Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.15. 23:06:05

daffy írta: -nem nagyon sikerült megérteni a dolgot,szted komolyan írtam a 20 embert?
-a lényeg az volt,hogy hiába utálja egy ország 0.001%-a ronaldot,az marad meg,hogy bulgáriában rühellték az emberek,mert azok akik utálják,nyíltan hangoztatják,a többi,aki szereti az nem.
-szerinted a stadionokban csak azért utálják mert nem tetszik nekik a stílusa,meg metroszexi? az véletlenül sem lehet benne,hogy az összes stadionban ellene szurkolnak,mert cé nem a helyi csapatban tolja?
-ezt nyomatja a média,mert erre van igény és mert neki van a világon kb a LEGNAGYOBB szurkolótábora és akire a figyelem irányul,azzal el lehet adni az újságot. bartonnak sokkal több hisztije van,mégis cé van a középpontban mert vele viszik a lapokat,bartonra a kutya nem kíváncsi. ezt te tényleg nem látod?
-nem komolyan írtad a 20 embert.
-megint elbeszélsz mellettem...a reptéren több száz ember, plusz egy egész stadion Messizett neki...ebből két dologra lehet következtetni: vagy csak olyanok voltak a stadionban és a reptéren akik utálják, akik szeretik inkább otthon maradtak, a másik pedig hogy mivel azért ez elég nagy szám, lehet azt mondani hogy azért a focihoz értő emberek jó része utálja...
-de lehet, viszont tudtommal sok világsztár, aktuális világ legjobbja járt az aktuális csapatának a stadionján kívül, mégse kapott ekkora ellenszenvet, mégse nyílvánították ki ennyien utálatukat vele szemben...lásd: Iniesta-t a vb után minden idegenben lejátszott mérkőzésen a lecserélésekor megtapsolták...nem csak az Espanyol drukkerek, hanem máshol is. Ronaldinho-t és Del Piero-t állva tapsolta a Bernabéu. Csak hogy egy pár példát említsek arra, hogy nem azért utálják, mert nem a helyi csapat sztárja...
-ahogy a kolléga is írta, valószinűleg neki van a legtöbb olyan szurkolója, akik egy focistát nem a játéktudásáért szeretnek, hanem mert jól néz ki, (nők és férfiak egyaránt...) és egy divatmárka, egy brand...Beckham-et is a szurkolóinak a 60%-a nem azért szerette, mert olyan k.rva jó rúgótechnikája van...
-és a végére egy hasonlóan költői kérdés tőlem: ti madridisták tényleg nem látjátok hogy a focisták közül ti csapatotok legnagyobb sztárját utálják a legtöbben és legjobban a világon?
Kép
Kintaro
Barça B

2012.06.15. 21:47:38

REMY írta:minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.

Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.

Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...

A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
Saját magadat szívatod, ha nem tűnt volna még fel. Egy környezetéből kiragadott Xavi mondatnál napokat lüktettél itt, most meg szerepet cserélve játszod a védőügyvédet. Erre most mit reagáljak? Magyarázzam el, hogy nevetséges? :-)
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.15. 21:14:04

Éppen aktuális:
Kép
:D
Kép
miihii
KHAL

2012.06.15. 18:44:52

recrea írta:Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.

Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.

Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.

Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.

Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.

Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.

Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.

Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál. :lol:
Közben kicsit visszatérve a témára,válaszolok a tiédre,hátha több értelme van ;)

De,mindenhol utálják CR-t,csak nem mindenki. Még Portugáliában is oltották,akkor máshol vajon nem fogják?De. Egy masszív réteg elítéli,kineveti a sztárallűrjei miatt,a hisztik,óvodás pályán belüli és kívüli viselkedése miatt. Ettől független,h az ő mezéből adják el a legtöbbet.(Ugyanígy valszeg az övé a legtöbb eladott mez,amely olyan tinipennák és justinbíberek vesznek meg,akik nem a játéka miatt ismerik el,hanem mert szép,szexi cicafiú :D De mindegy,ezt csak úgy mellékszálon :P )
És nyilván rengetegen szeretik ezért vagy azért,rajongják nagyon sokan szerte a világban. És valóban egy brand,de ettől még a legmegosztóbb személyisége is a futballnak.Ezt a srácot sztem nemcsak a legtöbben szeretik,de a legtöbben is utálják a világon.

