Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez elég tuti, mivel valahol a filmben látjuk a térképet, és ott van rajta a bolygó LV-223ként, szóval tuti nem ugyanaz a bolygó és nem ugyanaz a hajóFaust írta:Ez az első lehetséges fail, mivel az Alienben az említett bolygó akkor még feltérképezetlen a cég számára, csak évtizedekkel később kolonizálják, és nevezik el LV-426-nak - itt játszódik ugyebár az Aliens is. A Prometheusban pedig már el van nevezve a bolygó, a cégnek tudomása van róla, pedig a Prometheus és az Alien között eltelik mittomén legalább 20-30 év. Azért csak lehetséges failként értelmezem, mivel nem biztos, hogy ez az említett bolygó, elképzelhető, hogy a folytatásban egy másik bolygón ugyanúgy lezuhan egy ugyanolyan hajó egy ugyanúgy megfertőződött pilótával a fedélzetén.![]()
![]()
![]()
Szóval.Faust írta:Meglestem tegnap a Prometheust, azt kaptam, ami vártam. Közepest. Pár oldalas értékelés érkezik majd reggel.
Na ezt nem tudtam, az egész filmhez ez pluszban még adalékként nagyon sokkoló...lui1698 írta:
Amúgy én azt olvastam, hogy a film készítése közben halt meg Ternyák, így valamennyire a forgatókönyvet is át kellett írni.
Még egy kis morzsa filmmel kapcsolatban:
Jancsó szerint azért nem kapott se a film, se pedig Dettre Gábor rendező díjat a Filmszemlén, mert Ternyák akkor már kórházban feküdt kómában...
egy adag [auto_cenzúra], bár én élveztemkanty írta:Ez milyen? Egy ismerős nyaggatott, h nézzük meg 3dbe, de elolvastam, h miről szól, megnéztem imdb-n az értékelést és köszöntem szépen.REMY írta: 3DD
Ez milyen? Egy ismerős nyaggatott, h nézzük meg 3dbe, de elolvastam, h miről szól, megnéztem imdb-n az értékelést és köszöntem szépen.REMY írta: 3DD
Piranha 3D és 3DDcsak a csaj csöcsei. nah az igen.
nekem a horror film 3 kategoria. van a darabolós, a hirtelen ijeszgetős, meg a hosszu, fekete, zsiros haju kislány nagy fekete szemekkel, aki a tulvilágról jár vissza partizni.REMY írta: amúgy az ilyen filmeknél én teljesen kikapcsolom az agyam és nem akarom a valósághoz hasonlítani ezeket a filmeket, mert akkor teljesen 0 lesz a film. [auto_cenzúra]ó agyatlan hülyeségnem tökéletes. Bár szerintem az Eden Lake kicsit magasabb szintet képvisel. Am az év legjobb horror filmje címet kapta meg amikor kiadták.
és jól gondolodimádom a trancsírt
Na, örülök, hogy végre sikerült rávenned magad, sokat veszítettél volna vele, ha félbehagyod.Bob_Marley írta:...
töltömvisca el barca írta:teljesen hiteltelen volt ezekkel az ovodás gyerekekkel. ha beletettek volna 5db 20 éves punk gyereket, hitelesebb lett volna az egész. de így? szted ez egy hihető történet?REMY írta:pedig nagyon jó a maga kategóriájában. Sok sablon elem van benne, de a vége kárpótol ezért. És ott mutatkozik meg, hogy nem amcsi film.
Mondjuk engem meglehet fogni az ilyen filmekkel. Én személy szerint szeretem a Texasi láncfűrészesből az újakat, a Halálos kitérőket, a Sziklák szemét... meg az ehhez hasonló horror/thriller filmeket. Nekem nagyon jó kikapcsolódást nyújtanak.
amugy ha szted a trancsirt, rovdyr megvolt már? norvég, darabolós, nayon nagy
Még aktuális? Ha igen, akkor kérek egy e-mail címet.sjd írta:Erről valaki tud küldeni PÜ-be egy letöltési linket? Sehol nem találom...Bob_Marley írta:Felhő a Gangesz felett
teljesen hiteltelen volt ezekkel az ovodás gyerekekkel. ha beletettek volna 5db 20 éves punk gyereket, hitelesebb lett volna az egész. de így? szted ez egy hihető történet?REMY írta:pedig nagyon jó a maga kategóriájában. Sok sablon elem van benne, de a vége kárpótol ezért. És ott mutatkozik meg, hogy nem amcsi film.
Mondjuk engem meglehet fogni az ilyen filmekkel. Én személy szerint szeretem a Texasi láncfűrészesből az újakat, a Halálos kitérőket, a Sziklák szemét... meg az ehhez hasonló horror/thriller filmeket. Nekem nagyon jó kikapcsolódást nyújtanak.
Nincsenek benne kungufó gettófekák, se háromfejű űrzombik, de nálam nagy kedvenc a témában a film. Egyszerű, lassú, de jó.Fernando írta:A The Road c. film ajánlós srácok? Mortensen filmje.
Fernando írta:Titánok haragja:
Hát szerintem ez sem volt sokkal jobb, mint az első rész. Még Liam Neeson is kifli volt. Nem tetszett. A látvány sem vitt mindent. 10/5.5
A The Road c. film ajánlós srácok? Mortensen filmje.
visca el barca írta:eden lake
ez mi ez tessék mondani? nézem a port hsz-eit, mindenki 9 meg 10 pontot ad rá, madrisita filmklubban is ajánlották, mondom megnézem, annnyit megér
életem legrosszabb filmje volt, csak a nő csöcsei miatt tudtam másfél órán át kitartani...
két-három 12 éves, bicskás bmx bandita? ugyan már. a gyereket az első beszólás után tarkón küldtem volna a búvárpalackkal.
uh, nem is idegesitem magam.
1/10, hja nem, a cicik miatt 2/10
Ami hirtelen az eszembe jut az a Gyerekjáték (The Game Plan). Amerikai focis családi film.soadroli írta:Az Amazonas kincse, Rohanás, Pancserpolice (bár abba nem sokat játszik)zola8787 írta:The Rock-nak melyik filmét/filmjeit szeretitek? Tudnátok ajánlani? Még az esti meccs előtt
Az Amazonas kincse, Rohanás, Pancserpolice (bár abba nem sokat játszik)zola8787 írta:The Rock-nak melyik filmét/filmjeit szeretitek? Tudnátok ajánlani? Még az esti meccs előtt
Erről valaki tud küldeni PÜ-be egy letöltési linket? Sehol nem találom...Bob_Marley írta:Felhő a Gangesz felett
Na ez hátha jó lesz: Gépállat SCRinku írta:
Inkább "soccer" kellene, bár felkeltetted az érdeklődésemet, utána nézek!Köszi!