Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ostoba kérdésedre: nem, én nem egy meccs alapján ítélek meg csapatokat. Amióta, csak nézek focit, sosem szerettem a spanyol válogatottat. Az általad felhozott pótselejtező, meg talán 2006-ban volt, akkor azért már 7-8 éve rendszeresen néztem aktívan focit. Szóval NEM, sem köze nincs ennek a spanyolokkal szembeni unszimpátiámnak. Egyébként annak a pótselejtezőnek az első meccsét nagyon csúnyán elfújta a bíró, bár a két csapat játéktudása között volt akkora különbség, h valószínűleg ezek nélkül is tudták volna hozni a spanyolok, bár nem olyan arányban. Ezt említettem meg itt is a fórumon, de ez sztem bőven nem egyenlő sírással, és azzal, h a világ rossz.Alexander Mahone írta:LG nem azért haragszol a spanyolokra mert anno szlovákiát kiverték valami VB-selejtezőbe? Még itt sírtál a fórumon akkor, hogy milyen igazságtalan a világ.
Azért írtam oda, h IS. Messze nem csak erről volt szó, az csak még külön idegesített, h egy számomra antipatikus csapatot annak ellenére, h az előző tornákon mindig csúnyán megégtek, újra és újra esélyesként emlegetik. Aztán 2008-ban bejött nekik tényleg...Azt hittem ennél mélyebb dolgok vannak az ellenszenved mögött.
Nem gázolnál bele az 1-el sem, csak szerintem saját magadat "égetnéd" vele a lentebb leírtak miatt.LG írta:
Értem én, h neked mi nem tetszik. De azért hozzá kell tenni, h azért az általad felvázolt két példa hiába van máshogy megfogalmazva, a mögöttes jelentésük mégis ugyanaz. De, h ne gázoljak a lelkedbe, majd a mode 2-t választom.
Egyébként korábban még az is fokozta az ellenszenvemet a spanyolokkal szemben, h minden torna előtt ki lettek kiáltva toronymagas favoritnak, aztán meg a közelébe nem voltak a gyakorlatban a sikereknek, nem hiába lettek a legnagyobb lúzer válogatottnak kikiáltva. A 2008-ban aztán megtört a jég, és 2010-ben is a csúcsra értek. Na, de ennyi elég legyen már nekik a sikerekből, és térjenek vissza korábbi szép hagyományaikhoz!
A mondandóm lényege hasonló csak durvább.Gareth Tello írta:Nem érdemli meg José, hogy foglalkozzunk vele. Majd augusztusban megbosszul(hat)juk a folyamatos provokálásait a Szuperkupa két meccsén.
Nevetséges.
Na igen, ebben ott a lényeg. A spanyol válogatott nem gyengüle látványosan (már ha gyengülne), ha a Valdes - Iraola - Puyol - Piqué - Alba - Busquets - Xavi - Cesc - Iniesta - Silva - Torres/Villa tizenegy kezdene.18Barca99 írta:Az a baj hogy ha kivesszük ebből a spanyol válogatottból a híííres naaagy real játékosokat akkor közel ugyanolyan minőségű emberekkel lehet pótolni, ...
Ejj, csak nem tudsz leállniLG írta:Mourinho: "Mindenki csak a Barcáról és a válogatottról beszél, holott a spanyol együttesben öt Real-játékos is szerepel" - dühöngött a Realt irányító portugál. "A Barcelona és a spanyol válogatott két külön fogalom, nem tudom hogy lehet ezt a két dolgot összekeverni."
Ebben most tökéletesen igazat adok neki, ezt magyarázom én ozsimikinek és Kalapnak.
Akkor már inkább Dánia. Hollandoknál semmi elképzelés, inkább nézném a dánokat, akik azért próbálkoznak is értelmesenNagyon bízom abban, hogy a hollandok valahogy (sok szerencsével) mégis kivívják a továbbjutást, de ez nehezen fog megvalósulni.
