2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tisztában vagyok vele, hogy nincs jobb, s hogy védekezésben nagyon is jó, de ettől függetlenül még a támadásban nagyon leszűkíti a lehetőségeket, pláne úgy, ha Del Bosque szélső nélkül játszik. Alba valóban nem ér vissza mindig, de ez a támadó feladatából is adódik, ahogy mondtad, viszont szvsz van különbség aközött, hogy Arbeloa nem tud támadásban pluszt adni a spanyoloknak és hogy Alba nem ér vissza. Ha viszont visszaér, a párharcait szerintem rendre megnyeri, legalábbis így rémlik, bár ennyire nem figyeltem a játékát.daffy írta:albával meg a bal védekezésben. simán betenném llorrentét előre,a két szélre a cesc-silva-navas trióból 2-t,mögé a barca kp-t,hátra meg:
sokan szidják arbeloát,hogy nem támad,pedig szerintem a feladatát ellátja. persze,képességeit tekintve kilóg,de egyrészt jobb nincs,másrészt képességeihez mérten tisztességesen teljesít és nem hiszem,hogy annyira negatívan kilóg. az értékelések alapján arbeloa ugyan úgy teljesít nagyjából,mint a túloldalt alba,csak az egyik támad,a másik védekezik.
alonso és busi pedig szépen fogják egymást.
)
Ha jól megy neki, ha elkapja a fonalat, akkor tök mindegy, h ki védekezik rajta.Barcaman1993 írta:Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...
Na ebben azért ne legyél olyan biztos. Először meg kell szerezniük a labdát a portugáloknak... Másrészt itt a spanyol játékosok védekeznek is és nem az van, hogy szétszakad a pálya, mint a hollandoknál, hogy konkrétan 4-5 ember elfelejt hátramenni. Másrészt azért megnézném, hogy mit tudna cicafiú a jobboldalt... Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...daffy írta:ami cifra lesz,hogy ronci akár melyik szélen játszik majd,ott megfogni nem tudják,mert ahol a spanyolok a leggyengébbek,ott a legjobbak a portugálok(és fordítva)
albával meg a bal védekezésben. simán betenném llorrentét előre,a két szélre a cesc-silva-navas trióból 2-t,mögé a barca kp-t,hátra meg:B. Tamás írta: pláne, ha Arbeloával a jobbszárny is gyenge támadásban.
én sem értem,hogy fér be,de itt agyon dicsérik albát,pedig védekezni rendre elfelejt. arbeloa pedig támadni(ami nem is baj).Hát még Arbeloa mekkora egy alibi ember, uram atyám... Nem értem, hogy a Realba, hogy fér be ez a játékos?! Shocked
Jobb is, ha alibizik. Mikor hozzá kerül a labda már fogom a fejemet, hogy mekkora baromságot csinál ismét. Sztem örüljünk neki, hogy keveset megy fölfele... 0 ez az ember. Védekeznie alig kell, támadni meg nem tud. Még nem volt egy jó megoldása az ellenfél 16-osánál... És sztem nem is lesz...Sanama írta:Hát még Arbeloa mekkora egy alibi ember, uram atyám... Nem értem, hogy a Realba, hogy fér be ez a játékos?!
Szerintem is teljesen kilóg. Nagyon gyengus.Sanama írta:Hát még Arbeloa mekkora egy alibi ember, uram atyám... Nem értem, hogy a Realba, hogy fér be ez a játékos?!
Egyértelmű, és az a félelmetes az egészben, hogy semmit sem tesz hozzá. Persze, sokat fut, néha szerel, ott van labdaközelben és visszaszerzi azt egy-egy becsúszással, dehát mi ez az atombebiztosítás? Egyszerűen létszámra sincsenek meg elől a spanyolok, a kreativitásról nem is beszélve.gergo9 írta:Még annyit az egészhez hogy abszolút nem értem miért nem próbálja ki még csak időlegesen sem hogy a rossz formában lévő a spanyol válogatottban teljesen idegen testként mozgó Alonso helyett Cesc-et játszatja. Tudtommal ez a mélységi irányító , második vkp poszt nem lenne teljesen idegen neki.
