Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
értem, kösz a felvilágosítástLG írta:Akkor mennek tovább, ha a dánok kikapnak, és ők legyőzik legalább 2 góllal a portugálokat, vagy pedig 4-3ra verik őket, illetve további nagyszámú egygólos sikerek esetén.Rewolution5 írta:Hollandok már tovább sem mehetnek, vagy?!
de! : ha megvernék a portugálokat, akkor körbeverés lenne a B csoportban, így akkor ugye a gólarány dönt
Mert a németek elleni eredmények ez esetben nem számítanának az adott csapatoknak, csak egymás elleni.
Akkor mennek tovább, ha a dánok kikapnak, és ők legyőzik legalább 2 góllal a portugálokat, vagy pedig 4-3ra verik őket, illetve további nagyszámú egygólos sikerek esetén.Rewolution5 írta:Hollandok már tovább sem mehetnek, vagy?!
de! : ha megvernék a portugálokat, akkor körbeverés lenne a B csoportban, így akkor ugye a gólarány dönt
Az B csoporthoz: még igy sem a hollandok mennének tovább, hisz a németeknek még a vereséggel is 6 pontjuk lenne, a hollandoknak meg az 5-0-s győzelem is csak 3 pontot érne, hiába De Jong és Mathijsen rúgná a gólokat.Gareth Tello írta:Ezek után a továbbjutók:
- Dánia, Hollandia (5-0-s holland győzelem De Jong mesterhármasával és Mathijsen duplájával, a dánok Badstuber két öngóljával győzik le a németeket 2-0-ra)
- Horvátország, Olaszország (a horvátok 4-0-ra elpáholják a spanyolokat, akik Mourinho nyilatkozata után barçások nélkül állnak fel, az olaszok 1-1-re állnak, aztán a 96. percben Bonucci félpályás ollózós góljával nyernek)
- Ukrajna, Svédország (a franciákat és az angolokat kizárják bundázás miatt)
Tökéletes megérzés!Game90 írta: Orosz - lengyel továbbjutásra számítok. Oroszok szerintem tuti, hogy nyernek, a lengyelek meg bedarálják a Rosicky nélküli cseh válogatottat.
mert mivel lett volna jobb hogy ha azok az oroszok mennek tovább akik 1.meccsen lőttek 4et azóta ötlettelen, szr focit játszanak?!lui1698 írta:Na, nem láttam a meccseket, de látom sikerült továbbjutni a görciknek -1es gólkülönbséggel.![]()
Remélem bárkit is kapnak nagyon csúnyán kivégzik őket.
Ruszkiknak, hogy az anyámba sikerült magukat kiejteni ebből a csoportból?
szerk.:
Bocsának, a csoport első cseheknek van -1es gólkülönbsége, a görögöké nullás.
Futballünnep.
Én szeretem is a szinkronúszástgergo9 írta:Akkor neked meg a szinkronúszást, szervezettség van együtt is mozognak az a csúnya labda sincs ami megzavarná ezt. És nem is kell a futballhoz teljesen vak görögöket bámulnod hanem vannak helyette dekoratív hölgyek.Bob_Marley írta:
A labdás rész tetszett, ajánlom az 1on 1 lábtenisz meccseket
Na ezt érdemes elolvasniLG írta: Lengyelek ellen pl. kihagyott büntető, meg nem adott büntető, mindez igazságtalan emberhátrányban, + ezeket leszámítva is voltak helyzeteik. Az első 20 percben volt nyomasztó lengyel fölény, azzal aztán le is telt szegény lengyelek tündöklése az EB-n.![]()
A csehek ellen is az elején aludtak be, később feljavultak azért. Ha jól emlékszem ott is volt egy meg nem adott góljuk is, bár erre most így hirtelen nem esküdnék meg.
Azt is hozzá kell tenni, h a játékvezetés talán őket sújtja leginkább.
Akkor neked meg a szinkronúszást, szervezettség van együtt is mozognak az a csúnya labda sincs ami megzavarná ezt. És nem is kell a futballhoz teljesen vak görögöket bámulnod hanem vannak helyette dekoratív hölgyek.Bob_Marley írta:
A labdás rész tetszett, ajánlom az 1on 1 lábtenisz meccseket
Azért ez túlzás! Lengyelek ellen pl. kihagyott büntető, meg nem adott büntető, mindez igazságtalan emberhátrányban, + ezeket leszámítva is voltak helyzeteik. Az első 20 percben volt nyomasztó lengyel fölény, azzal aztán le is telt szegény lengyelek tündöklése az EB-n.barca99 írta:Jó, azért ha a 10. és a 45. perc között kapnak vagy három gólt, nem szólhattak volna semmit.Sanama írta:Görögök k.rva jol játszottak, nem értem miért kell őket fikázni. Volt egy nem magadott 11ük, mellette volt 4-5kidolgozott ziccerük. Nem arról volt szó,hogy 11en védekeztek 8méterre a kaputól.![]()
Mint ahogy az előző meccseiken sem volt sok közük a támadásokhoz, az hogy Cech eléjük ejti, nem igazán kidolgozott akció.
Jó, azért ha a 10. és a 45. perc között kapnak vagy három gólt, nem szólhattak volna semmit.Sanama írta:Görögök k.rva jol játszottak, nem értem miért kell őket fikázni. Volt egy nem magadott 11ük, mellette volt 4-5kidolgozott ziccerük. Nem arról volt szó,hogy 11en védekeztek 8méterre a kaputól.
Szép sport a foci, mert nem mindig az esélyes nyer, de amikor a te csapataid vannak a fallosz rosszabbik végén, akkor elég frusztráló. Vagy örüljek, hogy kiesnek akiknek szorítok, de milyen fordulatos az egész?! Hollandok kiesését már félig elkönyveltem, nem jó ez a mostani Oranje, de az oroszok kiesése... de inkább most essenek ki, mint a döntőbe.Sanama írta:Nem értem ebben mi rémálom? Szerintem az elmúlt évek legjobb világeseménye... Most baj,hogy nem aláznak mindenkit a hollandok?
Ezt kiemelem, mert valóban béke.ozsimiki írta: béke bob. iszok egy sört az egészségedre a görög-német negyeddöntőn.
Nem értem ebben mi rémálom? Szerintem az elmúlt évek legjobb világeseménye... Most baj,hogy nem aláznak mindenkit a hollandok?VictorValdes19 írta:Muháháháhá![]()
![]()
De éreztem a szünetben, hogy itt kiesnek az elvtársak. Számomra vicc s rémálom ez az EB. Holnapi lesz nagy valószínűséggel az utolsó nap amit nézek.
Kezdődjön az NHL vagy a VV6!
Hát igen, az Uefa tippjátékba eddig egy meccset találtam telibe, komplett kiszámíthatatlan az egész.Lesznek itt még nagy meglepetések.barca99 írta:Amúgy meg mocsok jó ez az Eb, totál kiszámíthatatlan. 4-1-re verik az első nap az oroszok a cseheket, erre a csehek csoportelsők, az oroszok meg kiesnek. És még a görögök is továbbvergődtek, nehogy aztán a németeket is kiejtsék.
igen?Bob_Marley írta:
Én a támadásokat is megszoktam dicsérni (attól függetlenül, hogy megjegyzem hol van a védő hiba)te viszont olyan szűk látókörűen nézel meccset, hogy elképesztő....