Lehet,h változott vmennyit az elmúlt időszakban,de ez csak hozzá mérten,ami még mindig azért elég szemet szúró.És pont ezért rühellte meg elég sok ember,függetlenül attól,h a játékát (nem a színjátékát) akár még el is ismerheti.Nem az elmúlt években kezdett focizni,és a stigmáit igencsak beleégette a népek retinájába ez idő alatt. A vicces durcizásokat,hisztiket,a hatalmas dive-okat,a kidumálásokat,mutogatásokat. és a borzasztóan nagyképű megnyilvánulásokat..
Lehet,h nála jobban utálatra méltóbb emberek is vannak a közveszélyességük miatt -akár a társai között is- ,de Pepéék mégsem annyira kirakatemberek,mivel nincsenek a világ (második) legjobbjaként számon tartva.Nem őket veszi 10 kamera,nem rájuk kíváncsi a világ,nem az ő rezdüléseit várják a leginkább.

Gólöröm. Ez egy hálás dolog,mert igazad van,h ezt is mindenki másképp élheti meg,de mondj még egy olyan játékost,aki akár csak hasonló mennyiségben sértődött meg ilyen látványosan,ha nem vele rúgatták a gólt,vagy egy gólpassz,gól után valaki nem ünnepelte őt.Mert ilyenre volt bőven példa,akárcsak a közelmúltban is.És ez nem igazán normális sportolói viselkedés.

Mint ahogy az sem,amikor kimutogat. Mert ugyan erre sok más példa is volt a futballtörténelemben,de egy apró különbség azért akad.Nem méltó egy világlegjobbjához!(A világ három legjobbjához meg pláne :D ) Egyszer talán,de ennyiszer?(A mostani szezon vége felé rövid időn belül 3szor is talán,ami miatt ennyire megmaradt...) Ezzel a Messizéssel láthatóan ki lehet kergetni a világból (amit sosem gondoltam volna,h megérünk: Messi ,mint sértés :mrgreen: ) ,és erre rá is pakolnak szerte a világban.De miért ne tennék,ha egyszer nem szeretik a cicafiút és ez egy gyenge pontja.Ráadásul még egy fokkal jobb megoldás,mint a gyűlölködés,buzizás,anyázás.Egy szimpla névvel hatalmas oltást kap,ami kizökkentheti (teszi is) és ez a másik félnek kedvezhet. Neki,mint vérprofi,önmagát világlegjobbjának tartó focista,számolnia kell vele,h a tettei,nyilatkozatai,stílusa nem marad viszonzatlan és ezt is el kell viselnie,mivel olyan téma ő,ami mindig az utcán hever...

Az mellékes,h mennyire akadt ki,amikor felhozták neki Messit,elég önmagában a reakciója, "arc nélkül"...Ez is annyira rá vall,h meglepő lett volna,ha nem hasonlót nyom ki magából (de legalább helyesen replikázott volna -már ha így volt,ahogy olvashattuk- ,de még az sem jött össze most :P ).

Ahogy mondtam,kirakatember (és ki is élvezi ezt alaposan),tehát evidens,h jobban céltáblává válhat,ha van mivel megtalálni.Vajon miért őt és nem pont Messit oltják szénné?Talán pont nem a játékuk miatt,hanem a körítés az oka.Kevesebb comboskodással,menstruálással,nagyhalállal,közönséggel való foglalkozással és egy adag szerénységgel egész biztos nem váltott volna ki hasonlót.De hát ő ilyen.Ilyennek szeretjük és ilyennek utáljuk. Mindkét felet abszolút meg lehet érteni.

Azzal kezdted,h elfogultság,álszentség. Nem tagadom,elfogult vagyok vele,mert engem is irritál,amit csinál a játéka közben,mellett és gyakran a hátamon áll a szőr tőle. Álszent is lehetek akár,ha az a naív kép él bennem egy magára vmit is adó világ legjobbjától,h próbáljon meg példaképként viselkedni.Mert ő nem egészen az sztem...Sok olyan jegye van,amire fel lehet nézni,de ahogy bánik a tudásával,lenullázza azt...

