2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, igy a visszajátszás után már nekem sem tűnt akkora bravúrnak. Egyébként nagyon langyos meccs, ahhoz képest, h a horvátoknak egyértelműen győzelemre kéne játszani, hisz az írekben aligha bízhatnak. És azért a spanyoloknak sem olyan megnyugtató ez az eredmény, hisz 1 gólt bármikor lehet találni...CsacsMate írta:Megfogta volna valószínű. Átlátszó volt a szándéka a csatárnak, és kapust is talált.LG írta:Nem hiszem el! Ezt nem hiszem, h Casillason kívül más megfogta volna...
Amúgy VdB cseréi nem is tudom kire emlékeztetnek, de Navas... Hozná be Pedrot vagy Llronetét..
Arbeloa, Xabi Alonso helyére is jöhetne valaki már meccsek óta.
Megfogta volna valószínű. Átlátszó volt a szándéka a csatárnak, és kapust is talált.LG írta:Nem hiszem el! Ezt nem hiszem, h Casillason kívül más megfogta volna...
Nem is tudom, fájdalmasan gyenge ez a meccs, semmi esélyük középen a spanyoloknak, bántóan hiányzik a szélsőjáték. Xavi, Torres, Silva pályán sincs, többiek meg szimplán gyengék.ozsimiki írta:Hoppá, sebaj velem is megesik, sorryHorvátok egyik pontját a strandon hagytam, és kettes holtversennyel számoltam, az esetben igazam lenne, így term nektek
Azért megnyugodnék ha Iniestáék végre vezetnének, mert azért bármikor kaphatnak egyet kontrából,és onnantól kakukk...
Nem egészen...ugyanis egyenlő pontszámnál minitabella van, az írek eredménye nem számít bele. A legtöbb rúgott góljuk pedig az olaszoknak van.ozsimiki írta:Hallgass inkább az eszedre, mintsem a livescore-ravisca el barca írta:a livescore szerint ha ez marad mind2 meccsen az eredmeny, az olaszok a csoport elsők... miért? ilyenkor nem a golarany számit?![]()
ez esetben természetesen spanyolok az elsők, olaszok csak egy 4-0ás sikerrel tudnak eléjük kerülni.
ez esetben nekik 6-2, spanyoloknak 5-1 lesz a gk.
ehhez képest a sp1 kommentator is azt mondta jelenleg az olaszok a csoportelsők...ozsimiki írta:Hallgass inkább az eszedre, mintsem a livescore-ravisca el barca írta:a livescore szerint ha ez marad mind2 meccsen az eredmeny, az olaszok a csoport elsők... miért? ilyenkor nem a golarany számit?![]()
ez esetben természetesen spanyolok az elsők, olaszok csak egy 4-0ás sikerrel tudnak eléjük kerülni.
ez esetben nekik 6-2, spanyoloknak 5-1 lesz a gk.
egy kicsikét kanyarodjunk vissza a témáhozMihu írta:Most el kell indulnia. És nem szájról olvasó művész, hanem ezen a felvételen tisztán hallani a Mésszi fák-ot, mert itt nem beszél bele a kommentátor.
http://www.dailymotion.com/video/xrl6ta ... t?start=28
Hallgass inkább az eszedre, mintsem a livescore-ravisca el barca írta:a livescore szerint ha ez marad mind2 meccsen az eredmeny, az olaszok a csoport elsők... miért? ilyenkor nem a golarany számit?
Az első 10-15 percben pattogott az olasz térfélen is bőven a labda.Az hogy az olaszoknál volt eddig a labda meg ők próbálkoztak többet érhető, miután nyerniük kell, de nem rosszak az írek.S semmit nem jelent hogy 65%ban volt a digóknál a labdaMezner2 írta:
Ezt az előre fele okosant kifejtenéd nekem????????utoljára talán a bemelegítésnél volt náluk labda
Ezt az előre fele okosant kifejtenéd nekem????????Bob_Marley írta:Olaszok eddig jó idegesek, nem baj
Írek nagyon jól tömörülnek a középpályán, jó lesz ez.
És előre fele is okosan játszanak, de jó lenne egy kelta gól
Ez bizony szomorú. Attól tartok, h ez az előny csak nőni fog.Bob_Marley írta:Na vezetnek a digókVolt már előtte is egy gyanús 11es eset, de abszolút partiban vannak az írek, kár ezért a gólért.
Vereséggel, + olasz győzelemmel.kakasugynok007 írta:Milyen eredménynél esnének ki a spanyolok?