USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.23. 21:42:02

És NBA Store-on amúgy hogy lehet fizetni?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.23. 21:34:15

Game90 írta: Tényleg, otthon van valakinek meze/tervez venni? Legyen az
Van egy Rondo mezem, amin túl akarok adni. :D
(De csak azért mert túl nagy rám. :oops: )
daffy
Madridista

2012.06.23. 18:20:01

Game90 írta: Tényleg, otthon van valakinek meze/tervez venni? Legyen az NBA/NFL/NHL/MLB. Elképzelem Bob szobáját, James, Westbrook, McGee, Nick Young mez a falon... :mrgreen:
én gatya fan vagyok. mezem nincs,jelenleg egy fehér lakers nacit nyúzok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 18:15:07

Game90 írta:
Tényleg, otthon van valakinek meze? Legyen az NBA/NFL/NHL/MLB. Elképzelem Bob szobáját, James, Westbrook, McGee, Nick Young mez a falon... :mrgreen:
:D
És Bryant pizsamában megyek bankba is :mrgreen:

Én nem vagyok mezgyűjtő inkább póló, pulóver mert azokat lehet hordani utcán is, s jól néz ki.Rondo-KG-Allen van, meg pár általános Celtics póló és kapucnis pulcsik.Mindig nézem mikor van akció az NBA storeban.

Bíztatok mindenkit, mert 1-2 hét alatt kihozzák jó minőségű cuccok és szállítással együtt 25-30 dollár egy póló ráadásul vannak ingyenes szállítási akciók meg további akciók is.

Stoudamire :D Nem mondanám meg hogy profi kosaras :mrgreen:
Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.23. 19:01:16-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.23. 18:06:09

Nem tudom miért, de engem meglepett Rose 2. helye. Mondjuk ha a világ összes öltönyvásárlását beleszámolták, akkor már nem annyira meglepő.

Tényleg, otthon van valakinek meze/tervez venni? Legyen az NBA/NFL/NHL/MLB. Elképzelem Bob szobáját, James, Westbrook, McGee, Nick Young mez a falon... :mrgreen:

2011-12 Top-Selling NBA Jerseys, Global

1. Kobe Bryant
2. Derrick Rose
3. LeBron James
4. Kevin Garnett
5. Dwight Howard
6. Dwyane Wade
7. Rajon Rondo
8. Carmelo Anthony
9. Blake Griffin
10. Kevin Durant
11. Pau Gasol
12. Dirk Nowitzki
13. Amar'e Stoudemire
14. Tony Parker
15. Ricky Rubio

2011-12 Top-Selling NBA Jerseys, China

1. Kobe Bryant
2. Derrick Rose
3. LeBron James
4. Dwight Howard
5. Rajon Rondo

2011-12 Top-Selling NBA Jerseys, Europe

1. Kobe Bryant
2. Derrick Rose
3. LeBron James
4. Kevin Garnett
5. Dwight Howard

2011-12 Top-Selling NBA Jerseys, Latin America

1. Kobe Bryant
2. LeBron James
3. Derrick Rose
4. Kevin Garnett
5. Dwyane Wade
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 17:14:13

Én Griffint kihagynám úgyis mindenki zónázik az USA ellen így az ő perimeter játéka (ami nincsen :D) teljes haszontalan.És Westbrookot vinném, eléggé jó volt legutóbb is a válogatottban neki fekszik ez, hogy lehet dobálni :lol:
De szerintem nem fognak menni a döntősök és én mondjuk Davist megnézném ha már akkora "hype" ja van :D
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.23. 17:03:20

Én akiket küldenék:

c: Chandler

pf: Love, Griffin, Bosh

sf: James, Durant, Anthony

sg:Bryant, Wade, Iguodala

pg: Paul, Williams

Griffint és Bosht azért tenném be, mert magas emberekre szükség van, így is csak Chandler az egyetlen igazi c. Kellenek jó tripladobók, itt általában gondja szokott lenni az USA-nak, ők keveset dobnak, de sokat kapnak.
Anthonyn gondolkoztam és oda írtam, habár lehet a kerethez az ő játéka sok pluszt nem jelentene.
Hardenen és Iguodala közt vívodtam a legtöbbet, de ha Westbrook nem megy, akkor Harden se (bár én utóbbit inkább vinném), így maradt Iguodala, aki szerintem hasznosabb is lenne, a labdát se igényli annyira, mint a többiek, így passzolna a képbe.
Természetesen ez visszalépések és sérülések nélkül.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.23. 17:02:00

