Hát...van mikor megállapítok valamit, aztán kb 10-en meg mást, és meg lehet győzni, hogy tényleg rosszul véltem, de ez most nem az...sajnálom hogy ebből a teljesen nyílvánvaló Mésszi fák ooooooo-ból ti nem halljátok egyáltalán a Mésszit sem, de hát...ezen nem fogunk összeveszni

Én ezt hallom, egyértelműen, más meg mást. Ez van. Who the fuck is mezeibela?
A portugálok teljesen megérdemelték a továbbjutást, mivel a dánok és a hollandok ellen is jobbak voltak. A hollandok ellen fényévekkel...nem is értem komolyan, hogy ez a holland válogatott, ami a torna előtt egyik fő esélyesként utazott ki, hogy kulloghat haza két átlövésgóllal. De még hogy átlövésgóllal...de a csapatjáték abszolút hiányával...mert igazából azt se mondanám, hogy olyan sok helyzetük lett volna. Amire konkrétan emlékszem, az RvP nevéhez fűződik, de ez csak egy. Jó, biztos volt több is, de 5nél több nem nagyon lehetett. Ez viszont 3 meccs alatt egy fő esélyestől elég gyenge...meg is érdemelték hogy 0 ponttal hazatávozzanak. Ez a 0 pont remélem hogy pont arra lesz elég, hogy a vezetőségben átgondolják a dolgokat, elküldjék az edzőt, és új csapatot építsenek. Lehetőleg Robben nélkül...
A portugáloknak innentől kezdve egyenes útjuk van a 4 közé, ahol a spanyolok csoportjának győztesének vagy a franciák csoportjának második helyezettjével kell majd játszaniuk. Hát bárki is lesz az, nem lesz egyszerű dolguk a döntőbe jutással.