Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bence-barca írta: Tőled nem is vártam mást. Tudom, h mi a véleményed Kubrick filmjeiről...
En lattam termeszetesen, hiszen urrajongo vagyok, minden ami ur, azt megnezem. Meg a Dante 01 -et is lattam...REMY írta:
Amúgy a 2010. A kapcsolat éve- című folytatását látta valaki? vélemények?
Tőled nem is vártam mást. Tudom, h mi a véleményed Kubrick filmjeiről...Deus írta:Hát nem könnyű darab, de számomra mestermű.messideco írta:Ürodusszeját neeeee. Csak egy jó tanács
adom. imádomDeus írta:Hát nem könnyű darab, de számomra mestermű.messideco írta:Ürodusszeját neeeee. Csak egy jó tanács
Kapásból:ozsimiki írta:Moon, Őslakó, ilyenekhez hasonló filmeket, persze a jobbak közül, please ajánljatok párat!
Köszi!
volt filmklub ajánlás. De nekem nem jött be annyirasjay írta:Torta - Sajnos kevesen ismerik ezt a filmet, de nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Én issjay írta:Torta - Sajnos kevesen ismerik ezt a filmet, de nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
The Sunset Limited talánozsimiki írta:Moon, Őslakó, ilyenekhez hasonló filmeket, persze a jobbak közül, please ajánljatok párat!
Köszi!
Sztem ez így van, legalábbis én is ezt a következtetést vontam le, és nem igazán tudtam másra gondolni.ozsimiki írta: Igazából nem tértek ki rá, de úgy is egyértelmű gondolom mindenkinek, hogy ezek a klónok 3 évre vannak belőve, utána kipurcannak, ezért is gyártottak belőlük kismilliót. Azért örültem volna ha ezt így ki is mondja a két Sam,de így sem baj. Vagy teljesen rossz úton vagyok? Betegségből erre következtettem.
Ezt konkrétan elmondják a filmben, h a cucc egy evolúciós gyorsító, h tudjanak alkalmazkodni. Na most ezt eredetileg a bolygóra tervezték, de mutánsok a hajóhoz alkalmazkodtak, azért lettek ilyenek, nem magától a szertől. Tehát a bolygón nem fognak ilyen zombikká válni, hanem valami őshonos életformává v hasonlóvá alakulnak majdozsimiki írta:
Valamint az nem teljesen tiszta,hogy ha attól a bizonyos anyagtól lettek az emberekből ilyen mutánsok, akkor az az 1000vmennyi új lakosidővel nem változik át? Vagy ennyit jelent a levegő,és a környezetbeli hatások?