Bosh :D :D Nagy kedvenc lett idén :D Amúgy nálam Gordon-Gay-Odom egy percet se játszana. Russ-Kobe-Melo pedig egyszerre nem lehet a pályán, közülük max 1 :D Ha Wade lemondja, és nem hívnak be helyette senkit, akkor is:

Paul-Kobe-Durant-James-Chandler, padról beszállva Deron, Harden, Bosh, Melo, Westbrook, Igu...és akkor még Love és Griffin sehol. De Davisre kíváncsi leszek, ha tényleg elviszik :D Mégiscsak kisgyerek, NBA-meccs nélkül...mit szólnak hozzá a többiek :D
PCsabi
aka Game90

2012.06.23. 16:51:06

Kíváncsiságból összehasonlítottam Durant és Westbrook teljesítményét a döntőben:
KD: 30,6 pont, 21 FGA, 55% mezőnyből, 40% tripla, 6 lepattanó, 2 assist, 4 TO.
RW: 27 pont, 24 FGA, 43% mezőnyből, 13% tripla, 6,4 lepattanó, 6,6 assist, 2 TO.

NBA azért kisebb videót dobott össze, fantasztikus felvételek vannak benne:
http://www.youtube.com/watch?v=UNEXm2izlGA
2003-as draft pillanatai, Wade beszéde a meccs előtt, Bosh megpuszilja a gyerekének a homlokát, Spoelstra baseball sapkában, KD a meccs utáni sajtótájékoztatón hátizsákkal, Bosh szemüvegben és szivarral a szájában, mindegyik hatalmas jelenet :)
ozsimiki írta: + Bosh is szntem dicséretet érdemel, amennyi savat szokott kapni, annyira hasznos volt szerintem, főleg, hogy sérülés is bezavart.
+1!

Illetve még mindig nagy forma :lol: :

Kép

Kép
socio66 írta:egyébként így az első aktívan végigkövetett nba-szezonom után szurkolónak továbbra sem vallanám magam, de egyértelműen a knicks felé húz a szívem :lol:
Akkor üdv a klubban, most már hárman vagyunk Knicks-fanok itt a fórumon :)

Nekem sok évnyi NBA után annyiban változott a csapatok iránti "vonzódásom", hogy a Knicks - Heat - Raptors hármas mellett a szezon közepétől elkezdtem divatszurkolni a Thunder-nek és a Wolves-nak.
Ronaldinho&Barca írta: Pfejj de gyenge egy keret.. :roll:

Mondjuk 1-2 név nekem nagyon hiányzik, sőt.. 1-2-n meg 10 perc után is lesek, hogy a fészkes fenébe van ott a listán..
Ha LBJ nem mondja le, akkor alázniuk kell a mezőnyt. Wade szerintem köszöni szépen, de inkább kipiheni ezt a szezont, de egy CP3 - Kobe - Durant - LBJ - Chandler kezdő gyilkolni fog + a padon Westbrook, Igoudala, Harden, Bosh stb. Már várom az Olimpiát, legalább nem maradunk kosárlabda nélkül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.23. 17:02:53-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.23. 16:27:54

Wade visszalépésén nem lepődnék meg, mégiscsak sérült a térde. De nem baj, ott van helyette Kobe :D :D Meg 2esben eljátszik még Westbrook, Harden is simán. Viszont Anthony Davis???
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 16:25:06

Ez a bővített keret még lesz majd szűkítés, meg pl én nem lepődnék ha James-Wade lemondaná de az OKC 3asa is visszaléphet bőven szerintem, ettől függetlenül rohadt erősek a jenkik, s nincsen ha, de egy jó kis Rubióval viszont a spanyolok megtudnák szorongatni őket, s remélem sikerül még nélküle is.Azért a 2 Gasol Ibaka vagy éppen Calderón-Navarro vagy a kis madridi Llull esetleg Emeterio nem rossz csapat, ráadásul a spanyol igazi csapat, szurkolok nekik nagyon
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.23. 16:17:36

Kép

Pfejj de gyenge egy keret.. :roll:

Mondjuk 1-2 név nekem nagyon hiányzik, sőt.. 1-2-n meg 10 perc után is lesek, hogy a fészkes fenébe van ott a listán..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.23. 07:33:22

