Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem én sem mondtam ezt, csak azt, hogy erre nem lehet mindig alapozniP.U.Y.O.L. írta: Nem hiszem, hogy írtam olyat, hogy ez mindig igaz. Sőt azt írtam, hogy ez még előfordul, de idővel ez se lesz...
Nem, szerintem nem adják oda, mondjuk én nem is vágnék eret magamon, ha nem jönne, de amit leírtam, azt inkább általánosságban írtam és nem Silvára....visca el barca írta: haj, biztos... sztd ha a psg-nek nem adták oda 46 millioért, majd nekünk odaadják 20-ért mert silva a pepsifoci szerint itt akar focizni?
ugyanmár, ez kőkemény üzlet, itt senki nem dönt érzelmi alapon.
Nem hiszem, hogy írtam olyat, hogy ez mindig igaz. Sőt azt írtam, hogy ez még előfordul, de idővel ez se lesz...Attika 25 írta:Az sem mindig igaz, hogy a nagy csapatnak "fele annyiért" odaadják
azért Alexisnél tegyük hozzá, hogy az Udinese inkább csinált belőle pénzt, mint hogy megtartotta volna, ennek megfelelően velük lehetett tárgyalniAttika 25 írta:
Sajnos arra mindig nem lehet várni, hogy majd a játékos kibulizza magának az átigazolást, mert Fabregas ügye is évekig húzódott, Alexis mondjuk lezajlott egy nyáron de ő tényleg keményen odatette magát az ügyért
haj, biztos... sztd ha a psg-nek nem adták oda 46 millioért, majd nekünk odaadják 20-ért mert silva a pepsifoci szerint itt akar focizni?P.U.Y.O.L. írta:Amúgy annyi előnye még mindig van a klasszikusan nagy csapatoknak, hogy egy adott játékos ha úgy dönt, hogy márpedig ő nem a PSG-t választja, hanem mondjuk a Barcát fele annyi pénzért, akkor nincs mit tenni és el kell engedni kisebb pénzért...
Egy top belső védőért 20 misi simán reális ár. Nem abból kell kiindulni, hogy mennyiket ajánl egy védőért a PSG. Amúgy annyi előnye még mindig van a klasszikusan nagy csapatoknak, hogy egy adott játékos ha úgy dönt, hogy márpedig ő nem a PSG-t választja, hanem mondjuk a Barcát fele annyi pénzért, akkor nincs mit tenni és el kell engedni kisebb pénzért... (pl. Sanchez, aki szintén 50 misinek volt kikiáltva)Attika 25 írta:De mi 30-at sem adnánk érte, még T. Silva-ért sem nagyon akartunk 30-at sem adni, akkor Hummels-ért mennyit adnánk, kiröhögtetnénk magunkat 15-20 millákkal.
én meg remélem marad dortmundban és szép lassan ők is elkezdenek sztárokat vásárolni (ribéry, robben stb). megérdemelné a város is, a szurkolók is, kicsit uncsi már h ha németország akkor bayernlui1698 írta:Szerintem, ha így fejlődik tovább akkor 1-2 év és elhúz Dortmundból.Erxy írta:2014-ig szolt a szerződése. Remélem csak azért hosszabbították meg a szerződést hogy jobban le tudják húzni a vevő klubbot, de a nyilatkozatokból nem úgy tűnik. Meglátjuk.
Remélem nem a Bayernbe.
Bayern nevelés a srác, úgyhogy ezt azért nem zárnám ki...lui1698 írta: Szerintem, ha így fejlődik tovább akkor 1-2 év és elhúz Dortmundból.
Remélem nem a Bayernbe.
Szerintem, ha így fejlődik tovább akkor 1-2 év és elhúz Dortmundból.Erxy írta:2014-ig szolt a szerződése. Remélem csak azért hosszabbították meg a szerződést hogy jobban le tudják húzni a vevő klubbot, de a nyilatkozatokból nem úgy tűnik. Meglátjuk.
És az előző szerződése meddig szólt?Erxy írta:Tény és való, Hummels kiváló védő, csak épp van egy apró, ám jelentős tény ami szinte kizárja azt hogy ezen a nyáron nálunk köt ki. Az Eb előtt hosszabbított a Dortmunddal, 2017-ig.
én láttam nem is egyszer. technikai tudásban,játékolvasásban,intelligenciában kiemelkedett az Ajaxból.socio66 írta: most nem azért, de az alapján, hogy a nevét sem tudod helyesen leírni-mert egyébként vertonghen-, nem sokszor láthattad játszani, így meg mi az hogy kötelező?
pont ezt kérdeztem múltkor is, hogy pörög itt a neve, de van itt valaki, aki legalább egyszer látta játszani?
de nem úgy tűnik, mert nem válaszolt senki.
most nem azért, de az alapján, hogy a nevét sem tudod helyesen leírni-mert egyébként vertonghen-, nem sokszor láthattad játszani, így meg mi az hogy kötelező?S.Agüero írta:Verthongen már nem prioritás?
Hummels-Verthongen párosból az egyiket KÖTELEZŐ megszerezni!
Hummelsre voksolnék, de az sem baj ha nem ő jön.