soadroli írta:
Lehet kicsit mellétrafáltam ezzel a Halálos Békönnel, azt hittem jót tesz a klubbnak olyasmi, ami még nem volt. De hát ha a népnek dráma kell, akkor majd megkapja

Nem hiszem, h a népnek dráma kell. Ennyi idő alatt azért nagyjából kirajzolódott, h milyen típusú film lehet "sikeres" itt. Nem feltétlenül kell drámának lennie, a lényeg, h a társaság ne unja, mert, ahogy én észrevettem nem igazán jön be összességében az olyan film, ahol egy fél óráig nem történik semmi. Aztán elolvasol egy kritikát és kihozzák belőle, h milyen fontos volt az, amikor nem történt semmi.
Ennek ellenére azt mondom, h nem voltak rossz ajánlások. Volt egy-két jó film is, de a többi sem volt annyira rossz. Mondjuk ez az értékeléseimből nem igazán látszik, de ilyen téren kicsit szőrősszívű vagyok.
Ma megnézem az általad ajánlott filmet.
Aztán jön kurdt, kíváncsi vagyok, h mivel rukkol elő. Így látatlanba azt mondom, h egy könnyed kis film lesz, megspékelve egy kis fanyar humorral.
Csak reménykedni tudok benne, h addig amíg én jövők senki sem dobja be véletlenül valamelyik topicba az ajánlásomat.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.