Igen, ha a svédek megverik a franciákat, az ukránok meg az angolokat.daffy írta:a franciák még ki tudnak esni a csoportból?
Két,számomra érdektelen csapat meccsén igyekszem vmi motivációt találni,h ne csak bámuljak ki a fejemből. Ilyenkor ha valamelyik félnél van,akit nagyon bírok,vagy nagyon nem,eszerint választok.Ha ilyen sincs,akkor mindig annak szurkolok,aki éppen támadSanama írta:
Ibrától eltekintve sokkal szimpatikusabb a svéd csapat, mint ez az angol. nem mondom hogy hatalmas támadásokat vezettek, de egyszerűen jobb nézni őket mint ezt a nevetséges angol bandát
Tökéletesen értettem,ahogy gondoltadLG írta: A szép búcsú alatt azt értem, h ő megtette a magáét, legkevésbé rajta múlott a svédek kudarca.
Míg pl. ha már felhoztad CR-t, őt simán elő lehetne venni egy esetleges portugál kiesés esetén, hisz nagyon csalódáskeltően játszik az EB-n.
A szép búcsú alatt azt értem, h ő megtette a magáét, legkevésbé rajta múlott a svédek kudarca.miihii írta:Csodaszép búcsú volt,meg is hatódtamLG írta: De ő legalább szépen búcsúzott, nem maradt szégyenben, nem kell magyarázkodnia. Az angolokra pedig még várhat olyan szomorú sors, mint a VB-n. Talán jobban járnak, ha egy szoros meccsen búcsúznak az ukránok ellen.Magyarázkodnia valóban nem kell,kőkemény csoportba kerültek,így elfogadható eredmény
Az angolokat meg le is tojom kábé,bár örülnék,ha Rooney vmit még hozzá tudna tenni az EB-hez.
A mai meccsen a lényeg Ibra kihullása volt nekem.
Most jöhet CR és Pepe
Ibrától eltekintve sokkal szimpatikusabb a svéd csapat, mint ez az angol. nem mondom hogy hatalmas támadásokat vezettek, de egyszerűen jobb nézni őket mint ezt a nevetséges angol bandátmiihii írta:Csodaszép búcsú volt,meg is hatódtamLG írta: De ő legalább szépen búcsúzott, nem maradt szégyenben, nem kell magyarázkodnia. Az angolokra pedig még várhat olyan szomorú sors, mint a VB-n. Talán jobban járnak, ha egy szoros meccsen búcsúznak az ukránok ellen.Magyarázkodnia valóban nem kell,kőkemény csoportba kerültek,így elfogadható eredmény
Az angolokat meg le is tojom kábé,bár örülnék,ha Rooney vmit még hozzá tudna tenni az EB-hez.
A mai meccsen a lényeg Ibra kihullása volt nekem.
Most jöhet CR és Pepe
Csodaszép búcsú volt,meg is hatódtamLG írta: De ő legalább szépen búcsúzott, nem maradt szégyenben, nem kell magyarázkodnia. Az angolokra pedig még várhat olyan szomorú sors, mint a VB-n. Talán jobban járnak, ha egy szoros meccsen búcsúznak az ukránok ellen.
De ő legalább szépen búcsúzott, nem maradt szégyenben, nem kell magyarázkodnia. Az angolokra pedig még várhat olyan szomorú sors, mint a VB-n. Talán jobban járnak, ha egy szoros meccsen búcsúznak az ukránok ellen.miihii írta:A parádés mozdulatokat kiteljesítve elég OFF voltLG írta:
Semmi, csak teljesség kedvéjért említettem.
De hogy ON legyen,Zlatan legparádésabb mozdulata az esése volt az EB-n... a kiesése
A parádés mozdulatokat kiteljesítve elég OFF voltLG írta:
Semmi, csak teljesség kedvéjért említettem.