Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos.LG írta: De ilyen eszmefuttatásokkal bármelyik csapatra rá lehet magyarázni, h nem is annyira jók, mint az eredmények mutatják. Pl. a spanyolok...szenvedtek az olaszok és horvátok ellen, csak az EB leggyengébb csapata, Írország ellen parádéztak.
Abba meg aligha reménykednék, ha bárki is lemossa őket. Sztem ezen az EB-n már nem lesznek lemosások, talán még ma utoljára a görögök részesülhetnek komolyabb verésben, de aztán már csak erős csapatok maradnak, és szoros meccsek lesznek, 1, max 2 gólok dönthetnek.
Hát alibifocival nem is lehet.... Már sorolom is. A németek simán levették a pályáról, mintha nem is játszott volna. Dánok ellen már voltak lehetőségei, de messze nem annyi, mint az utóbbi 2-őn. És akkor elérkeztünk a hollandokig. Már párszor leírtam, úgy nehéz védekezni, ha 4-5 ember konstans nem védekezik. A védők meg csak úgy simán beengedik a 16-ig. Aztán itt van ez a tegnapi meccs, ahol olyan alibit nyomtak le a csehek, hogy vmi elképesztő. A védekezésük abból állt, hogy mindenki 1 helyben állt, majd 1 ember alibiből kilépett rá(juk). Csak nézzük meg a tegnapi góljukat a portugáloknak. Tökéletesen igaz a góljuk arra, amit leírtam. 2 védő nézi, hogy Nani 1 helyben ácsorog, majd lepasszolja nem is tudom kinek, az beadja és a 4 védő nem tudta levédekezni a 2 portugált. Ráadásul Cech ismét olyan gólt kap, ami oda megy ahol áll, de mellé üt... Ilyen egyszerű az egész.visca el barca írta:azért milyen furcsa ez a labdarugás. tök egyértelmű h egy játéskos képes vmire a potugáloknál, erre nem tudják kivenni a játékból....
De ilyen eszmefuttatásokkal bármelyik csapatra rá lehet magyarázni, h nem is annyira jók, mint az eredmények mutatják. Pl. a spanyolok...szenvedtek az olaszok és horvátok ellen, csak az EB leggyengébb csapata, Írország ellen parádéztak.Barcaman1993 írta: Viszont én egyáltalán nem vagyok elájulva ezektől a színészektől. A gyengén játszó németek ellen nem mutattak semmit, amikor már égett a ház a 80. perctől és beálltak a németek, akkor volt értékelhető megmozdulásuk. Aztán ahogy bekezdett ez a dán csapat, úgy le is eresztett. De még ígyis kihúzhatták volna simán x-el, ha nem töketlenkednek a végén, de egyáltalán nem voltak erősek. Míg a hollandokat nem kell bemutatni, ki lett tárgyalva. Aztán ez a cseh csapat is kis túlzással tegnap dísznek volt a pályán. Hogy egy kicsit haza is beszéljek, mi 2-1-re nyertünk ellenük Prágában.Úgyhogy összességében 1 nehéz meccsük volt a németek ellen, ott meg betliztek. Nagyon remélem, hogy jönnek a spanyolok és Iniestával a fedélzeten lemossák őket. Meg azt is, hogy vki megelőzi C. ügynököt a góllövőlistán, mert hát azért mégse lenne, ha ő nyerné.
ÁÁÁ, dehogy nem.Game90 írta:Ennél a Koman, Hrutka, Deák Horváth hármasnál nem tudtak jobbat találni?
Megérdemelten nyertek a portugálok, jobbak voltak, CR igazi vezér, de a spanyolok/franciák ellen igazán kieshetnének.
Holnap meg Gomez 2x belebotlik a labdába és továbbmennek a németek.
Előd, ez most már 4/4Figyeljétek meg, az olaszok is kiesnek majd az angolok ellen
B+messideco írta:Szóval Rosicky tényleg nem lesz ott. Kíváncsi leszek Kolar gyerekre...
Ki kell venni a portugál szélsőket, és akkor meglehet a továbbjutás.
Tavaly Messi-CR-Xavi volt a sorrend.Bob_Marley írta:...3;tavaly Messi-Iniesta-Xavi volt a sorrend, s "cseszhettük" elúszott a bajnoki cím, s a BL-ben is elődöntő volt a megálló
Ugyanezt elmondhattuk a hollandok elleni meccs előtt is. A meccseket viszont nem a statisztikusok játszák le, a spanyolok eddigi nem túl acélos teljesítményét látva pedig egyáltalán nem tennék nagy összeget rájuk (már ha egyáltalán a franciákon átrágják magukat). Sokkal több erőt, fantáziát, elszántságot és tüzet látok most a portugálokban, mint a korábbi tornákon bármikor. Simán bennük van a végső győzelem is és az eddig látottak alapján még csak érdemtelennek sem mondanám.socio66 írta:jók a portugálok, nem nagyon lehet belekötni az eddigi szereplésükbe, sok a kreatív ember, tetszetős a játékuk, szóval helyük van az elődöntőben, még ha ezek a csehek most nullák is voltak.
ronaldo pedig úgy tűnik felnőtt a feladathoz, eszelős elhivatottsággal játszik a holland meccs óta, egy ilyen klubszezon után pedig ez azért megsüvegelendő.
szép amit eddig csinálnak, de majd úgyis jönnek a spanyolok, akiknek egy-két ponton kívül minden poszton kétszer jobb játékosuk van, és összeszokottabbak is.
Ahhoz képest 2010-ben is megszenvedtek velük, a spanyolok, pedig akkor Portugália finoman sem volt jó formába, a spanyolok pedig elméletileg világ legjobbjai voltak. Én simán lehetségesnek tartom, h legyőzzék a spanyolokat. De azért Iniestáéknak még van addig egy meccsük a franciákkal.socio66 írta: de majd úgyis jönnek a spanyolok, akiknek egy-két ponton kívül minden poszton kétszer jobb játékosuk van, és összeszokottabbak is.[/color]
Nem rossz csapat, de Portugália más szint. Akármennyire is fáj, lassan számolni kell CR-kel, mint egyik esélyesként a végső győzelemre. Már a németeket mikor meg tudták szorítani, éreztem, h sajnos erősebbek, mint gondoltuk volna.visca el barca írta:ez nem zárja ki h rossz csapat legyen.ab1daL írta:A csehek lefocizták a lengyeleket
ez nem zárja ki h rossz csapat legyen.ab1daL írta:A csehek lefocizták a lengyeleket
De ne legyél benne biztos, h a portugálok nem lesznek döntősek. Nézd meg az idei BL-t, az emberek nagy része Barca-Real döntőről beszélt, aztán láttuk mi lett a vége.. aki a 4-be bejut, az már esélyes, 2 meccsen a szerencse is simán segíthet. Főleg, h eddig én egy csapatot sem érzek verhetetlennek az EB-n, a spanyolokat sem, a németeket sem.Zsolti95 írta:Valószínű.... bejutnak az EB-n az elődöntőbe, és ha a Spanyolok megverik a Franciákat akkor-Portugál-Spanyol és ez a Portugál válogatott egy komolyabb csapat ellen nem tud nyerni! Miért veszitek olyan biztosra h Cé megnyeri az aranylabdát? Messi Európai rekordot döntött, és még ott vannak az EB győzelemre esélyes csapatok Spanyol, Német...csababarca írta:most nyerte meg az aranylabdát Cé..hiába ótvar a játéka,egyedül viszi ezt a nulla portugál csapatot.