Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért lennél? Csak nézd meg a Sivár vidéket. Rövid és jó.sjd írta:Vagy inkább éppen azértkurdt írta:Hosszú és unalmas, hiába Malick.(azt hiszem ezek után fel leszek négyelve)
bár még nem láttam, de asszem az Apocalypto is ilyenmessideco írta: keresek olyan filmet, ami egy kultúrát mutat be, nem dokumentumfilm stílusban. Amit díjaznék az a látvány stb. Kinéztem a Valhalla Risingot, még találtam még az Új világ c. filmet. Valaki hasonlókat még tud?
Már nem emlékszem pontosan, de sztem nagyon sok hasonlóság volt, a karakterek között, elnök szerepeltetésében, sok történetbeli dolog is klappolt (pl. a marslakók kiirtásának hihetetlenül tudományos módszerekurdt írta: De simán lehet, hogy nem véletlen, hogy a két film egy időben jött ki. Valamilyen szinten azért a Függetlenség napját is elküldi a [auto_cenzúra]...
Vagy inkább éppen azértkurdt írta:Hosszú és unalmas, hiába Malick.
A Nagy hal és a Charlie és a csokigyár meg volt.kurdt írta:Erre nem is válaszolok. Tessék az alábbiakat megnézni:
Érettebb fejjel más a film, de még mindig jó.sjd írta: Támad a Mars meg hatalmas film, emlékszem anno halálra röhögtem rajta magam (bár azóta lehet, hogy érettebb fejjel kicsit kevésbé ülnének a poénok)
Egyébként elég sokat gondolkodtam azon, hogy puszta véletlen volt csak, hogy a Függetlenség napjával egy időben hozták ki ezt művet, gyakorlatilag paródiaként?
Meglepő módon Johnny Depp visszautasította azt a szerepet, amit végül Michael J. Fox játszott.sjd írta: (nem is tudtam amúgy, h Burton, lehet h azért, mert nem vt benne Johnny Depp)
Ugyan kérem, a bővített verzió az 12 órás. De mondjuk inkább nézek 12 órányi baktatást, mint még egyszer a Blow-upot vagy a Conversationtkurdt írta: Csak az extended Gyűrűk Urára vonatkozott a fenyegetés. Ki kíváncsi kilenc órányi "baktatásra"....
Erre nem is válaszolok. Tessék az alábbiakat megnézni: Vincent, Frankenweenie, Beetle Juice, Batman, Ollókezű Edward, Batman visszatér, Karácsonyi lidércnyomás, Ed Wood, Támad a Mars!, Álmosvölgy legendája, Nagy hal, Halott menyasszony, Sweeney Todd.messideco írta: Amúgy milyenek a filmjei a csávónak? Lehet élvezni? Olyan horrorisztikus vígjáték vagy nem tudok jobb kifejezést rá?
Ne számíts semmi extrára. Egy szimpla jó film, amit biztosan nagyon kevesen láttak itt, ha egyáltalán.Bob_Marley írta: Meg kurdt is gondolkozzon még ebben a körben tőle valami nagyon ütőset várok ajánlásnak
messideco írta: sjd: öngyilkosságot követtél el ezzel, mindenki megnézi addig![]()
Csak az extended Gyűrűk Urára vonatkozott a fenyegetés. Ki kíváncsi kilenc órányi "baktatásra"....sjd írta: kurdt: a profilképed alapján rólad sem gondolnám, hogy utálod a valóságtól elrugaszkodott filmeket
Abban a pillanatban doblak ki a klubból!sjd írta:Bob, ünnepélyes megfogadom, hogy ha az ajánlásodra nem tudok legalább 6-ost adni, akkor keresek valami nagyon durva sci-fi-fantasyt a sajátomhoz (Gyűrűk ura bővített változat)
Kód: Egész kijelölése
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
6. Remy
7. visca el barca
8. kurdt
9. Bob_Marley
10. sjd
Tudom, hogy viccnek szántad. Nyitott kapukat döngetni pedig jelen kontextusban azt jelenti, hogy feleslegesen jártatod a szád (viccelődsz), mert már rég vezetem a listát....messideco írta:Nem értem. Viccnek szántam![]()
Bob_Marley írta:Kód: Egész kijelölése
1.messideco 2.soadroli 3. Faust 4. lui 5.kanty 6. Remy 7; Bob_Marley
Nyitott kapukat döngetsz, Előd.messideco írta:És még Bob is jelentkezett
Kell venni ügyesen a papírt és a ceruzát és leírni
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
6. Remy
7. visca el barca
8. kurdt
Jó de te is sznob vagylui1698 írta:Biztos, hogy mindenkinek?![]()
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
6. Remy
7; Bob_Marley