Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nekem is feltűnt már az eb-n, tegnap is volt nem egy finom összjátékuk. Technikával nincs baj Albánál sem. Jó lesz a srác nagyon.nuh írta:Kicsit kezd hasonlítani Alba-Ini páros az Alves-Messi párosra, gondolok itt az összjátékra. Nagyon érzik egymás, a tegnapi meccsen támadásban ők húzták a csapatot.
Védekezésben talán a nagyobb fizikumú csapatok ellen nehezebben állná meg a helyét Alba, de érkezése mindenképp pozitív lenne.
Ezt egyébként én is így gondolom. A válogatottban már ő a vezér, és sztem lassan a Barcában is átveszi a stafétát Xavitól.
Vezérfeladata lassan lesz, hiszen Xavi nem lesz fiatalabb! És ha valaki átveheti a helyét ,az egyértelműen ő! Még ha ott van Thiago és Fabre is... az meg más dolog hogy elfogult vagyok
Annyit tennék hozzá,hogy valószínűleg tudna ő jól kapura lőni,hisz aki ilyen passzokat ad,annál elképzelhetetlen hogy ne tudna jól kapura lőni. Neki nem ez a feladata. Inkább passzol passzol passzol, mint hogy egyszer kapura lőjön.LG írta:Ezt én is hasonlóan látom. Fantasztikus játékos, de a kapu előtt bizonytalan, ezért nem lehet belőle olyan korszakos zseni, pl. Zidane.recrea írta:Kövezzetek meg, de Iniesta két dolog miatt nem lesz Zidane-i magasságokban emlegetve: egyrészt nem olyan gólerős (nincs olyan lövőtechnikája és sokszor töketlen a kapu előtt, passzolni akar), a másik meg, h sok esetben elég neki a tiki-takát játszania, nem kell "különösebb" dolgot csinálnia a pályán, nem kell egyedül hoznia a meccseket, mert egyrészt a Barca brutálisan erős, másrészt meg ott van Messi, aki eldönti mindenki helyett.
Mezőnyben ugyanolyan jó focistának tartom Ini-t, mint Zidane-t. Sokszor úgy érzem, h még mindig nem hozta ki magából a maximumot, többet tudna a pályán, egyszerűen nem kívánja meg a meccs, vagy nem elég önző. Bár most itt a lehetőség, mert nem igazán tudom ki lehetne a spanyolok nyerőembere. Eddig sztem az EB legjobbja.
A másik részével is egyet értek. Többet tudna ő, de a Barcában eddig mindig mások árnyékában volt, sosem jutott neki az igazi vezérszerep. Most a válogatottban viszont igen, én nagyon jól meg is birkózik a feladattal.
Ezt én is hasonlóan látom. Fantasztikus játékos, de a kapu előtt bizonytalan, ezért nem lehet belőle olyan korszakos zseni, pl. Zidane.recrea írta:Kövezzetek meg, de Iniesta két dolog miatt nem lesz Zidane-i magasságokban emlegetve: egyrészt nem olyan gólerős (nincs olyan lövőtechnikája és sokszor töketlen a kapu előtt, passzolni akar), a másik meg, h sok esetben elég neki a tiki-takát játszania, nem kell "különösebb" dolgot csinálnia a pályán, nem kell egyedül hoznia a meccseket, mert egyrészt a Barca brutálisan erős, másrészt meg ott van Messi, aki eldönti mindenki helyett.
Mezőnyben ugyanolyan jó focistának tartom Ini-t, mint Zidane-t. Sokszor úgy érzem, h még mindig nem hozta ki magából a maximumot, többet tudna a pályán, egyszerűen nem kívánja meg a meccs, vagy nem elég önző. Bár most itt a lehetőség, mert nem igazán tudom ki lehetne a spanyolok nyerőembere. Eddig sztem az EB legjobbja.
Nekem is az egyik kedvencem a csapatból. Mikor Rijkaard 2004-ben kezdte beépíteni a csapatba, már akkor látszott rajta, h zseni, jobb lett a csapat, mikor beállt csereként. Azóta pedig csak egyre jobb lett. Messin kívül még ő az, aki képes megindulni, és 3-4-5 ember kicselezve helyzetet kialakítani. Egy hiányossága van, h valóban nem túl gólerős. Igaz, h szerzett szép, és borzasztóan fontos gólokat, általánosságban mégis elmondható, h hadilábon áll a góllövéssel. E miatt nem ő világ legjobb játékosa Messi mellett, de még így is világklasszis. Nálam ő világ legjobb középpályása jelenleg, igaz, h Xavi többet tett le az asztalra, de képességekben szvsz Iniesta megelőzi.Barcaman14 írta:Egyszerűen imádom nézni a játékát!Ronaldinho után a legnagyobb kedvencem. Ugyan nem annyira hatékony gólok szempontjából pl, de az a hihetetlen elegancia, könnyedség, zsenialitás élményszámba megy!
Évről évre világklasszis teljesítményt nyújt, komoly szerepe volt a spanyol válogatott és a mi remeklésünkben is az utóbbi időben. De biztos vagyok benne hogy sokkal nagyobbat is fog robbantani, konkrétan örülnék neki ha nem vonulna vissza aranygömb nélkül.
Egyszerűen imádom nézni a játékát!
Én ezt nem figyeltem meg szezon közben, de igy bele gondolva lehet benne valami. Mindenesetre semmikép nem jött be, sem Xavi, sem Iniesta nem futott magához képest jó szezont.bence-barca írta:Érdekes...Gareth Tello írta:Andrés Iniesta ● All Goals and Assists 2011-2012 ● ||HD||
Idén Ini bajnokságban csak 2 gólt lőtt, összesen is csak nyolcat. Ez számomra kicsit kevésnek tűnik tőle. Általában azért több gólt szokott lőni. Mintha idén "helyet cseréltek" volna Xavival. Eddig ő, most Xavi lőtte többet a gólokat. (mondjuk az köztudott vt, h Pep utasítására ment töbször előrébb Xavi)
Érdekes...Gareth Tello írta:Andrés Iniesta ● All Goals and Assists 2011-2012 ● ||HD||
Azt figyeltétek már, hogy Pinto hogy lesprintelte Guardiolát?Mihu írta:Boldog születésnapot Ini! És persze nekem is![]()
![]()
Na vajon mit linkelek be?![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=U0DqVNuj ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=d1JFApMnks0