Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább "soccer" kellene, bár felkeltetted az érdeklődésemet, utána nézek!miihii írta:Amcsifocis is jöhet?
Mert akkor ajánlom A megállíthatatlan (The Express) c. filmet. Nekem nagyon tetszett.Egy 50-es években játszódó dráma,h egy fekete srácnak milyen nehéz is volt érvényesülnie a fehérek világában és elfogadtatnia magát.
Amcsifocis is jöhet?Rinku írta:Tud valaki egy pöpec focis filmet ajánlani?Az elátkozott Leeds United nagyon tetszett, ehhez hasonlóra lenne nagy igényem! Az ilyen Góóól! szintűekkel kérlek ne fárasszatok, annál ócskább és sablonosabb film kevés van...:
Módosítanám az előző postomat: nem huligános filmek kellenek. Aki látta Az elátkozott Leeds Unitedot, az érteni fogja, hogy mire gondoltam.soadroli írta:Futball faktor, Futmallmaffia(bár ebbe nem sok foci van), Huligánok
Futball faktor, Futmallmaffia(bár ebbe nem sok foci van), HuligánokRinku írta:Tud valaki egy pöpec focis filmet ajánlani?Az elátkozott Leeds United nagyon tetszett, ehhez hasonlóra lenne nagy igényem! Az ilyen Góóól! szintűekkel kérlek ne fárasszatok, annál ócskább és sablonosabb film kevés van...
Igen, én arra gondoltam. Az Alba féle szerintem a közelébe sem ér az eredetinek.visca el barca írta:a szem eredeti alatt a thaiföldi-japán-vietanmi-kinai-tajvani verziót értitek?
az jessica albásat vmikor jó pár évvel ezelőtt láttma, de sok mindenre nem emlexem.
Ismeretlen hívást meg Dead Silencet nem láttam.sjay írta:Akkor ajánlom a Szemet (kizárólag az eredetit), Másvilág, Ismeretlen hívás , Fekete víz, Dead Silence .visca el barca írta:
de azért ha vki tud jobb féle ijesztgetőset, ne tartsa vissza (silent hill, kör meg hasonlokon már tul vagyok)
Akkor ajánlom a Szemet (kizárólag az eredetit), Másvilág, Ismeretlen hívás , Fekete víz, Dead Silence .visca el barca írta:
de azért ha vki tud jobb féle ijesztgetőset, ne tartsa vissza (silent hill, kör meg hasonlokon már tul vagyok)
Egyszer nézős, semmi extra. Nem rég láttam, akkor lekötött hellyel-közzel, de nem tervezem, h a közeljövőben újranézem.ozsimiki írta:Borotvaélen című film tényleg nagyon jó?
Eddig jó véleményeket olvastam róla, pihen a gépemen, lehet időt kerítek rá akkor.
sztem elég csak az avámra nézni, hogy tudd, már tul vagyok rajtasjay írta:Viszont ha rémisztgetést akarsz, arra ott van az 1408 címú, amcsi-spanyol koprodukció, John Cusackkel a főszerepben.
Tényleg nem valami nagy durranás a második rész.visca el barca írta:tegnap este ijesztgetős horrort volt kedvem nézni, ritka alkalom ez nálam.
a barlangra esett a választásom, mert meglepődtem h milyen jol all az imdb-n. persze már egyre kevésbé hiszek az ottani pontozásban, de meglepően jó volt a film.
látom van neki alter befejezése, meg ehhez kapcsolodoan masodik rész. látta vki a másodikat? mert szinte csak rosszat írnak rola, és nem akarok ugy jarni mint a rec-cel, hogy első rész után jön egy pocsék második.
Pomponsrácok, Dilis amcsi, Vad kanok.FtcSikiHun írta:heló. feltudnátok sorolni pár Amcsi pite féle filmet?
köszi
A második rész egy pocsék aljadék, nem hogy az első felvonáshoz képest rossz, de önmagában is, nem ajánlom. Viszont ha rémisztgetést akarsz, arra ott van az 1408 címú, amcsi-spanyol koprodukció, John Cusackkel a főszerepben.visca el barca írta:tegnap este ijesztgetős horrort volt kedvem nézin, ritka alkalom ez nálam. a barlangra esett a választásom, mert meglepődtem h milyen jol all az imdb-n persze mér egyre kevésbé hiszek az otani pontozásban, de meglepően jó volt a film.
látom van neki alter befejezése, meg ehhez kapcsolodoan masodik rész. látta vki a másodikat? mert szinte csak rosszat írnak rola, és nem akarok ugy jarni mint a rec-cel, hogy első rész uán jön egy pocsék második.
Hát, ízlések és pofonok. Engem agyilag taccsra tett a 3 főszereplő köchög.Fernando írta:Én a Project X-et ajánlom. Szerintem jó
Szerintem ne is tedd.. álszent és felesleges film, az elcseszett fiatalok minden idiótaságával.Deus írta:Pedig a Project X itt van a gépemen, és még mindig nem tudom megnézni mert nincs időm rá...sjay írta:Na ezeket ne nézzétek meg..
Pedig a Project X itt van a gépemen, és még mindig nem tudom megnézni mert nincs időm rá...sjay írta:Na ezeket ne nézzétek meg..
Speciel nem mozira gondoltam úgyhogy igaz!visca el barca írta:én azért nem biztatnám arra h kamerás verzióbn nézzen egy ilyen filmet... (már ha nem mozira gondoltál)Capon írta:A végét pedig a Prometeussa zárd ha még nem láttad.