LG írta:Mourinho: "Mindenki csak a Barcáról és a válogatottról beszél, holott a spanyol együttesben öt Real-játékos is szerepel" - dühöngött a Realt irányító portugál. "A Barcelona és a spanyol válogatott két külön fogalom, nem tudom hogy lehet ezt a két dolgot összekeverni."
Ebben most tökéletesen igazat adok neki, ezt magyarázom én ozsimikinek és Kalapnak.

Ejj, csak nem tudsz leállni

Látom már páran válaszoltak.
Kicsit úgy tűnik,hogy mindenáron védeni próbálod a régebbi, elég elítélendő stílusban írandó hszeidet a spanyolokkal kapcsban, hát tedd.
Utoljára leírom, talán nem kezdesz el másról írni:
Nem az a fő gond,hogy nem szereted a spanyol válogatottat, hanem az,hogy nem mérlegeled KIK JÁTSZANAK BENNE JELENLEG ÉS MÁR PÁR ÉV ÓTA FOLYAMATOSAN, akik bőven meghatározó alakjai, és ezek ellenére úgy írsz/írtál róluk mint valami betegségről...Nem azt vártam volna,hogy szeresd a spanyolokat (bár elég nagy része általad szeretett playa), hanem HOGY TISZTELETTEL ÍRJ egy olyan csapatról akiben ennyi Barcás küzd a sikerért.
ovis példás rész:
LG mode: "ezek a spanyol bohócok remélem kiesnek a semmit nem érő tingli tangli focijukkal, és elmondhatják,h megint nagyon sokra mentek az esélyességükkel. e mögé kismillió röhögő smile.
Általam helyesebbnek vélt (meg még páraknak szúrta a szemét ez azért) LG mode:
"remélem a spanyolok kiesnek, bár sok játékosukat szeretem, de a válogatott ellen drukkolok, legyen szinte bárki az ellenfél - kivétel talán Anglia

. Focijuk jó, félelmetes a technikai tudásuk, de remélem a Németek, vagy más megállítja őket!
nah talán így már teljesen világos lesz, hogy mi volt a fő gondom. (nem az,hogy egynek kellene kezeld a Barcelonát, és a Spanyol válogatottat. szal semmi köze a Jose-s idézésednek ahhoz, ami nekem nem tetszett)