Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, nem vagyok ott a meccsen, valamint csak üvegmosót és drótkefét tudnák magammal vinni, az pedig durván irritálja a bőrt.Alexander Mahone írta:Sok gyökér hazafi ilyenkor nem fényezitek Kassait?![]()
hát nem, így két hiba egymás után, elengedtek egy lest amiből gólt lőttek az ukránok amit aztán tévesen nem adtak meg.lowride írta:Nagy büdös les volt a meg nem adott gól előtt. Szóval még szerencse, hogy nem adták meg, mert az nagyobb gáz lett volna. Így lett igazságos...
miért, melyik hiba volt az övé?Alexander Mahone írta:Sok gyökér hazafi ilyenkor nem fényezitek Kassait?![]()
Igazságosnak igazságos, de a bíró nem Mátyás király. Egyszer hibáztak, mert nem vették észre a lest, egyszer meg, h ha már tovább engedte a játékot nem adta meg a gólt. Ez duplán ciki, nemcsak szimplán.lowride írta:Nagy büdös les volt a meg nem adott gól előtt. Szóval még szerencse, hogy nem adták meg, mert az nagyobb gáz lett volna. Így lett igazságos...
Nem tudom, hogy a sok gyökér hazafi alatt kire célzol a fórumon, de erről miért is Kassai tehet? Nyilván megadja, ha az alapvonali bíró rámondja a fülére, hogy ez bent volt.Alexander Mahone írta:Sok gyökér hazafi ilyenkor nem fényezitek Kassait?![]()
És ez miért is segít Kassain?ferninho írta:
az a baj, hogy azt meg nem veszi észre Gundel... és most majd a fél ország szabogatni fogja Kassait... mert ha talán meccs után észreveszik és bemondják, azt már kb senki nem nézi...
az a baj, hogy azt meg nem veszi észre Gundel... és most majd a fél ország szabogatni fogja Kassait... mert ha talán meccs után észreveszik és bemondják, azt már kb senki nem nézi...Bob_Marley írta:Így van les volt az indításnál, úgyhogy már ott volt egy hiba, arról nem tehet a vonalbíróferninho írta:de előtte meg mintha les lett volna, azt ismételhetnék megint...![]()
Így van les volt az indításnál, úgyhogy már ott volt egy hiba, arról nem tehet a vonalbíró ergo nem hibásferninho írta:de előtte meg mintha les lett volna, azt ismételhetnék megint...
Engem kajak idegesítenek.Ki találta ezt ki?Ok legyenek ott, de akkor vmi látszatja is legyen már a munkájuknak.Rengetegszer hibáznak a szögletek megítélésénél, tizenegyesek piros lapok.Lásd lengyel-görög.Nem értem, komolyan.CsacsMate írta:Nekem tetszenek ezek a dísz asszisztensek... Minek oda, ha ezt nem látja.
Az, + amióta bevezették ezeket a szerencsétleneket, még nem emlékszem,h érdemben segítettek volna bármikor is a sporinak...Sanama írta:A VONALBÍRÓ nem veszi észre a gólt... vicc
Mire leírtad, már rég korrigáltam.Sanama írta:akarod mondani svédekfcbarca0827 írta:Vezetnek az angolok és a franciák. Zsíros. Minden maradjon így és még zsírosabb.