Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
zola8787
Director del Fútbol

2012.06.14. 11:06:52

spanyol - ír szerintetek?

Nagyon remélem, hogy lőnek a spanyolok legalább 3 gólt és végre elindul felfele a szekér. Bár ehhez ki kéne venni Alonsot középről, Arbeloa helyére MArtinezt és cserélnének Ramossal, illetve 1 csatár (nem antigól Torres) előre.
Nagyon durva, hogy mindenki így rakná össze a keretet, kivéve az edző... De legyen megint igaza.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 09:41:21

Xavi001 írta:Szerintetek nyernek ma az olaszok? A Horvátok mindig verik őket vagy döntetlen.
Sztem nem nyernek az olaszok, x lesz, v. horvát siker. Én a torna előtt nagyon leírtam az olaszokat, de spanyolk elleni jó teljesítményük kicsit elbizonytalanított. Ettől függetlenül még mindig gyengének tartom őket. Csak nehogy ma is rám cáfoljanak. A másik rossz ómen pedig, h ismét lehet hallani bundabotrányról a Seria A-ban, olyankor pedig meg szoktam nyerni a tornát a mocskok. :(
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.06.14. 09:25:08

Szerintetek nyernek ma az olaszok? A Horvátok mindig verik őket vagy döntetlen.
Kép
daffy
Madridista

2012.06.14. 08:49:47

LG írta: Gomez és Hummels mellett még Özilt is kiemelném, zseniális volt!
nekem meg pont nem tetszett,többet vártam tőle. sokszor körülményes volt,jobbal lehetett volna egy tiszta beadása és egy lövése 16ról,de nem tudja használni azt a lábát. madridi első évében nem is volt gond,de idén már igen. müller pedig hihetetlenül unszimpatikus volt nekem tegnap. alattomos volt,színészkedett és még jól sem játszott.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 08:26:34

Game90 írta:Mi van itt, Postiga 1, Bendtner 2, Gomez 2 gól :mrgreen: Gyerünk Bendtner, csak így tovább, hátha valaki kifizet érted egy szép kis összeget.

Hollandok nekem hatalmas csalódások, mintha nem is lenne kedvük focizni, 0-2 után is úgy játszottak, mintha már továbbmentek volna a csoportból. Védelem gyenge, igazi klasszisuk nincs is ebben a csapatrészben, elől meg hiába vannak hatalmas nevek, de nem igazán értik meg egymást, talán csak Sneijder-t tudnám kiemelni.

Németek meggyőzőek voltak számomra, Gomez ráment a gólkirályságra, Hummels pedig hatalmas tanár. Podolski azért kilóg ebből a csapatból, a következő meccsen megnézném Götze-t/Reus-t a kezdőcsapatban.

Remélem az utolsó meccsen nyernek a hollandok, másik meccsen meg x lesz.

Este a spanyoloknak kötelező a győzelem, ha VDB-nek van egy kis esze, akkor az írek ellen egy kicsivel támadóbb felfogású csapatot küld majd ki, Llorente-t a kezdőbe várom. Olasz - horvát meccsre döntetlent tippelek.
Podolski mellett még Müllert is gyengének éreztem. Javult az első meccs óta, de még mindig kevésnek érzem.
Gomez és Hummels mellett még Özilt is kiemelném, zseniális volt! Mondjuk jó lenne, ha végig bírna 90 percig is tartani ezt a teljesítményt, mert ugye tudjuk róla, h a meccsek végére elfárad, ami azért nem a legjobb, hisz pl. egy EB-n simán lehet hosszabbításos meccs. Mondjuk azért úgy veszem észre, ebben is javult, főleg az első Madridi szezonjában volt az, h 60 perc után kifújt.
Na meg Sweinsteiger is nagyon jó votl.