Megkaptuk a jogokat Linre és Novakra is!!! \:D/ \:D/ \:D/

Kép
Kép

Szerk: Na most már jöhet Nash... :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.23. 00:32:09

Félóra múlva NHL draft! Nagyon bírom a draftokat, az amerikai sportokban számomra messze ez a legjobb dolog. :) Főleg az idein van sok tehetség, bár ez úgy is majd évek múltán dől el. Yakupov, Grigorenko, Forsberg, Murray, Galchenyuk, Maatta, Collberg, Vasilevski stb.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.22. 23:56:10

SAjnos kevés volt az OKC,és valóban nem volt méltó a nagydöntőhöz a játékuk.
James meg révbe ért, de nem is ez a lényeg,hanem végre levetkőzte a robot énjét,és emberi volt a meccs utolsó perceiben.(Pedig utálom,majd Bob-al egyszer lejátsszuk,hogy melyikünk jobban :D ) amikor odament Duranthez a végén,az az egész szezon talán legnagyobb jelenete volt! számomra legalábbis sokat jelentett,és egy picit nőtt a szememben James.

Jövőre talán révbe érhet a Thunder,ez a fiaskó biztosan erősítette őket,tapasztalatnak jó volt,mindenesetre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.22. 23:45:31

neobarca írta: Egyébként igen, Nash-re gondoltam. Véleményem szerint, ha ő jönne, végre egy igazán ütőképes csapat állna össze. Szinte minden poszton nagy tehetség állna kiegészülve egy nagy aggyal.
Allennek annyira nem örülnék. Valahogy már nem látom benne a fantáziát, de ha végül jön és rámcáfol, nem fogok sírni... :lol: :P
Ha megkapja a pénzt, szerintem oda menne, és lenne is helye bőven neki, oda egy ilyen kvalitású vezér kellene a sikerekhez. Ahogy Balázsék is mondták, hogy vele legyen teljes a gépezet. Allen sok lenne, neki egy OKC feküdne szerintem is, HA menne.. játékilag ott tudom leginkább elképzelni, padról bemegy és bevágja a 3 pontosokat, de túl sok a ha. :)

knicks kapcsán Jackson véleménye tetszett nagyon, valami óriási az öreg. :D Ő plusz Nash min. 2 bajnoki gyűrűt jelentene, no de ennyit a tündérmesékből.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.22. 23:12:07

GRT a Miaminak!

+ Spoelstra-t is megkövetem, szinte csak jókat húzott a döntőben!

Ha nem látom egyik meccset sem az 5ből, akkor most nagyon csalódott lennék,hogy kikapott az OKC, mert inkább nekik drukkoltam, viszont így, hogy láttam mit művelnek, nem sajnálom őket. Fejben még nagyon kevesek voltak, idő kell nekik, ez a produktum szerintem nem volt méltó egy döntőhöz ennek ellenére sem. Ez a Miami-nak vhol nagy szerencse is, ha lehetséges lett volna (nem az), hogy idén ne nagy döntőben találkozzanak a PO-ban, hanem mondjuk konf döntő ( :D) akkor szerintem nagyon kikapnak az OKC-től. (szóval a tét nagyságát próbálnám hangsúlyozni ezzel)

James-nek grt végre a gyűrűhöz!
Ebben a döntőben már tetszett amit csinált, vezér tudott lenni, jövőre ki fog derülni,hogy ha szorosabb lenne a szitu, akkor is már az új James-t láthatjuk e, mert ezúttal az ellenfél rendre betlizett a végjátékokban, és fontos periódusokban. De ezzel nem szidom, csak egyetértek Bazskáékkal, még arra várni kell,hogy akkor is hozza e ezt a parádét.

+ Bosh is szntem dicséretet érdemel, amennyi savat szokott kapni, annyira hasznos volt szerintem, főleg, hogy sérülés is bezavart.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
balinteer
Capitá del Barça

2012.06.22. 22:47:00

Hát befejeződött az első aktívan követett szezonom,nagyon nagy élmény volt hajnalban a csapatoknak szurkolni,nézni a nagyágyúkat és a hatalmas szurkolótáborokat (Charlotte).

Kedvenc csapatot még sajnos nem tudtam választani,ez nagyban függ attól,hogy Deron Williams hova megy,de nagy valósíznűséggel én Hornets fan leszek Davis és Gordon miatt,bár melléjük kellene egy nagy hal is,különben szét leszek oltva a vereségek miatt. :lol:

A nagydöntő nem volt nagy szám,én többet vártam. A Heat tapasztalatból lehozta,James megérdemelte a gyűrűt,ahogy az egész csapat,keményen dolgoztak. Westbrook egy agyatlan idióta volt az egész csörtén,Kobe Jr.