Jah,és attól,h most csak a negatívumokat fejtettem ki,azért vannak olyanok,amit elismerek benne,de most ezt a negatív vonalat tárgyaljuk ki és a miértjét ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
daffy
Madridista

2012.06.15. 18:12:11

Mihu írta:Viszont azt se mondd már nekem, hogy csak és kizárólag azok mennek ki a reptérre, illetve a stadionba is, akik utálják Ronaldo-t, a többi meg aki szereti, otthon nézi a meccset a tv-n...a selejtezőn a reptéren is több százan voltak és nem csak 20-an Messiztek, a meccsen meg majd' az egész stadion sz.rta-szapulta a gyereket...Angliában is bárhova ment, mindenhol kiröhögte az egész stadion ha valamit elrontott, vagy kihagyott egy ziccert, és itt Spanyolországban sem egy meccsről beszélünk, ahol elhangzott a Messi-Messi vagy az "ese portugues, hijoputa es" rigmus CR-nek...az sem tűnik fel nektek, realosoknak, hogy csak ő kap ilyen oltásokat a szurkolóktól, bárhova megy a világon?
-nem nagyon sikerült megérteni a dolgot,szted komolyan írtam a 20 embert?
-a lényeg az volt,hogy hiába utálja egy ország 0.001%-a ronaldot,az marad meg,hogy bulgáriában rühellték az emberek,mert azok akik utálják,nyíltan hangoztatják,a többi,aki szereti az nem.
-szerinted a stadionokban csak azért utálják mert nem tetszik nekik a stílusa,meg metroszexi? az véletlenül sem lehet benne,hogy az összes stadionban ellene szurkolnak,mert cé nem a helyi csapatban tolja?
-ezt nyomatja a média,mert erre van igény és mert neki van a világon kb a LEGNAGYOBB szurkolótábora és akire a figyelem irányul,azzal el lehet adni az újságot. bartonnak sokkal több hisztije van,mégis cé van a középpontban mert vele viszik a lapokat,bartonra a kutya nem kíváncsi. ezt te tényleg nem látod?
Boixos
Llegenda del Barça

2012.06.15. 17:00:24

ronaldonak egyszerűen olyan a stílusa, h ezt a reakciót hozza ki az emberek egy részéből. van egy másik brigád akik meg nedvesednek, ha meglátják és vannak a közömbösek, ugye. közszereplőként minden reakciót illik elviselnie (már azokat, amik még úgymond normális keretek között mozognak).
én sem csípem a gyereket, és ezzel semmit sem mondtam, de vele kapcsolatban az is mindig az eszembe jut, h anno a unitednél csak ő és bekem maradt kint edzések után gyakorolni, mert így álltak hozzá a dolgokhoz. meg is van a látszatja ennek. az, h közben az arc is elég rendesen megnőtt, már egy másik történet.
de semmiképpen sem vennék bérletet a madrid meccseire kizárólag azért, h kutyaszarral dobálhassam a gyereket és a kollégáit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.15. 16:56:56

miihii írta: Múltkor is fejtegettem neked ezt-azt, 0 reakció arra pölö,csak az egysoros,harsányabb postra. Most meg ugyanaz szinte :roll:

Megtisztelő lenne,ha már bedobsz vmit a köztudatba és születik rá válasz,akkor esetleg folytatólagosan is nyilatkoznál az újabb vélemény tükrében,nem csak terelnél meg újabb kérdésre várnál válaszokat,amikre úgysem fogsz érdemben reagálni,kivéve ha élesebben fogalmazó egysoros...
Ez itt a lényeg.
Úgy akartam kezdeni az előző hsz-emet, (de nem tettem) hogy olyan mint egy 5 éves gyerek aki csak kérdez kérdez és kérdez a válasz nem érdekli.
Megkapja az indoklást köv. hsz-ének a lényege hogy de miért?
Válaszolnak neki, válasza hogy miért.
Hát azért. Hát mit lehet még mondani neki? Csak, azért, mert. Ezeket megérti a többit nem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.15. 16:36:54