Ma pedig a meglepetésért szorítok, azaz hajrá írek és horvátok!
PCsabi
aka Game90

2012.06.14. 00:42:13

Mi van itt, Postiga 1, Bendtner 2, Gomez 2 gól :mrgreen: Gyerünk Bendtner, csak így tovább, hátha valaki kifizet érted egy szép kis összeget.

Hollandok nekem hatalmas csalódások, mintha nem is lenne kedvük focizni, 0-2 után is úgy játszottak, mintha már továbbmentek volna a csoportból. Védelem gyenge, igazi klasszisuk nincs is ebben a csapatrészben, elől meg hiába vannak hatalmas nevek, de nem igazán értik meg egymást, talán csak Sneijder-t tudnám kiemelni.

Németek meggyőzőek voltak számomra, Gomez ráment a gólkirályságra, Hummels pedig hatalmas tanár. Podolski azért kilóg ebből a csapatból, a következő meccsen megnézném Götze-t/Reus-t a kezdőcsapatban.

Remélem az utolsó meccsen nyernek a hollandok, másik meccsen meg x lesz.

Este a spanyoloknak kötelező a győzelem, ha VDB-nek van egy kis esze, akkor az írek ellen egy kicsivel támadóbb felfogású csapatot küld majd ki, Llorente-t a kezdőbe várom. Olasz - horvát meccsre döntetlent tippelek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 00:33:21

B. Tamás írta:
LG írta: Sztem ez hülyeség, már bocs. Lehet, h voltak olyan meccsei a Bayernnak, amit neccesen nyertek, de ez közel sem volt tudatos Ők is mindig igyekszenek minél több gólt lőni, nem mindig jön össze, ennyi. Ettől függetlenül messe nem ők a leginkább legtöbbször minimális körülmények között nyerő csapat. A német válogatottra meg aztán végképp nem igaz. Most mind a 2 meccset minimális különbséggel nyertek, de nincs arról szó, h visszaálltak volna, erőltették most is 2-0 után is a támadásokat, csak nem jött össze a 3. gól.
A tűzzel nem fognak játszani, hisz megégethetik magukat. Azért meg kár lenne.
Mostani, Real elleni párharc. :) (persze ez csak vicc) Én nem mondom, hogy ez tudatos, de azt veszem észre, hogy a mentalitásuk ilyen. A hátrányos szituációknál nem pánikolnak, nyilvánvalóan ez a képzésük és mentális adottságaik gyümölcse, a vezetésnél viszont szerintem most a hollandok ellen is visszább vettek. Korántsem láttam azt, hogy mindenáron lőni akarnak még egyet. Támadgattak, támadgattak, de semmi komoly. Azért is merem ezt mondani, mert a hollandok gólja után rögtön feljebb kapcsoltak és szinte alig veszítettek labdát.
Tudat alatt benne lehet, de azért ellenpéldának lehetne felhozni elég sok többgólos győzelmet mind a válogatottól, mind a Bayerntől. Nem nagyon szoktak ők visszavenni!
Az lehet, h most konkrétan nem adják ki a maximumot magukból. Mondjuk itt a halálcsoportban nem is akkora baj, ha úgy tudnak győzni, h nem szakadnak bele, hisz azért kell tartalékolni a az egyenes kiesésre is. Ha minden jól megy, akkor meglesz a csoportelsősség, és az A csoport 2. helyezettje nem lesz egy megoldhatatlan feladat. Az elődöntőbe viszont már vmelyik nagy rivális jöhet.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.06.14. 00:21:34