Jövőre egy lazább szezon következik,nekem hiányozni fog a napi 4-5 meccs 2-3 rangadóval.

Jö volt ez a szezon.:)
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.22. 22:05:29

Bob_Marley írta:Ray Allen és Nash van akiket szóba hoztak a NY-al én azért bízom benne nem kapják meg a Bird jogokat Linre és akkor nem is tudnak erősíteni :P :D
Mondtam már Bob, hogy szeretlek? :lol: :lol: :lol:
Én meg nagyon bízom benne, hogy megkapják azokat a jogokat mert akkor lesz pénz erősítésre.

Egyébként igen, Nash-re gondoltam. Véleményem szerint, ha ő jönne, végre egy igazán ütőképes csapat állna össze. Szinte minden poszton nagy tehetség állna kiegészülve egy nagy aggyal.
Allennek annyira nem örülnék. Valahogy már nem látom benne a fantáziát, de ha végül jön és rámcáfol, nem fogok sírni... :lol: :P

Fieldset meg ha el merik engedni, nem állok jót magamért. Az egyik legnagyobb figura!

Smith meg nem fog maradni ugyanis a szarságai miatt megbüntették 1M:!: dollárra így nem hiszem, hogy lehívná nálunk a 2.5M dolcsis évet. Annál ő nagyravágyóbb... Más kérdés, hogy kinek fog kelleni... :D

Csak kapjuk meg azokat a Bid jogokat... :wink:

Kérem szépen a tisztelt egybegyűlteket, hogy mondják meg mit csasztem el az előző kommentemnél, hogy nem jelent meg a kép... :cry:

Pedig Fields igazán megérdemelne egy helyet itt... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.06.22. 19:21:05

egyébként így az első aktívan végigkövetett nba-szezonom után szurkolónak továbbra sem vallanám magam, de egyértelműen a knicks felé húz a szívem, hiába 'éltem együtt' itt a rájátszásban az oklahoma-val, minden meccsüket megnéztem, szurkoltam nekik, és nem tudnék egy érvet sem felhozni ellenük, de valahogy hiába szimpatikusak minden szempontból, nem tudnak annyi érzelmet kiváltani belőlem, mint a knicks.
szimpatikus még a clippers is, főleg paul miatt, aki kb. megtestesíti számomra az ideális kosárlabdázót, de az a csapat, akiért tényleg szívből szorítani tudok egy végjátékban, akinek minden nap amikor játszottak megnéztem minimum a meccsösszefoglalóját és a boxscore-t, akivel kapcsolatban offseason-ben is érdekelnek a hírek, pedig hetek óta nem láttam őket parketten, az a csapat a new york knicks.
durva, mert racionális érvem nincs mellettük, sem a franchise felépítése, sem az edző, sem a játékoskeret nem az 'ideálom', sőt az év kétharmadában izzadságszagú meccseket játszottak, volt pár nagy győzelem, és egy linsanity, de ennyi és nem több. :)
de valamiért mégis őket kedveltem meg, pedig most aztán fel lehetne pattanni a heat, vagy a thunder bandwagonra, ahogy mondják, sok csalódást nem okoznának az elkövetkező években, minden bizonnyal.
de inkább a 'showtime' knicks.
:lol:
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.22. 19:15:52

Ronaldinho&Barca írta:Én erről délben már láttam 18+-os változatot, szval.. :D

Grat. a Miaminak! Kihozták a maximumot ebből a csapatból, kiegészítő emberek extrát hoztak, Miller 7 tripla, életébe nem fog még ennyit dobni egy meccsen, mindenki hozzá tette a keveset amiből ez a cím jött ki.

Nem tudom eléggé nem sajnálni Durantot, drukkoltam neki, szimpatikus kis játékos, de egy kalap [auto_cenzúra] volt a thunder egész döntőben. Teljesen szétestek, fejben egyáltalán nem voltak ott, amit a védekezés mutat, 120 pontot kapni a döntőbe? 100-t 3 negyed alatt? vicc. Harden 20 forintot nem ért, Westbrook mindent egymaga akar megoldani, két óriásuk is 10 percekre voltak jók.. sajnálom, hogy ennyire szétesett a játékuk a legfontosabb meccsekre. Bár ők azért jobban megszenvedtek a döntőbe jutással, lehet ez vett ki belőlük ennyit.

