Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról nem tehetek hogy a Barca játékából annyit veszel ki, hogy támadunk ezerrel...125ször elmondtam amit mi csinálunk egyedi, s az valóban a futball teteje, s nagyon nehéz kivitelezni.Amit meg felsoroltál csapatok játéka és szervezettsége ugyanúgy a foci részeiozsimiki írta:Bob! Téged eltiltanálak a Barca meccsektől, és 20évig ilyen szép,szervezett Görög focit nézettnék veled, néha pihenésképp megnézhetnéd a Rangers Uefa kupa menetélését pár évvel ezelőttről, valamint megszámolhatnád a szintén szép, szervezetten játszó Chelsea idei blokkolásait, és elhárított szögleteit.
Nem is értem miért kínzod magad a BARCA általi támadó focival, fakír vagy? D:
Unszimpatikus a játékuk és a módszereik, ez tény. De a cél szentesiti az eszközt. Azért, h örültek, meg már ne haragudjunk rájuk. Ha mi lennénk ott, mármint Magyarország, mi is örülnénk, akármilyen bunkerfocival érnénk el a továbbjutást.Deus írta:Ezek a görögök olyan undorító focit produkáltak, hogy már rosszul voltam. Egy tollpihe érintéstől már megy a nagy halál, hordágyon leviszik, erre 5mp múlva már harcra kész állapotban áll a vonalon. Nem lehet bevezetni valamilyen szabályt ez ellen? + Lefújáskor meg úgy örültek mintha aranyat nyertek volna. wtf?
Oroszok meg nem tudom hol tanulták ilyen rosszul beadni a labdákat?... Minden beadásnál túl lövik a labdát mint Dani Alves.
A görögök a németekkel fognak valószínűleg játszani. Ettől függetlenül már nem merem őket leírni, de a németeknek még több helyzete lesz, mint az oroszoknak, és nem is lesznek annyira töketlenek. És a védelmük és lényegesen jobb. Ha a németeken továbbmennek, akkor meg is nyerik.Bob_Marley írta:Hát nagyon sajnálom az oroszokat, de mindkét továbbjutó megérdemelten ment tovább.A ruszkik "leépültek" az a frissesség ami megvolt náluk védekezésben-támadásban az teljesen eltűnt, utolsó passzok rendre rosszak voltak, amilyen gólt kaptak meg hűen tükrözte a hátsó régiót is![]()
Ezzel Dzagojevnek is vége fantasy is ennyi volt
Cseh-görög továbbjutás meglátjuk mire mennek a B csoport továbbjutóival nagyon nem lesz egyszerű, de mindkét csapat (Knézyvel ellentétben legalábbis én így látom) egyáltalán nem harmatgyenge.Meglássuk
Gondolom nem csak nekem ismerős a szitu?!Deus írta:Ezek a görögök olyan undorító focit produkáltak, hogy már rosszul voltam. Egy tollpihe érintéstől már megy a nagy halál, hordágyon leviszik, erre 5mp múlva már harcra kész állapotban áll a vonalon. Lefújáskor meg úgy örültek mintha aranyat nyertek volna. wtf
http://en.wikipedia.org/wiki/Petr_Jir%C3%A1%C4%8DekLG írta:Különben ezt a Jiráceket nem ismerem, de ez egész EB-n nagyon jól játszik, a csehek húzóembere! Vki esetleg tud többet róla?
Undoritónak undoritó, de a csapata, és ebben az esetben a hazája sikeréjért teszik.zola8787 írta:Ennek a "Kacuranisz"-nak meccs után adnék 1 beöntést, hogy teljesen felépüljön szegényke.
Ahogy levitték a kiskocsival és egyből felállt, állt is vissza, a bíró helyében hosszabbítanék vagy 10 percet!!!
Undorító az ilyen, szégyen.
Csúnya dolog, de az összes ilyen senkiházi egyszer sérüljön le úgy, mint Eduardo....
Nekem mindegy, csak Knézy essen ki....visca el barca írta:görögök továbbmennek agygörcsöt kapok... még a végén megint megnyerik a eb-t
Orosz és lengyel tovább jutást vártam az EB előtt, így most elég nagy LOL az egész szerintem...Bob_Marley írta:Na vezetnek a csehek, a másikon meg mi megyPff, kell az orosz gól de nagyon
Jó, Knézyről eddig is tudtuk, h nem mindig áll a helyzet magaslatán!ozsimiki írta:
Igen, ezért se értem ez a marha Knézy mit beszél,h jelenleg kieső Oroszország... ló***-t.
Igaz ha így marad, akkor a másik meccsen bárki is lőjön egy gólt, akkor már kiesnek az oroszok.
Igen-igen! Szóval az oroszoknak imádkozniuk kell, ha nem tudnak gólt lőni, h itt se legyen.Sanama írta:most mi van ha a görögök nyernek meg mondjuk a lengyelek is?
ja látom, akkor ők ketten mennek tovább
És ezen lesz az EB első 0-0ja ahol mindkettőnek létszükség a győzelemvisca el barca írta:átkapcsoltam a lengyel-cseh meccsre. ahhoz képest h mindkét csapat kiesésre áll nem hajtják tul magukat