Game90 írta:Ennél a Koman, Hrutka, Deák Horváth hármasnál nem tudtak jobbat találni?
Megérdemelten nyertek a portugálok, jobbak voltak, CR igazi vezér, de a spanyolok/franciák ellen igazán kieshetnének.
Holnap meg Gomez 2x belebotlik a labdába és továbbmennek a németek.
Előd, ez most már 4/4

Figyeljétek meg, az olaszok is kiesnek majd az angolok ellen
ÁÁÁ, dehogy nem.

Mészöly Géza, Németh Krisztián, Balázs Puyol, Krisz Rudi.
Azért komolyra fordítva a szót. A portugálok megérdemelten nyertek. De azt is mondhatnánk, hogy a csehek megérdemelten estek ki, mert amit tegnap mutattak, az egy 0 volt. Gebre Selassie és Pilar nagyon gyengék voltak, egyedül Jiracek hozta a szintet a Kadlec-Hübsmann duóval. Elképesztő gyengék voltak. De, hogy én ezeket a portugálokat mennyire utálom, az vmi elképesztő. Ronaldot sem csipázom annyira, de egy üde színfolt ebben a csapatban. Ez a mocskos, tróger Meireles-Coentrao duó egyfolytában dobálják magukat. Undorító a színház, amit művelnek. De mocskosul csinálják, mert ez a Meireles gyerek is mindig akkor fekszik el, amikor az ellenfél kontrázna. Aztán megállnak és már semmi baja nincs... Nem tudom megállni, hogy Ronaldoba se kössek bele.

Bár ez nem lesz olyan kemény.

Az EB-n 4 meccsen 29 kapuralövése volt, ami új csúcsot jelent. Ha hozzávesszük, hogy a németek ellen, mintha pályán sem lett volna, akkor elég magas szám jön ki. Nem egy önzetlen fiú.

Bár ez csak piszkálódás. Viszont én egyáltalán nem vagyok elájulva ezektől a színészektől. A gyengén játszó németek ellen nem mutattak semmit, amikor már égett a ház a 80. perctől és beálltak a németek, akkor volt értékelhető megmozdulásuk. Aztán ahogy bekezdett ez a dán csapat, úgy le is eresztett. De még ígyis kihúzhatták volna simán x-el, ha nem töketlenkednek a végén, de egyáltalán nem voltak erősek. Míg a hollandokat nem kell bemutatni, ki lett tárgyalva. Aztán ez a cseh csapat is kis túlzással tegnap dísznek volt a pályán. Hogy egy kicsit haza is beszéljek, mi 2-1-re nyertünk ellenük Prágában.

Úgyhogy összességében 1 nehéz meccsük volt a németek ellen, ott meg betliztek. Nagyon remélem, hogy jönnek a spanyolok és Iniestával a fedélzeten lemossák őket. Meg azt is, hogy vki megelőzi C. ügynököt a góllövőlistán, mert hát azért mégse lenne, ha ő nyerné.