Jövőre remélem jól tudunk erősíteni és újra Lakers lesz a bajnok! :)
Már bocs, de miért is szenvedtek meg ők jobban? Oké, nehezebb ellenfeleik voltak, de a Dallast kisöpörték ( összesen 2 nehezebb meccsel... ), a Lakers sem állította őket nehéz feladat elé ( bár azért itt is álltak vesztésre, de mégiscsak 5 meccs alatt szétkapták őket, majd pihenhettek eleget ), a Spurs ellen volt nehéz, de utána volt jópár napjuk feltöltődni, felkészülni, míg mi már a Pacers ellen is 2-1-es vesztésre álltunk, és végül 6 meccsen, egy hihetetlen feszült és kontakt-tal teli sorozatban mentünk tovább, majd élet-halál harc a Boston ellen a 6. meccsen, amikor éppen 3-2-re vesztésre álltunk...és végül 7. meccs.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.22. 19:07:53

Én erről délben már láttam 18+-os változatot, szval.. :D

Grat. a Miaminak! Kihozták a maximumot ebből a csapatból, kiegészítő emberek extrát hoztak, Miller 7 tripla, életébe nem fog még ennyit dobni egy meccsen, mindenki hozzá tette a keveset amiből ez a cím jött ki.

Nem tudom eléggé nem sajnálni Durantot, drukkoltam neki, szimpatikus kis játékos, de egy kalap [auto_cenzúra] volt a thunder egész döntőben. Teljesen szétestek, fejben egyáltalán nem voltak ott, amit a védekezés mutat, 120 pontot kapni a döntőbe? 100-t 3 negyed alatt? vicc. Harden 20 forintot nem ért, Westbrook mindent egymaga akar megoldani, két óriásuk is 10 percekre voltak jók.. sajnálom, hogy ennyire szétesett a játékuk a legfontosabb meccsekre. Bár ők azért jobban megszenvedtek a döntőbe jutással, lehet ez vett ki belőlük ennyit.

Jövőre remélem jól tudunk erősíteni és újra Lakers lesz a bajnok! :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.06.22. 18:57:11

Jövőre azért megnéznék megint egy ilyen döntőt. Miami még mindig Kelet legnagyobb esélyese (Rose out, többi csapatot meg nem érzem annyira erősnek), de azért 1-2 poszton nem árt a frissítés. Durant-ék már idén is hatalmasat fejlődtek, a nyarat végigmelózzák, aztán jövőre még jobbak lehetnek ill. alsó posztokon még Fisher távozásával is telítettek, de azért egy Ray Allen hatalmas igazolás lenne MLE-ért, ha meg PF/SF kell nekik, akkor Odom, képtelenség, hogy még egy ilyen rossz szezont lehozzon.

Azért az nem semmi, hogy már rögtön a lefújás után nyomatták ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=hjvn0oR5uEY
Hatalmas, Nike veri a világot reklámkészítésben.

LeBron James ‏@KingJames
OMFG I think it just hit me, I'm a CHAMPION!! I AM a CHAMPION!!

Jöjjön pár kép/gif, kiváncsi vagyok, hogy az elsőből mikor jön a 18+os változat :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.22. 17:00:09

socio66 írta:hát nash-t nagyon el tudnám képzelni, mert ha valami hiányzik ebből a knicks-ből, akkor az az ész.
allen nem tudom, a posztján azért van egy fields, jr smith, shumpert, igaz ezek közül shump sérült, és ki tudja milyen formában jön vissza, smith pedig kérdéses, bár az offseason-ös baromságait hallva lehet hogy senkinek nem kell majd.
Allen nem kell oda, de az OKC-be se nagyon, ott Harden mellett Sefo, csak akkor fér oda, ha Harden elmegy....marad a Heat :D
socio66

2012.06.22. 16:55:28

hát nash-t nagyon el tudnám képzelni, mert ha valami hiányzik ebből a knicks-ből, akkor az az ész.
allen nem tudom, a posztján azért van egy fields, jr smith, shumpert, igaz ezek közül shump sérült, és ki tudja milyen formában jön vissza, smith pedig kérdéses, bár az offseason-ös baromságait hallva lehet hogy senkinek nem kell majd.
Válasz küldése