recrea írta:Kövezzetek meg, de Iniesta két dolog miatt nem lesz Zidane-i magasságokban emlegetve: egyrészt nem olyan gólerős (nincs olyan lövőtechnikája és sokszor töketlen a kapu előtt, passzolni akar), a másik meg, h sok esetben elég neki a tiki-takát játszania, nem kell "különösebb" dolgot csinálnia a pályán, nem kell egyedül hoznia a meccseket, mert egyrészt a Barca brutálisan erős, másrészt meg ott van Messi, aki eldönti mindenki helyett.
Mezőnyben ugyanolyan jó focistának tartom Ini-t, mint Zidane-t. Sokszor úgy érzem, h még mindig nem hozta ki magából a maximumot, többet tudna a pályán, egyszerűen nem kívánja meg a meccs, vagy nem elég önző. Bár most itt a lehetőség, mert nem igazán tudom ki lehetne a spanyolok nyerőembere. Eddig sztem az EB legjobbja.
Ezt én is hasonlóan látom. Fantasztikus játékos, de a kapu előtt bizonytalan, ezért nem lehet belőle olyan korszakos zseni, pl. Zidane.
A másik részével is egyet értek. Többet tudna ő, de a Barcában eddig mindig mások árnyékában volt, sosem jutott neki az igazi vezérszerep. Most a válogatottban viszont igen, én nagyon jól meg is birkózik a feladattal.