LG írta: Sztem ez hülyeség, már bocs. Lehet, h voltak olyan meccsei a Bayernnak, amit neccesen nyertek, de ez közel sem volt tudatos Ők is mindig igyekszenek minél több gólt lőni, nem mindig jön össze, ennyi. Ettől függetlenül messe nem ők a leginkább legtöbbször minimális körülmények között nyerő csapat. A német válogatottra meg aztán végképp nem igaz. Most mind a 2 meccset minimális különbséggel nyertek, de nincs arról szó, h visszaálltak volna, erőltették most is 2-0 után is a támadásokat, csak nem jött össze a 3. gól.
Mostani, Real elleni párharc. :) (persze ez csak vicc) Én nem mondom, hogy ez tudatos, de azt veszem észre, hogy a mentalitásuk ilyen. A hátrányos szituációknál nem pánikolnak, nyilvánvalóan ez a képzésük és mentális adottságaik gyümölcse, a vezetésnél viszont szerintem most a hollandok ellen is visszább vettek. Korántsem láttam azt, hogy mindenáron lőni akarnak még egyet. Támadgattak, támadgattak, de semmi komoly. Azért is merem ezt mondani, mert a hollandok gólja után rögtön feljebb kapcsoltak és szinte alig veszítettek labdát.
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 00:01:42

Sanama írta:Ha a németeknek van egy kis eszük,akkor X-elnek vagy engedik nyerni a Dánokat, más kérdés,hogy ez mennyire illik egy profi csapathoz.
Azért ehhez két csapat kell. És a dánok nyilván nyerni szeretnének, úgy meg azért nehéz lenne a németeknek x-re játszani. Ha kikapnak a dánoktól, és a portugálok is győznek, akkor ki is esnek. :!: Ha nem győznek a portugálok, akkor csak a csoportelsőség nincs meg, de azért az sem mindegy. Azért jobb a cseh-lengyel duó közül az egyik, mint az oroszok (ugye valószinűleg ők lesznek a csoportelsők).

Tehát nem spekulálhatnak a németek, hisz arra ráfizethetnek. A dánokkal meg nem nagyon lehetne egyezkedni, hisz nekik a gőzelem kéne, kivéve ugye ha nyernek a hollandok, de erre nem lehet építeni.
Csak abban az esetben lehetne spekulálni, ha nagyon korán eldőlne, h a hollandok győzni fognak. Akkor le lehetne egy x-et hozni.
Szóval a németeknek mindenképp győzelemre kell törekedni, jó lenne a vezetést is megszerezni. Aztán ha olyan hírek jönnek majd a vége felé, h a hollandok két góllal mennek, akkor ki lehet engedni, és hagyni egyenlíteni a dánokat.
B. Tamás írta:
LG írta:Viszont x-re játszani meg nagyon necces lenne, főleg, h a dánok valószínűleg győzni szeretnének.
Necces, de a németeknél effektívebb csapatot olyan értelemben, hogy a nekik szükséges minimális eredményt érjék el, még nem nagyon hordott a hátán a Föld. :) Így kapásból a Bayern pár évvel ezelőtti, MU elleni párharca ugrott be, amikor 3-0-ról 3-2 lett és továbbmentek. Persze általánosítani nehéz, de pl. van különbség egy Barça és egy Bayern között. Ha a Barcelona jól össze van rakva, akkor általában úgy nyer, hogy egyértelműen megver mindenkit, míg a Bayernnél láttunk már nem egy olyan sikert, amit megérdemeltek, de bőven alakulhatott volna másként több ponton is.

Bocsi, hogy egy kicsit off lett.
Sztem ez hülyeség, már bocs. Lehet, h voltak olyan meccsei a Bayernnak, amit neccesen nyertek, de ez közel sem volt tudatos Ők is mindig igyekszenek minél több gólt lőni, nem mindig jön össze, ennyi. Ettől függetlenül messe nem ők a leginkább legtöbbször minimális körülmények között nyerő csapat. A német válogatottra meg aztán végképp nem igaz. Most mind a 2 meccset minimális különbséggel nyertek, de nincs arról szó, h visszaálltak volna, erőltették most is 2-0 után is a támadásokat, csak nem jött össze a 3. gól.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.06.13. 23:46:17