Nyilván nem ok nélkül utálják sokan CR-t, de én akkor is szánalmas dolognak tartom a Messi-zést. Főleg, h vkik képesek kimenni a reptérre, csak azért, h ba.ztathassák. Azt szintén szánalmasnak tartom, h vki a meccsen ahelyett, h a saját csapatának szurkoljon inkább Ronaldoval foglalkozik. Én sem szeretem őt, de eszembe nem jutna sok kilométert utazni egy reptérre, csak, h kiabálhassam neki, h Messi, Messi, mint vmi fogyatékos. Az az szint, h vannak, aki utálnak egy zenekart, de megveszik a jegyet a koncertjükre, csak, h kifütyülhessék őket.
miihii
KHAL

2012.06.15. 16:18:24

P.U.Y.O.L. írta:
Már meg ne haragudj, de az meg pontosan téged minősít, hogy az egyetlen heccelő hsz-re reagáltál... :roll:
Szerintem kaptál több kielégítő választ is, ami esetlegesen vitatémát szolgáltat. Ez már nem az első eset, (pl. Kintaro) hogy azt fürkészed, hogy ki köt beléd, ahelyett, hogy válaszolnál a többiek véleményére (is). Ráadásul te tettél fel egy kérdést és azt írtad, hogy várod a válaszokat. Vártál is addig, amíg kaptál egy olyat, amilyet szerettél volna. No comment. Most akkor én is abbahagyom. :lol:
REMY,

ezen azért gondolkodj el,mert elég érdekesen próbálsz kommunikálni velünk. Azokról a véleményekről gyorsan elsiklasz,amik normális,beszélgetésre alkalmas válaszok,de ami inkább kötekedős egysoros,arra bővebben reagálsz,mint a hosszasan,érvekkel alátámasztott reakciókra :D És utána meg beírod,h nem lehet itt normális beszélgetést folytatni :lol:

Múltkor is fejtegettem neked ezt-azt, 0 reakció arra pölö,csak az egysoros,harsányabb postra. Most meg ugyanaz szinte :roll:

Megtisztelő lenne,ha már bedobsz vmit a köztudatba és születik rá válasz,akkor esetleg folytatólagosan is nyilatkoznál az újabb vélemény tükrében,nem csak terelnél meg újabb kérdésre várnál válaszokat,amikre úgysem fogsz érdemben reagálni,kivéve ha élesebben fogalmazó egysoros...
daffy írta:
REMY írta: A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
szerintem úgy értette,hogy rengeteg múlik a személyes szimpátián és azon,hogy hogyan akarod megítélni a helyzetet,értelem szerűen a szimpatizáltad felé vagy pozitív irányban elfogult.
gondolom én...
Daffy vágja a csíziót ;) Igen,arra gondoltam,h amikor Xavi állítólag felszólalt reál és Pep-Jo5é témában,leszóltad. Amikor CR nyilvánult meg Messivel kapcsolatban,akkor meg védted.
Pedig nagyjából hasonszőrű a dolog...

Mindegy,én befejeztem,nem lehet itt normálisan véleményt cserélni :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.15. 15:51:15

daffy írta:
sjd írta: Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik.
az nem lehet,hogy esetleg az ország lakóinak azon része messizik,aki nem szereti,a többi meg szépen kussol. nehogy már ott tartsunk,hogy ha leszáll pesten és 20 ember messizik,akkor ki van kiáltva,hogy a 10 millió magyar rühelli
Viszont azt se mondd már nekem, hogy csak és kizárólag azok mennek ki a reptérre, illetve a stadionba is, akik utálják Ronaldo-t, a többi meg aki szereti, otthon nézi a meccset a tv-n...a selejtezőn a reptéren is több százan voltak és nem csak 20-an Messiztek, a meccsen meg majd' az egész stadion sz.rta-szapulta a gyereket...Angliában is bárhova ment, mindenhol kiröhögte az egész stadion ha valamit elrontott, vagy kihagyott egy ziccert, és itt Spanyolországban sem egy meccsről beszélünk, ahol elhangzott a Messi-Messi vagy az "ese portugues, hijoputa es" rigmus CR-nek...az sem tűnik fel nektek, realosoknak, hogy csak ő kap ilyen oltásokat a szurkolóktól, bárhova megy a világon? Se Messi, se Del Piero, se Aguero, se Ibrahimovic, se Rooney nem kap oltást sehol, csak CR-t.

