kívül vmi holland helyzet? Németeknek sem volt sok, de Badstuber fejesét a szerencse védte ki, és volt két tiszta ziccerük, amit be is lőtt Gomez. Ja és a második azért nem éppen orrszőrös gól volt, hanem gyönyörű. Meg az első se volt csúnya...nagyon határozottan játszanak a németek.
+ Özil lövése, és Sweini szabija.Tocy írta:RvP helyzete az elején, és ezen kívül vmi holland helyzet? Németeknek sem volt sok, de Badstuber fejesét a szerencse védte ki, és volt két tiszta ziccerük, amit be is lőtt Gomez. Ja és a második azért nem éppen orrszőrös gól volt, hanem gyönyörű. Meg az első se volt csúnya...nagyon határozottan játszanak a németek.Bob_Marley írta:Azért a nagy verést egyáltalán nem érzem a meccsben, persze ha kitámadnak nagyon és bejönnek a kontrák, de a játékot nézve ez a 2:0 is csalóka érzésem szerint, egy Gomezzel jobbak a németek, akinek tényleg az orrszőréről is bepattan labda....
Bízom benne az első negyed órában valahogy sikerül a hollandoknak egyet bepréselni, mert nagyon kéne
Az utolsóban egyetértünk.REMY írta:én mindig beszoktam védeni Gomezt.. úgyhogy nem kell nekem esni. Azt az idegesítőt általánosságban írom azokra akik utálják Gomezt...Nagyon komolyan kérdezem, mi az idegesítő abban, ahogy a gólokat lövi?! Azért, mert kihagy 2-3 helyzetet, aztán a végén mégis gólt lő? CR az első részét ma megtette. Vagy azért mert baromira érzi a helyzetbekerülést meg a kaput?
És a mai kettőt ne is vegyük figyelembe, mert mindkettő világklasszis megoldás volt.
számomra az a csatár aki gólt lő.. kit érdekel milyen csapatjátékot tol.... lőjön gólt és csá.
RvP helyzete az elején, és ezen kívül vmi holland helyzet? Németeknek sem volt sok, de Badstuber fejesét a szerencse védte ki, és volt két tiszta ziccerük, amit be is lőtt Gomez. Ja és a második azért nem éppen orrszőrös gól volt, hanem gyönyörű. Meg az első se volt csúnya...nagyon határozottan játszanak a németek.Bob_Marley írta:Azért a nagy verést egyáltalán nem érzem a meccsben, persze ha kitámadnak nagyon és bejönnek a kontrák, de a játékot nézve ez a 2:0 is csalóka érzésem szerint, egy Gomezzel jobbak a németek, akinek tényleg az orrszőréről is bepattan labda....
Bízom benne az első negyed órában valahogy sikerül a hollandoknak egyet bepréselni, mert nagyon kéne
nagy verés lesz, mert a Hollandok nagyon kifognak támadni. Innen már nekik kell a pont. nincs mese. vagy 2-2 netán 3-2 ... az már lényegtelen, hogy 0-6 lesz a vége... durván kockáztatni kell.LG írta:Azért Sweini szabija sem volt gyenge itt a végén. Na, ez már játék! Ha nem vigyáznak a hollandok, itt nagy verésbe futhatnak.
én mindig beszoktam védeni Gomezt.. úgyhogy nem kell nekem esni. Azt az idegesítőt általánosságban írom azokra akik utálják Gomezt...Nagyon komolyan kérdezem, mi az idegesítő abban, ahogy a gólokat lövi?! Azért, mert kihagy 2-3 helyzetet, aztán a végén mégis gólt lő? CR az első részét ma megtette. Vagy azért mert baromira érzi a helyzetbekerülést meg a kaput?
És a mai kettőt ne is vegyük figyelembe, mert mindkettő világklasszis megoldás volt.
Nagyon komolyan kérdezem, mi az idegesítő abban, ahogy a gólokat lövi?! Azért, mert kihagy 2-3 helyzetet, aztán a végén mégis gólt lő? CR az első részét ma megtette. Vagy azért mert baromira érzi a helyzetbekerülést meg a kaput?REMY írta:ki ez a fiúúú?szétsírom magam Gomezen
amúgy én elismerem Gomezt.. mert helyezkedni nagyon tud. és a góllövés nem áll távol tőle.
persze idegesítő ahogy csinálja.. de ha megnézzük akkor ő még azt a focit tolja amit a sok régi center. pl. Van Nistelrooy
Nem tudom mi idegesítő Gomezben, olyan csatárerényekkel rendelkezik, amiről ezer meg ezer csatár csak ÁLMODNI képes. Egy csatár dolga a gólszerzés, és ő ebben maximálisan jó (csak az EB-t akarom idevenni, mert maradjunk a jelenben).REMY írta:ki ez a fiúúú?szétsírom magam Gomezen
amúgy én elismerem Gomezt.. mert helyezkedni nagyon tud. és a góllövés nem áll távol tőle.
persze idegesítő ahogy csinálja.. de ha megnézzük akkor ő még azt a focit tolja amit a sok régi center. pl. Van Nistelrooy