Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

És, ha szülinapodra lezsíroznánk Csabival egy élőzenés retro party-t?Bob_Marley írta:PitBull lemez????Akkor már inkább Pataki Csabi best of mulatós 2012 summer edition mix edited by Csatari hegedűsök és a szénaboglya együttes .....

Van egy felesleges Flipper Öcsi poszterem, 50000 forintért a tiéd. Aláírást is tudok rá szerezni.Bob_Marley írta:Ezt nem értemozsimiki írta:
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.![]()
PitBull lemez????Akkor már inkább Pataki Csabi best of mulatós 2012 summer edition mix edited by Csatari hegedűsök és a szénaboglya együttes .....
Ezt nem értemozsimiki írta:
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.

Nem. Már megvettem a Best of Pitbull lemezt. Nem volt egyszerű beszerezni, de tudom, h mennyire vágyott rá.ozsimiki írta:
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.kanty írta:lui1698 írta:Titkolja a halál, de hát eddig senki nem kérdezte...![]()
Oké, h Téged szeretlek Kutyus, de Bobot nem akarok a családba.

Hoz füvet.....kanty írta:Oké, h Téged szeretlek Kutyus, de Bobot nem akarok a családba.
Én meg hetvenes......Bob_Marley írta:Kikérem magamnak, én százas vagyok

lui1698 írta:Titkolja a halál, de hát eddig senki nem kérdezte...
Kikérem magamnak, én százas vagyoksjay írta:Amúgy szerintem Mihi, Lui és Bob eltitkolt hármasikrek.visca el barca írta:lui vazzeg Te se vagy százaslui1698 írta:Zseniálisak az ilyenek, nekem már ahhoz sincs türelmem, hogy crack-eljem a ps-tnem vagy Te vmi rokona bobnak?
![]()

Amúgy szerintem Mihi, Lui és Bob eltitkolt hármasikrek.visca el barca írta:lui vazzeg Te se vagy százaslui1698 írta:Zseniálisak az ilyenek, nekem már ahhoz sincs türelmem, hogy crack-eljem a ps-tnem vagy Te vmi rokona bobnak?
lui vazzeg Te se vagy százaslui1698 írta:Zseniálisak az ilyenek, nekem már ahhoz sincs türelmem, hogy crack-eljem a ps-t

Ehh..szalonnás fagyi..Ezer éve "feltalálták" már a csúcs gasztronómiában,akárcsak a libamájas verziót. Csúnyán lemaradtak burgerék. Nem beszélve arról,hogy az eszkimók tízezer éve esznek fagyott fókazsírt áfonyával. Mondjuk van annyi eszük hogy nem áruljáklui1698 írta:
http://gasztro-tv.hu/hirek/nem-vicc-sza ... urger-king
Ezek után szerintem beadom a Burgernek régi nagy álmom terveit:
Cementes joghurt

WTCC-ben két fajta egyéni értékelés van, az egyikben mindenkit figyelembe véve a beérkezés szerint pontozva, ami egyébként a forma-1el megegyező pontrendszerSziasztok!A WTCC-ben mi az a Yokohama Trophy?És ott mi alapján pontoznak,és ott pl.: a chevi-k miért nincsenek?Előre is köszi

visca el barca írta:
eh, hogy meg lettem találva![]()
semmi titok nincs benne, elég sokáig grafikusként dolgoztam, és a munkám része volt néha a fotózás is. hobbyként is szerettem, de sajnos iszonyatosan drága mulatság, uhogy évekkel ezelőtt felhagytam vele.
a blowuphoz hozzáfuzni sok mindent nem tudok, mert azért technikai szempontból voltak benne olyan ihajcsuhaj dolgokörülj neki h a pontozásnál nem vettem figylembe még azt is