Látom, h sokak fantáziáját megmozgatta egy buli, amit Bob tiszteletére szerveznénk.
Kicsit kutakodtam, felhívtam pár ismerőst, s összedobtam egy programot a bulira, ami az ünnepelt szülinapján fog megrendezésre kerülni.
Program:
Szombat
5.00-Találkozó, majd welcome drink
5.15-Az egész társaság együtt elvonul és megnézi Tarr Béla
Sátántangó című rövid akcióthrillerét.
12.30-A film után a társaság remélhetőleg kellőképpen fel lesz pörögve, ezután már nem lehet baj a hangulattal. A sok ülés után szükség lesz egy kis mozgásra. Ezért az egész banda lemegy a Tescoba és ipari mennyiségben frissítőt vásárol. (Joggal tehetitek fel a kérdést, h ez miért a vendégek feladata, de abban egyetérthetünk, h egy kis testmozgás kell)
13.30-grillezés és az üdítő elfogyasztása
15.00-Milyen szülinapi parti, ahol nem nézünk focimeccset? Az andorrai harmadosztály kiesési rangadóját adja élőben az Susnyás TV-nem hagyhatjuk ki. Természetesen a mérkőzést egy hatalmas kivetítőn nézhetik a vendégek és az ünnepelt.
18.00-Ajándékátadás és a torta felszolgálása:
A háttérbe az Eurobarca férfi kórusa adja elő az ünnepi dalt.
19.00-Az első meghívott sztárvendég, a
magyar Pitbull:
katt
21.00-A színpadon Fásy Zsülike(Itt szeretnék a szervezők megköszönni P. Csabának, h közreműködött. Az Ő zenei háttere és ismeretsége nélkül nagy bajban lettünk volna)
katt ( a meghívott vendégeknek a videó megtekintése kötelező)
22.00-Retróbuli- Csak a legerősebb maradhat talpon. Meglepetésvendég(Leírhatom, mert az ünnepelt nem olvassa)

Persze a zene sem maradhat el, megunhatatlan:
http://www.youtube.com/watch?v=VAyxz1Qc5RQ
u.i.
Az Eurobarca kórus vezetője majd privátban keressen meg, egy-két dolgot még kell egyeztessünk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.