Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, bár azt hittem az EB pénteken folytatódik, de most, hogy mondod, megnéztem és tényleg holnap van a meccs.Ronaldinho 17 írta:sok választása nincs, csak a cseh-portugal lesz, meg esetleg a pápa-paks ligakupa ismétlés a sport2-önBercy írta:Te szegény...recrea írta:Bajnoki pótmeccs csütörtök.
HFCB - XY (nem emlékszem) - 17:45
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7. Tamás
8.
9. Bercy
Pedig úgy szerettem a 22 órai meccseket, így még az esti meccset is kénytelen leszek megnézni.(egyébként melyik meccset nézed?)
sok választása nincs, csak a cseh-portugal lesz, meg esetleg a pápa-paks ligakupa ismétlés a sport2-önBercy írta:Te szegény...recrea írta:Bajnoki pótmeccs csütörtök.
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7. Tamás
8.
9. Bercy
Pedig úgy szerettem a 22 órai meccseket, így még az esti meccset is kénytelen leszek megnézni.(egyébként melyik meccset nézed?)
Te szegény...recrea írta:Bajnoki pótmeccs csütörtök.
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7. Tamás
8.
9. Bercy
Pedig úgy szerettem a 22 órai meccseket, így még az esti meccset is kénytelen leszek megnézni.
Milyen 2 méter?? Volt vagy 50 centiMarci írta:Nem, Zagorakisz kapcsán arra gondolta, hogy biztos kihagyhatott két méterről az üres kapura már helyzetet valami fontos meccsen, de nem találtam ilyen videót
És nekem szövegelsz, Te kis fütyiRonaldinho 17 írta:Már keresed az összefüggést a játékod és zagorakisz játéka közöttMarci írta:Az utolsó forduló következik.
Bericap - HFCB 22:15
1. Zoli kapus
2.
3. Marci
4. Melkor
5. Zsolti
6.
7.
8.
Egyébként mi a fenére utaltok Theodoros Zagorakis-szal? Semmi szembetűnőt nem találok róla.mert Tomi a te hsz-hez írta ?
![]()
segítek, meccs elején szóba kerültek a görögök hogy mekkora királyok voltak 2004-ben, és hogy 5 játékost nem tudunk, még sem felsorolni. és zagorakiszon gondolkodtunk a legtöbbet!
remélem most már megnyugszol,és életed formájában játszol csüt, úgy mint zagorakisz 2004-ben, és akkor már lesz összefüggés
Ha nem lesz barcás csapat (sztem nem) akkor mennék hozzátok Viktor, ha van hely!Scorpion írta:Melkor, Marci!
Szombaton lesz torna. Szerveztek rá csapatot?
Már keresed az összefüggést a játékod és zagorakisz játéka közöttMarci írta:Az utolsó forduló következik.
Bericap - HFCB 22:15
1. Zoli kapus
2.
3. Marci
4. Melkor
5. Zsolti
6.
7.
8.
Egyébként mi a fenére utaltok Theodoros Zagorakis-szal? Semmi szembetűnőt nem találok róla.