Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Busquets kiválóan játszik, épp hogy Alonso nem kellene oda. Nem egyszer visszapasszolta a védőknek miközben ő is teljesen üresen volt, nem is értettem...ferninho írta:az írek kb nem is támadnak... és itt merül fel bennem a kérdés, hogy akkor minek is arra a posztra Busquets, ahol játszik?
nem lenne ott jobb egy Fabregas, Mata, de mondhatnék még jó pár nevet oda...
egyszerűen nem tudom felfogni...
valakit le kéne szedni a Busquets+Xabi duóból ,de teljesen mindegy lenne melyikőjük marad fent... de ez....
Ja, főleg, hogy ezek után tuti, hogy 20 millió lesz az ára...Tobias88 írta:Alba bőrös aztán sarokkal passz, még jó hogy nem vettük meg az EB előtt...
Sok volt a sör vagy szimplán ennyire beteg vagy?lui1698 írta:Azt azért szomorúan hallom, hogy a stadion több, mint fele ír.
Én azt hittem, hogy sokan fognak spanyolni is, a spanyolás lehetett volna az eb egyik üde színfoltja, de úgy látszik az emberek inkább írnak.
aztán ha nem jön be(az esetek 95%-ban),akkor ott az üres terület és lehet a kapuig gyalogolniTobias88 írta:Alba bőrös aztán sarokkal passz, még jó hogy nem vettük meg az EB előtt...
az valamilyen szinten az edző sara is. amúgy vitték volna raúlt torres helyett,ő belöviLG írta: Alapvetően szerintem is jobb Silva, viszont Pedro gólerősebb, és a spanyoloknak jól jönne egy gólvágó, aki nem tököl, hanem belövi!
igen.. Pedro is a gólvágó kategóriába tartozik .. na ne röhögtessLG írta:Alapvetően szerintem is jobb Silva, viszont Pedro gólerősebb, és a spanyoloknak jól jönne egy gólvágó, aki nem tököl, hanem belövi!daffy írta:mert silva jobbNorton írta:...
Alapvetően szerintem is jobb Silva, viszont Pedro gólerősebb, és a spanyoloknak jól jönne egy gólvágó, aki nem tököl, hanem belövi!daffy írta:mert silva jobbNorton írta:...
seholTobias88 írta:"Álvaro Negredo és Soldado is két kivételes játékos, de más típusúak. Egyikük gyorsabb, másikuk pedig sokkal inkább csapatjátékos, végül az előbbi mellett döntöttem." - Bosque
Mi a hiba?