LG írta:Viszont x-re játszani meg nagyon necces lenne, főleg, h a dánok valószínűleg győzni szeretnének.
Necces, de a németeknél effektívebb csapatot olyan értelemben, hogy a nekik szükséges minimális eredményt érjék el, még nem nagyon hordott a hátán a Föld. :) Így kapásból a Bayern pár évvel ezelőtti, MU elleni párharca ugrott be, amikor 3-0-ról 3-2 lett és továbbmentek. Persze általánosítani nehéz, de pl. van különbség egy Barça és egy Bayern között. Ha a Barcelona jól össze van rakva, akkor általában úgy nyer, hogy egyértelműen megver mindenkit, míg a Bayernnél láttunk már nem egy olyan sikert, amit megérdemeltek, de bőven alakulhatott volna másként több ponton is.

Bocsi, hogy egy kicsit off lett.
.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.13. 23:34:11

Ha a németeknek van egy kis eszük,akkor X-elnek vagy engedik nyerni a Dánokat, más kérdés,hogy ez mennyire illik egy profi csapathoz.

Hollandok egyszerűen nullák, semmi elképzelés. Portugálok szintén. Most már tudok szurkolni a dánoknak, esküszöm. :D
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.13. 23:32:40

daffy írta:
LG írta: Viszont x-re játszani meg nagyon necces lenne, főleg, h a dánok valószínűleg győzni szeretnének.
verni kell 1-2 gólt,aztán maximum bepotyáznak párat a végén
Hát igen, viszont ez már kicsit bonyolult ahhoz, hogy a németeknek megérje.
Azért sztem ők se vállalják a nyilvánvaló bundát azért, mert a hollandokkal nem szeretnének összefutni az elődöntőben
daffy
Madridista

2012.06.13. 23:24:50

LG írta: Viszont x-re játszani meg nagyon necces lenne, főleg, h a dánok valószínűleg győzni szeretnének.
verni kell 1-2 gólt,aztán maximum bepotyáznak párat a végén.
egyébként szerintem hajtani fognak és nyernek a németek
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 23:21:08

sjd írta:
LG írta:[
. De biztos nem, mert nem szabad kikapniuk! Akkor minimum oda a csoportelsősség, de akár ki is eshetnek. Azzal meg előre nem számolhatnak, h a hollandok megverik a portugálokat. Max, ha mondjuk a hollandok nagyom gyorsan 2 gólos előnyre tennének szert, akkor lehet, h a németek kicsit visszavennének.
De egy döntetlennel a németek tuti továbbjutók (és csoportelsők), és egy holland győzelem esetén viszik magukkal a dánokat. (Mondjuk utóbbival nem számolhatnak, de vesztenivalójuk nincsen)
Viszont x-re játszani meg nagyon necces lenne, főleg, h a dánok valószínűleg győzni szeretnének.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.13. 23:11:48

LG írta:[
. De biztos nem, mert nem szabad kikapniuk! Akkor minimum oda a csoportelsősség, de akár ki is eshetnek. Azzal meg előre nem számolhatnak, h a hollandok megverik a portugálokat. Max, ha mondjuk a hollandok nagyom gyorsan 2 gólos előnyre tennének szert, akkor lehet, h a németek kicsit visszavennének.
De egy döntetlennel a németek tuti továbbjutók (és csoportelsők), és egy holland győzelem esetén viszik magukkal a dánokat. (Mondjuk utóbbival nem számolhatnak, de vesztenivalójuk nincsen)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 23:07:58

sjd írta:
Egyébként a németek fejében vajon meg fog fordulni, hogy nekik kicsit jobban megéri a dánokat magukkal vinni, mint a másik kettőt? Hogy esetleg tehetnek arról, hogy ne lássák viszont a hollandokat a kieséses szakaszban?
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:57:28

