Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert silva jobbNorton írta:...
Tökéletes, csak 2 helyen változtatnék.Tobias88 írta:Amúgy meg most nézem, megint kezd Busquets és Alonso együtt, valaki engem lőjön le inkább.
A leggyengébb edzői képességekkel rendelkező ember is tudja, hogy egy ír válogatott ellen a spanyolnak nem így kell felállni.
Egy normális kezdő, amivel gondolom a legtöbben egyet értetek:
Casillas
Ramos-Pique-Martinez-Alba
Busquets
Xavi-Fabregas
Silva-Llorrente-Iniesta
Tény, feltehetőleg ki fognak esni a horvátok. De ami azt illeti, az iksz simán elfogadható a spanyoloknak, ha legalább kettővel ütik az íreket. Ha például 3 db 5 pontos csapat lenne, akkor 2-2-es spanyol-horvát végeredménynél e két csapat menne tovább több egymás ellen rúgott góllal. Ha 1-1 a spanyol-horvát, akkor már írek elleni gólkülönbség is számít, de ha ott is egál minden, akkor jobb FIFA ranglista helyezéssel spanyolok tuti továbbmennek.barca99 írta:Horvátok szépen kiejtették magukat (persze az olaszok elverhették volna őket), de így hogy nem nyertek, nagyon rossz helyzetben vannak. Az olaszok ha hozzák a 3 pontot, már megvan az 5, és ha a spanyol - horvát iksz, akkor lesz három 5 pontos csapat, ilyenbe meg nyilván nem akarnak belemenni a spanyolok. Ha meg mindenképpen nyerni akarnak, akkor nem valószínű, hogy pont a horvátok tudják majd megállítani őket.
Akkor nem egy meccset néztünk, szerintem gyengék az írek, tetű lassú védőkkel, akikről azt hinné az ember, hogy legalább a levegőben jók, de hát pont ott kaptak ki.LG írta:Nem volt az olyan sima a horvátok ellen, és nem is brit erőfocit játszanak! Nagyon szimpatikus, bátor támadófutballt játszottak, sajnos kevés eredménnyel. Reméljük a spanyolok ellen több szerencsével járnak.![]()
alonso hulla fáradt,én nem bántom miatta,mert nincs normális rotálása a realban. teszem hozzá,hogy frissen se gyors. a játszatását én sem értemKash írta:Lassan úgy leszek ezzel a X.Alonso-val, mint H.Postiga-val. Megszokásból hozzák fel a spanyolokhoz, szinte minden évben rosszabbodik a statisztikája minden téren(Passzok, inditások, lövisek, helyezkedések, KULCS passzok...tb), van is egy ilyen a poszt a "korona Mögött" Madridista blogon.soadroli írta:Casillas; Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba; Xabi Alonso, Busquets; Silva, Xavi, Iniesta; Fernando Torres.
Na jólvan...remélem alkot valamit.
Annyira nem is bánom, ha felhozzák, de akkor ne 2 vkp legyen a középpályán, elég Busquets, ő úgy is jobb...
Lassan úgy leszek ezzel a X.Alonso-val, mint H.Postiga-val. Megszokásból hozzák fel a spanyolokhoz, szinte minden évben rosszabbodik a statisztikája minden téren(Passzok, inditások, lövisek, helyezkedések, KULCS passzok...tb), van is egy ilyen a poszt a "korona Mögött" Madridista blogon.soadroli írta:Casillas; Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba; Xabi Alonso, Busquets; Silva, Xavi, Iniesta; Fernando Torres.
Ennyit erről, nyertem volna egy sört ha kimarad.. vicc. Miért nem Llorente kezd? Ennek ellenére simán behúzzuk.soadroli írta:Casillas; Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba; Xabi Alonso, Busquets; Silva, Xavi, Iniesta; Fernando Torres.