2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nos, igen. De akkor ha mondjuk 1-1 lesz az HRV-ESP, az olaszok pedig csak 1 góllal tudnak nyerni az írek ellen, akkor ki esnek, ugye?MichaaBee írta:0-0-s spanyol döntetlen esetén olaszok továbbjutnak és a spanyol-horvát kettős között az uefa koefficiens dönt, ami gondolom Xaviéknak jobb. 1-1-es döntetlen esetén telejsen egyenlő a 3 csapat, akkor is uefa koefficiens dönt, ami szerintem spanyol-olasz továbbjutást jelentene ismét. 2-2, vagy több gólos döntetlen esetén a spanyol-horvát kettős kéz a kézben mehet tovább.Varga írta:Spanyol x és olasz győzelem esetén kik mennének tovább? Ebben az esetben ügye három 5 pontos csapat lenne(+az írek).
p.s. mire leírtam, rájöttem, hogy előbb dönt az írek elleni gk, mint az uefa koefficiens, de mindegy.
Az biztos, hogy 2-2 vagy annál nagyobb iksz esetén spanyol+horvát.
0-0-s spanyol döntetlen esetén olaszok továbbjutnak és a spanyol-horvát kettős között az uefa koefficiens dönt, ami gondolom Xaviéknak jobb. 1-1-es döntetlen esetén telejsen egyenlő a 3 csapat, akkor is uefa koefficiens dönt, ami szerintem spanyol-olasz továbbjutást jelentene ismét. 2-2, vagy több gólos döntetlen esetén a spanyol-horvát kettős kéz a kézben mehet tovább.Varga írta:Spanyol x és olasz győzelem esetén kik mennének tovább? Ebben az esetben ügye három 5 pontos csapat lenne(+az írek).
Ha nem nyernék meg a tornát, inkább esnének ki ma, hátha menne az öreg.lui1698 írta:És, ha jól tudom (rádióban hallottam félfüllel), hosszabbítottak vele 2014-ig, szóval a vb-re is ő viszi ki a bandát.Sanama írta:Na VdB megint a fosos taktikával megy ki, hihetetlen.
Hátha addig sikerült középcsapattá rombolni őket...
És, ha jól tudom (rádióban hallottam félfüllel), hosszabbítottak vele 2014-ig, szóval a vb-re is ő viszi ki a bandát.Sanama írta:Na VdB megint a fosos taktikával megy ki, hihetetlen.
ez legalább vmennyire mukodik eddig. hollandok is betettek 8 csatárt aztán látod mi lett a vége. jó ez így.Sanama írta:Na VdB megint a fosos taktikával megy ki, hihetetlen.
Az EB-n ritka gyenge volt Wiel, de az Ajaxban nagyon jó!barca99 írta:Számomra Van der Wiel hatalmas csalódás volt, Ronaldo azt csinált mellette, amit és amikor akart. Jobbhátvédből amúgy sincs sok a piacon, és őt elvileg Alves-utódnak tartják.
Gareth Tello írta:
A Google fordító nem annyira segít, így valaki, aki jártas a spanyolban megmagyarázhatná, mi ez a dolog, azon kívül, hogy valami előrejelzés/elemzés.
A labdabirtoklási arány (51-49 a horvátoknak) nagyon valószínű...
sport tv adja a másikat, szóval no para. legalábbis tegnap így volt+1 kérdés: az M1 miért is az olasz-ír meccset adja élőben?
Mert barmok. De hát ott van neked is a Sport1, gondolom. Ha nincs, http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx, itt lehet választani a kettő közül.LG írta:+1 kérdés: az M1 miért is az olasz-ír meccset adja élőben?
Én mondjuk nem sokat láttam őt játszani, én véleményt nem mondanék róla, de sztem ne írjuk le az EB-n mutatott teljesítménye alapján. Mivel az egész holland védekezés úgy ahogy volt rossz volt, így nem volt könnyű dolga.barca99 írta:Számomra Van der Wiel hatalmas csalódás volt, Ronaldo azt csinált mellette, amit és amikor akart. Jobbhátvédből amúgy sincs sok a piacon, és őt elvileg Alves-utódnak tartják.