Részemről ez nem Real-Barca rivalizálás. Manchesteri időszaka óta utálom a srácot...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.15. 15:34:44

daffy írta:
Mezner2 írta:Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.

ÚÚÚ DE nagyon jó GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
nem érzel némi összeférhetetlenséget?
vagy mind2 tökös gyerek és felvállalja a véleményét vagy mind2 idióta. vagy ez vagy az
Részben igaza van Mourinhonak, de ugyanazt érzem ebben a nyilatkozatában, mint mindegyikben. Megpróbálja azt magyarázni, hogy az ő csapata, az ő játékosai a legjobbak, a legfontosabbak stb. EZ az erőltetett maszlag duma megy egész évben. Nem képes elfogadni, hogy hiába nyerte a Real bajnokságot (nem mellékesen jó játékkal), de a Barcelonáról szól minden. ezt meg kéne tudni emészteni, de neki nem megy. Azért ez a Barca-Real összehasonlítás a válogatottban:
Real: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Alonso
Casillas a játék szempontjából semmit sem számít, bár megnyugtató, hogy ő a kapus. Arbeloa elképesztő, hogy mennyire ostoba ehhez a játékhoz, csak azért van ott, mert Puyol sérült. A tudása alapján talán még a keretbe sem nevezném. Ramos OK. Albiol szintén nem értem mit keres a válogatott közelében. Aki 5-10 meccset játszik egy szezonban, annak nem tudom mi keresni valója van a válogatottban. Alonso jó játékos, de egyértelműen a csapat fékje. nagyon körülményesen játszik.
Barca: Valdes, Piqué, Buquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pedro
Valdes csere nincs miről beszélni. Piqué gyértelműen a védelem oszlopa. A Xavi-Busquets-Iniesta tengely teszi a válogatottat arra a szintre ahol most van. Ők a fazonszabászok. Fabregas helyzete érdekes, mert egyszerre itt, egyszer ott játszik, de mégis sokkal hasznosabbnak érzem Alonsonál. Pedro csere. És akkor még ott van 3 Barca játékos, akik sérülés miatt nincsenek ott. Puyol kezdő lenne, Villa is. Thiago csere, de nem hinném, hogy ez az EB róla szólna, ha ott lenne.
Úgyhogy, ha azt nézzük, hogy melyik csapat játékosai mennyit tesznek hozzá a spanyol válogatott játékához, akkor mondjuk 5-2 a Barcának, ami Puyollal és Villaval kiegészülve 7-2 lenne. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.

daffy, a Xavi és Mourinho témához. Szó szerint nem emlékszem Xavi nyilatkozatára, de a lényeg az volt, hogy a Real Madrid játékosai nem adták meg a győztesnek járó tiszteletet, míg a Barcások igen. Ehhez nem tudom mit kéne hozzáfűzni, csak meg kell nézni a Spanyol Szuperkupa és a Király Kupa döntőjét. a Barcások ott maradtak, a Realosok bevonultak... Mourinho meg olyanba köt bele, amibe semmi értelme, főleg hogy nagyon erőltetett az egész dumája.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Cali
Entrenador del Barça

2012.06.15. 15:30:34

REMY írta:
húú de nagy választ kaptam rá :lol:
na jó én abbahagyom mert látom a nagy többség képtelen levenni a szemüveget és elvonatkoztatni a Real - Barca párharcról...
(tisztelet a kivételnek, mert vannak itt akikkel szépen ellehet beszélgetni annak ellenére is, hogy nem egyezik a véleményünk.)

Capon te meg szépen beálltál a sorba, mert láthatólag nincs saját véleményed.. csak amit a többség szaval...
ilyen válaszokat, hogy CSAK :lol:
Neked tényleg ennyire nehéz a felfogásod, vagy direkt csinálod itt a fesztivált?
Már válaszoltak a feltett kérdésedre legalább 5-en, normális hangnemben, normálisan megfogalmazva, normális érvekkel. Neked miért pont erre az egyre kell reagálnod? Találsz egy hsz-t. amibe bele tudsz kötni és már ugrasz rá, meg mártírkodsz...

