Kezdve még a vasárnapi eseményekkel. A hollandok szerintem úgy kb. mindenkinek az EB csalódásai. 3 vereség, nulla játék, még a dánok ellen csak csak próbálkoztak de ott meg nem jött össze semmi. Azt éreztem a pályán, mintha a játékosok unnák a játékot, és már egymást is. A portugálok ellen pl, fejben szerintem már az elején feladták. Ezt Marwijk-ot meg már az EB előtt sem bírtam, süt róla a nagyképűség szvsz.
Így biztosan új edzővel vágnak neki a VB selejtezőknek, és egy sokkal ambiciózusabb csapattal, ami ránk nézve nem jelent túl sok jót...
A németek hozták a papírformát, simán továbbjutottak, még ha szerintem továbbra is messze vannak a csúcsformától. A portugálok továbbjutása viszont engem sokkal jobban felbosszantott mint a görögöké.

Rühellem a luzitánokat(az olaszokkal és az angolokkal egyetemben), sokkal inkább örültem volna ha a dánok jutnak tovább! De azt elismerem, hogy megérdemelték a továbbjutást, a hollandok így nem is juthattak tovább, a dánokat meg megverték. A vártnál jobban teljesítenek CR-ék, de komolyan én nem számolok velük.
A negyeddöntőben Hajrá Csehország
Tegnap:
A spanyolok lejátszották, a francia-angol után az EB egyik legunalmasabb meccsét. Nem nagyon erőlködtek, a horvátok ha az elejétől kezdve csak egy kicsit bátrabbak(nem vakmerőek) akkor jobb lehetett volna a meccs i s és több sanszuk is lehetett volna. A vége felé már a tűzzel játszottak a spanyolok, de a végén egyetlen zseniális megmozdulás elég volt Cesc-től a győzelemhez. A csoport elsőség abszolút megérdemelt, de ennél sokkal több kell, az íreket nem volt nehéz leiskolázni, de az olasz-horvát kettős ellen koránt sem volt meggyőző Del Bosque csapata.
A horvátokat meg sajnáltam, szimpatikusan játszottak.
Az olaszok szinte biztos voltam benne, hogy továbbjutnak.

Valamiért úgy érzem, hogy nagyon komolyan kell venni őket mindenkinek.