VictorValdes19 írta:Vagy csak úgy összességében írtad?
Csak úgy összességében írtam a dolgaira, amúgy ma nem volt vele különösebb bajom.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.13. 22:56:27

lui1698 írta:Robben amúgy süket vagy csak nem szabad hozzá szólni a társainak?
Mert én ha csapattársa, vagy edzője lennék úgy leüvölteném, hogy behorpadna a homloka.
Hát, hogy az anyámba van valakinek ekkora arca? Negyed ennyire lenne beképzelt is sok lenne, nem hogy így.
Ezen a meccsen mit csinált? Vagy csak úgy összességében írtad?
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:53:19

Még Ronaldohoz:
http://9gag.com/gag/4440365
Szegénynek ennek ellenére se megy :D

Egyébként a németek fejében vajon meg fog fordulni, hogy nekik kicsit jobban megéri a dánokat magukkal vinni, mint a másik kettőt? Hogy esetleg tehetnek arról, hogy ne lássák viszont a hollandokat a kieséses szakaszban?
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.13. 22:51:48

LG írta:De nem sokat, és olyan sok jó megoldása nem volt. Én nekem nincs bajom Robbennel, sőt, kedvelem, mert tud nagyon jól is játszani, és imádtam, pl. mikor a MU-t megszórta. 8) De ami tény, a lelkén szárad a VB döntő, az idei Dortmund elleni rangadó, a BL döntő, és a dánok elleni meccs, és ma is nagyon gyatra volt.
Utóbbiakat nem is tagadom, döntő szituba gyenge sajnos. Viszont olyan lyukra futtatásokat ad, hogy öröm nézni. Csak sajnos ezen a tornán szinte semmi se megy be a hollandoknak, így sok 'mit is' ? nem érnek vele. Torna előtt mondtam, hogy ha döntőbe kerül az Oranje, Robbent nem szabad játszatni a döntőbe s megvan oldva. Hát úgy látszik nem kell ezzel foglalkoznunk.. :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:50:08

Capon írta:Holland-portugál 1-es
Német-dán x
és mindenki boldog lesz :D
Én is egy áment akartam, de már megelőztek. :D

06. 13. pedig lehet a Fogalmatlan Csatárok Világnapja.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:49:17

Robben amúgy süket vagy csak nem szabad hozzá szólni a társainak?
Mert én ha csapattársa, vagy edzője lennék úgy leüvölteném, hogy behorpadna a homloka.
Hát, hogy az anyámba van valakinek ekkora arca? Negyed ennyire lenne beképzelt is sok lenne, nem hogy így.

Hummels meg jó lenne, ha mondjuk a holnapi nap folyamán Barcelona-ba igazolna. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 22:45:58

VictorValdes19 írta:
Capon írta:A holland-portugált meg ezek után egy kórház parkolójában is lejátszhatnák majd, így legalább nem kell messzire vinni majd a játékosokat.
Müllernél nem kell nagyobb színész. :) Ha Robben csinálta volna, akkor már le lenne hurrogva, hogy mekkora sunyi, önző balfácán. Apropó, ma passzolt!
De nem sokat, és olyan sok jó megoldása nem volt. Én nekem nincs bajom Robbennel, sőt, kedvelem, mert tud nagyon jól is játszani, és imádtam, pl. mikor a MU-t megszórta. 8) De ami tény, a lelkén szárad a VB döntő, az idei Dortmund elleni rangadó, a BL döntő, és a dánok elleni meccs, és ma is nagyon gyatra volt.
bence-barca írta:
Német-dán x
Pontosan!!!

Amúgy szép vt németek! Csak így tovább és meg sem álltok az EB címig!! :)
Ámen :!: [-o<
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:44:44

Német-dán x
Pontosan!!!

Amúgy szép vt németek! Csak így tovább és meg sem álltok az EB címig!! :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 22:42:31

Sajnálom a hollandokat, irgalmatlan nehéz lesz így a továbbjutás.És még pluszban tetézi, hogy Boateng volt olyan kedves s ügyes, hogy összeszedett egy sárgát (időhúzásért...) ami -1 pont ráadásul következő meccsen nem játszik, grat neki :twisted: :D
Kép
Kép
Kép
Lezárt