Azt azért megkérdezném, hogy van-e olyan sportoló vagy bármilyen ismert ember, aki neked nem szimpatikus vagy éppen utálsz, és miért?
daffy
Madridista

2012.06.15. 15:24:33

Mezner2 írta:Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.

ÚÚÚ DE nagyon jó GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
nem érzel némi összeférhetetlenséget?
vagy mind2 tökös gyerek és felvállalja a véleményét vagy mind2 idióta. vagy ez vagy az
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 15:18:32

REMY írta:
na jó én abbahagyom mert látom a nagy többség képtelen levenni a szemüveget és elvonatkoztatni a Real - Barca párharcról...
(tisztelet a kivételnek, mert vannak itt akikkel szépen ellehet beszélgetni annak ellenére is, hogy nem egyezik a véleményünk.)

Capon te meg szépen beálltál a sorba, mert láthatólag nincs saját véleményed.. csak amit a többség szaval...
Már meg ne haragudj, de az meg pontosan téged minősít, hogy az egyetlen heccelő hsz-re reagáltál... :roll:
Szerintem kaptál több kielégítő választ is, ami esetlegesen vitatémát szolgáltat. Ez már nem az első eset, (pl. Kintaro) hogy azt fürkészed, hogy ki köt beléd, ahelyett, hogy válaszolnál a többiek véleményére (is). Ráadásul te tettél fel egy kérdést és azt írtad, hogy várod a válaszokat. Vártál is addig, amíg kaptál egy olyat, amilyet szerettél volna. No comment. Most akkor én is abbahagyom. :lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.06.15. 15:13:00

Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.

ÚÚÚ DE [auto_cenzúra] GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.06.15. 15:11:00

Arról senki nem tehet Remy,hogy képtelen vagy felfogni amit 7-en mondanak neked :lol: azzal védekezel,illetve véded őt,hogy neki ilyen a személyisége, HÁT PONT EZÉRT GYŰLÖLIK VILÁG SZERTE SOK MILLIÓAN,mert ilyen. Vannak nála ezerszer gazdagabb emberek akit nem gyűlölnek,vannak nála jóképűbb/helyesebb férfiak akit nem gyűlőlnek,van nála jobb focista akit szintén nem gyűlölnek,őt igen.ennyi pont. NEM MINDEGY,HOGY MIÉRT AMÚGY IS???? te szereted okés,áldozz állatot a posztere elött, vagy bánom én,de ne próbáld már meg megmagyarázni azt amit nem lehet :lol:
REMY
Madridista

2012.06.15. 15:07:07

Capon írta:
REMY írta:szerintem meg az irigység miatt utálják.

Felteszek egy kérdést. Nem Real-Barca... és nem foci.

Amiket mondtok... azok alapján Michael Schumachert miért utálják sokan??? Mert igen is nagyon sokan utálják...
Ha itt valaki azt mondja, hogy őt azért mert nagyképű... akkor abbahagytam.

Lényegében ez a kérdés kihat a CR- esetre. Úgyhogy várom a válaszokat.
Eskű?? abbahagyod?
Mert NAGYKÉPŰ!

Fog fel, hogy utáljuk Cuncit és kész. Ennyit értetlenkedni. Nem mintegy neked ki miért utálja? Mert!
Tök mindegy hányszor mondod el hogy ő ilyen nem tehet róla. Pont azért utálják mert ő ilyen! Mit nem lehet ezen felfogni? Nem kell itt elméleteket gyártani hogy miért, CSAK!
Senki sem fog más szemmel nézni rá csak azért mert te azt akarod.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 14:55:46

Hát mondjuk én Agüerot utálom :lol:
De amúgy egyértelmű szerintem, hogy frusztrálja Ronaldot 1-2 dolog s nem tud rajta túllépni, ahogy kanty is írta feltesznek egy Messis kérdést és pl simán bemondhatná köszönöm kérem a következő kérdést.Ezzel csak olajat tesz a tűzre, amúgy meg nem szimpátia verseny, meg ki a jól viselkedő kisfiú és ki nem, ezzel csak magát hozza nehezebb helyzetbe, hogy felül minden dolognak.
Én se szeretem őt, ráadásul sokszor a játéka is eléggé messze álló attól amit én szeretek, de lövi számolatlanul a gólokat, így pl olyat hogy ne emlékezzenek rá kizártnak tartok.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.15. 14:54:28

Amiket mondtok... azok alapján Michael Schumachert miért utálják sokan??? Mert igen is nagyon sokan utálják...

