Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, védtem. Azt mondtam, h nem tetszett, de nem volt érdemtelenmiihii írta:Nem,ő nem közéjük tartozott,mert előttük ment:vitte a zászlójukatlui1698 írta:LG, csak még egy kérdés:
Te nem azok közé tartoztál, akik nemrég még a cselzit védték a hányadék, érdemtelen bl-győzelmük miatt?
Mindenkinek előfordul olykor 1-1 helyesírási hiba a szövegében. De ha vmit folyamatosan rosszul irsz, akkor azt rosszul tudod. Szóval inkább örülj, h szólnak érte, ebből is lehet tanulni. Nem arról van szó, h sima elütésekbe kötnének bele.Mindig találtok valami hibát a mondataimban, nekem meg ez zavaró egy picikét.
Semmi, csak teljesség kedvéjért említettem.miihii írta:A kettőnek mi köze...?LG írta:Ezen kívül labdába ért ma egyáltalán?miihii írta:Nah,Welbeck mozdulata volt a parádésNem hiába,MU-s a srác
![]()
:
Mindig találtok valami hibát a mondataimban, nekem meg ez zavaró egy picikét.geridoss írta:A magyar nyelvben a nemzetiségek neveit kisbetűvel írjuk, mert ugye az már nem tulajdonnév. Te szinte mindig nagy betűvel írod, nem azért, hogy baj, csak kicsit zavar.Kash írta: Igen, több klasszis megmozdulása is volt, ám az Angol válogatott negyede egy töketlen banda...Amig nem jött Walcott, addig szinte semmi sem jött össze.
ON: Sajnos kiesett Svédország... Én nagyon sajnálom őket, mert szimpatikusan játszottak, főleg ma, de ez a torna az előző, ukránok elleni meccsen ment el szvsz. Azt hozni kellett volna:s
Pedig pont a mérkőzés első 20 percében voltakA meccs elejét ugyan nem láttam, de amit láttam a meccsből, az alatt az idő alatt a kommentátor nem nagyon említette a nevét.
A meccs elejét ugyan nem láttam, de amit láttam a meccsből, az alatt az idő alatt a kommentátor nem nagyon említette a nevét.Igen, több klasszis megmozdulása is volt
A magyar nyelvben a nemzetiségek neveit kisbetűvel írjuk, mert ugye az már nem tulajdonnév. Te szinte mindig nagy betűvel írod, nem azért, hogy baj, csak kicsit zavar.Kash írta: Igen, több klasszis megmozdulása is volt, ám az Angol válogatott negyede egy töketlen banda...Amig nem jött Walcott, addig szinte semmi sem jött össze.
A kettőnek mi köze...?LG írta:Ezen kívül labdába ért ma egyáltalán?miihii írta:Nah,Welbeck mozdulata volt a parádésNem hiába,MU-s a srác
![]()
Nem,ő nem közéjük tartozott,mert előttük ment:vitte a zászlójukatlui1698 írta:LG, csak még egy kérdés:
Te nem azok közé tartoztál, akik nemrég még a cselzit védték a hányadék, érdemtelen bl-győzelmük miatt?
Igen, több klasszis megmozdulása is volt, ám az Angol válogatott negyede egy töketlen banda...Amig nem jött Walcott, addig szinte semmi sem jött össze.LG írta:Ezen kívül labdába ért ma egyáltalán?miihii írta:Nah,Welbeck mozdulata volt a parádésNem hiába,MU-s a srác
![]()
Ezen kívül labdába ért ma egyáltalán?miihii írta:Nah,Welbeck mozdulata volt a parádésNem hiába,MU-s a srác
![]()
Inkább volt szerencsés meg látványos,mint parádésLG írta:Mondjuk Ibra mozdulata, amivel ziccerbe hozta a társát.lui1698 írta: LG, ebben mi volt parádés?
Persze szerencsés volt, de látványos.
Mondjuk Ibra mozdulata, amivel ziccerbe hozta a társát.lui1698 írta:Azért tényleg akármilyen tahó is Ibra, elképesztő ahogy az amúgy igen jó kötésű angolok pattannak le róla.
LG, ebben mi volt parádés?
4-3-3-ban Torres-Carroll-Gomez elölSanama írta:Torres-Caroll az EB álomcsapatában leszneklui1698 írta:Annyira be akartam írni mikor megláttam, hogy Caroll kezd, hogy ha ő is betalál akkor én elkezdek hinni abban, hogy idén jön el a világ vége.
Ez igaz. de ha Ibra lenne az ék, akkor meg nem nagyon jutna el hozzá a labda. Így azért elég aktív, jó labdákat is ad, csak sajnos nem tudnak élni vele a többiek. Abba bizok, h messziről majd lő egy irdatlan bombagólt, az még úgysem született ezen az EB-n.B. Tamás írta:Ibrahimovics jól játszik, de hogy a helyén, az ék poszton Elmander és Rosenberg sem megoldás, azt hűen tükrözi, hogy Anglia vezet Carroll góljával. Már az angol előny is érdekes, hát még ha Carroll szerzi.