Ugye Alonso melett mindig volt vki Madridban aki takarított legyen az a vak Khedira vagy a világlegjobbja Diarra. Poolban Masch. Forever alone vkp-ként nem hiszem hogy 3nál több meccset játszott életében. Busquets védekezésben azthiszem jóval erősebb így nyilván nem neki kéne menni. Nem kívánok sérülést senkinek de a legjobb ami a spanyolokkal megtörténhet hogy Alonso kidől az EB-ről.
Llorente,Pedro,Mata valóban nulla perc atomvak Torres nyilván játszik. VdB-be bízhatnak a németek másba nemnagyon
Abszolúte egyetértek. Van egy bombaformában lévő Fabregasa, erre nem játszatja, csak csereként. Xabi Alonso meg mintha a pályán sem lenne, nem értem miért nem Fabregas kezd helyette, sokkal jobban nyomja. Azt meg végképp nem értem, hogy gólt kell lőni a spanyoloknak, erre a gyík Torres kezd, majd behozza Jesus Navast... Olyan csapatban, ahol csak kontráznak jó lenne, de ide édes kevésnek érzem. Pedro, Llorrente meg már, ahogy említetted még nem is játszottak... Bezzeg ezt a rendre betliző, vakhangya Negredot behozta a végén. Komolyan mondom nem értem az egészet. A jók nem játszanak, de akik meg egyértelműen kilógnak, azok meg játszanak, érthetetlen.Game90 írta:Fabregas azért kisebb passzt adott a gól előtt, kezdőbe vele Xa(li)bi Alonso helyett. Amúgy szerintem nem játszottak jól a spanyolok, egy esetleges bekapott gól után megnéztem volna őket, hogy mennyire tudnak felpörögni. VDB meg kritikán aluli.
Llorente, Mata, Pedro idáig 0 perc, Llorente mellőzése érthetetlen számomra, Mata-t meg Navas is előzi a sorban...
Áthozom ide is, mert itt talán aktuálisabbLG írta:Persze... gondolom a Man. City azért költött el rengeteg pénzt, h aztán eladják majd azokat a játékosaikat, akikkel végre összejött a bajnokság. Sztem semmilyen olyan hirt nem kell komolyan venni, ami a City kulcsembereinek távozásáról szólna.orsy0516 írta:David Silva lehet a Real nagy szerzeménye, az ára akár a 46 millió eurót is elérheti
Szerintetek váltani fog?
http://sporttoll.blogspot.hu/2012/06/da ... menye.html
Silvat pedig még mindig borzasztóan túlértékelt játékosnak tartom. A kapu előtt bántóan töketlen.
Mit nem adtam volna egy 2. helyért...félek az angoloktól. Felőlem jussanak tovább...csak ne másodikként.Spanyoloknak meg sanszos,h Anglia jut.
A németeknél teljesen minden, hogy hogy játszanak egy torna csoportkörében,mert a végén úgyis számolni kell velük. Kicsit hasonlót érzek (ennél a számomra egyértelműen kevés) olasz válogatottal kapcsolatban is, akik a hollandokhoz hasonlóan meglepetéssel is szolgálhatnak. A spanyolok eddig nem mutattak semmit,ha a negyeddöntőt túl élik,akkor esélyesek lehetnek. Ahogy mondtad,nem volt kiemelkedő vagy legalábbis igazán magabiztos produkció, még a végén "hogy a fenébe kerültek ezek a csapatok a döntőbe (lsd.: BL döntő,2012) együttesek összecsapását tekinthetjük meg. Hát,nagyon remélem, hogy nem...visca el barca írta:azért az meglepő hogy lement 3 majdnem teljes kör és egyolre egy csapatrol sem tudom azt elmondani hogy huha... talán a németek...
Igen.gergo9 írta:Akkor maradjunk annyiba hogy VdB. Sokkal komolyabb ellenfele a spanyoloknak a saját edzőjük mint a németek vagy akárkik.
Komolyan mondom egyetlen esélyük a németeknek VdB , hátha sikerül teljesen lebutítani a válogatottat .
Szerintem itt sem fogjuk a térdünket csapdosni az izgalomtól meg a helyzetek sokaságától.ozsimiki írta:Spanyoloknak meg sanszos,h Anglia jut.