Eskű?? abbahagyod?
Mert NAGYKÉPŰ!

Fog fel, hogy utáljuk Cuncit és kész. Ennyit értetlenkedni. Nem mintegy neked ki miért utálja? Mert!
Tök mindegy hányszor mondod el hogy ő ilyen nem tehet róla. Pont azért utálják mert ő ilyen! Mit nem lehet ezen felfogni? Nem kell itt elméleteket gyártani hogy miért, CSAK!
Senki sem fog más szemmel nézni rá csak azért mert te azt akarod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.06.15. 14:56:54-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.06.15. 14:51:14

ezen én is néztem, hogy irigyelni...baccameg, még az nb1-es játékosok nagy részét is lehet irigyelni, mert azt csinálják, amit szeretnek, sok esetben milliókért, de alaphangon havi több száz ezer forintért.
ezzel együtt a focisták a nőknél +1-ről indulnak.

az átlagemberben jó hogy vagy egy egészséges irigység, de ilyen alapon nem csak ronaldot, hanem többszáz ezer másik focistát lehetne gyűlölni.

ott van pl fabregas, aguero vagy buffon.
ők is dúsgazdagok, sikeresek és jóképűek. mégsem utálja őket senki.
daffy
Madridista

2012.06.15. 14:47:31

sjd írta: Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik.
az nem lehet,hogy esetleg az ország lakóinak azon része messizik,aki nem szereti,a többi meg szépen kussol. nehogy már ott tartsunk,hogy ha leszáll pesten és 20 ember messizik,akkor ki van kiáltva,hogy a 10 millió magyar rühelli
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.15. 14:45:04

recrea írta: Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják
Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik. Nem tudok még egy focistát mondani, akivel ilyen megtörténik, vagy akinek a lebuzizására a magyar szurkolók még külön rigmust is kitalálnak
Érdekes, irigylem Messit, Casillast, Pirlot, Rooneyt, van Persiet stb. stb., mégsem utálom őket. Sőt, Messi, aki tényleg mindent megnyert az utóbbi időben, valahogy nem közutálat tárgya sehol. Biztos szegény ártatlan Ronaldo-t kipécézték maguknak a gonosz embermilliók
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 14:12:55

Nem valami jó a hasonlatod. Egy olyan sportágat veszel elő, ahol nyilván azért lett unszimpatikus a német, mert unalmassá tette (ő és legfőképpen a Ferrari) éveken át az adott sportot. (többek között ezen érven alapul az is, hogy az utóbbi időben divat lett utálni a Barcát is, bár azért mi nem nyertünk minden évben 6 kupát) Nehezen tudom elhinni, hogy valaki irigységből nem csipázza, mint ahogy abban is szinte biztos vagyok, hogy sokak szemében most szimpatikusabb, mint anno és sok olyan ember elismerően biccentene, ha ő nyerné a következő futamot, akik korábban ki nem állhatták. Ronaldonál szerintem egyértelműen a személyisége váltja ki az unszimpátiát. Többek között én se bírom a figurát, de a teljesítményét és erényeit ettől függetlenül elismerem. (így volt ez anno Ruud van Nistelrooyal, Zidane-al, Insaghival és még sorolhatnám...egyiküknél se éreztem irigységet és top formájukban se örültem volna, ha hozzánk kerülnek, mint ahogy Zlatannak se örültem.)
REMY
Madridista

2012.06.15. 14:00:19

szerintem meg az irigység miatt utálják.

Mihu
Director del Fútbol

2012.06.15. 13:50:30

REMY írta:minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.

Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.

Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...

A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
Viszont attól még hogy ez személyiség kérdése, emiatt még senki se fogja azt mondani, hogy na jó, megbocsájtok neki minden nagyképű, visszataszító viselkedést azért, mert ő ilyen...pontosan ezért utálja az aki utálja, mert ő ilyen...ha másmilyen lenne, akkor nem utálnák.
Kép
Válasz küldése