Sneijder beviszi a kapuba? Ugyan már. Ő is harmat gyenge volt, nem kell ráfogni Willems-re. Fiatal, ráadásul védő poszton és egyáltalán nem lógott ki a csapatból, ugyanolyan f.s volt, mint a többi holland.Aztán, ami nálam kiverte a szöget az nem is Wiel (bár ő is hulla gyönge volt), hanem ez a Willems gyerek a másik oldalon. Mind3 meccsen a csapat leggyengébb pontja volt. Emlékeztek a portugálok legelső góljára? Sneijder beindult a tök üresbe a fél pályánál úgy, hogy senki sem volt körülötte. Ha leindítja, akkor beviszi a kapuba a labdát. Ehelyett felnyalta az ellenfél védőihez, majd rögtön jött a gól.
Seedorffal és Gioval simán továbbmentek volna... Csak ennyit mondok erről...
Hát azért ezt nem igazán mondanám. Már a meccs legelején látszott minden. Van Persie, Huntelaar, Robben, Sneijder az ég egy adta világon semmit sem védekeztek. És ez nem vicc. Így meg csodálkoznak a hollandok, hogy milyen gólokat kaptak? Csak azért nem kaptak 2-nél többet mert vagy elbénáztak mindent, vagy a lenyalt fejű 10 gólt akart lőni 1 meccsen... Aztán arra, hogy nem tudta levédekezni? Ne hülyéskedjünk már. Azon idegeskedtem egész meccsen, hogy Ronaldo megkapta a félpályánál a labdát, majd a védője beengedte a 16-ig. Onnan meg már nem olyan nehéz megoldani a dolgot, főleg ha nincs megfelelő mennyiségű védő vele szembe. Aztán, ami nálam kiverte a szöget az nem is Wiel (bár ő is hulla gyönge volt), hanem ez a Willems gyerek a másik oldalon. Mind3 meccsen a csapat leggyengébb pontja volt. Emlékeztek a portugálok legelső góljára? Sneijder beindult a tök üresbe a fél pályánál úgy, hogy senki sem volt körülötte. Ha leindítja, akkor beviszi a kapuba a labdát. Ehelyett felnyalta az ellenfél védőihez, majd rögtön jött a gól. Aztán 1-1-nél már csak a kapott gólok mennyisége volt a lényeg. Pont a 2. gól előtt mondtam fateromnak, hogy a kérdés csak az, hogy mennyit kapnak a végéig... Seedorffal és Gioval simán továbbmentek volna... Csak ennyit mondok erről...K900 írta:Az a baj hogy Ronaldo mellett nem sok védő rúg labdába,ezért én nem hibáztatom VDW-lt.barca99 írta:Számomra Van der Wiel hatalmas csalódás volt, Ronaldo azt csinált mellette, amit és amikor akart. Jobbhátvédből amúgy sincs sok a piacon, és őt elvileg Alves-utódnak tartják.
Az a baj hogy Ronaldo mellett nem sok védő rúg labdába,ezért én nem hibáztatom VDW-lt.Ellenben a vezetést igen,számomra Marweijk ideje lejárt.Már a felkészülési meccseken látszott, hogy valami nem stimmel a csapattal.Sztem ez volt a végpont az Oranjének, a Mr.Márweijk korszak véget ért.barca99 írta:Számomra Van der Wiel hatalmas csalódás volt, Ronaldo azt csinált mellette, amit és amikor akart. Jobbhátvédből amúgy sincs sok a piacon, és őt elvileg Alves-utódnak tartják.
http://www.origo.hu/foci-eb-2012/201206 ... naldo.htmlHát...van mikor megállapítok valamit, aztán kb 10-en meg mást, és meg lehet győzni, hogy tényleg rosszul véltem, de ez most nem az...sajnálom hogy ebből a teljesen nyílvánvaló Mésszi fák ooooooo-ból ti nem halljátok egyáltalán a Mésszit sem, de hát...ezen nem fogunk összeveszni
1.D: X tengelykakasugynok007 írta:Mi az,hogy 4D?Mitől 4D?Gareth Tello írta:Az Eb összes gólja Marca-féle "4D"-ben: http://www.marca.com/deporte/futbol/eur ... les4d.html.
Ez inkább Fifa 2001-es verzió.kakasugynok007 írta:Mi az,hogy 4D?Mitől 4D?Gareth Tello írta:Az Eb összes gólja Marca-féle "4D"-ben: http://www.marca.com/deporte/futbol/eur ... les4d.html.