Kíváncsiságból összehasonlítottam Durant és Westbrook teljesítményét a döntőben:
KD: 30,6 pont, 21 FGA, 55% mezőnyből, 40% tripla, 6 lepattanó, 2 assist, 4 TO.
RW: 27 pont, 24 FGA, 43% mezőnyből, 13% tripla, 6,4 lepattanó, 6,6 assist, 2 TO.
NBA azért kisebb videót dobott össze, fantasztikus felvételek vannak benne:
http://www.youtube.com/watch?v=UNEXm2izlGA
2003-as draft pillanatai, Wade beszéde a meccs előtt, Bosh megpuszilja a gyerekének a homlokát, Spoelstra baseball sapkában, KD a meccs utáni sajtótájékoztatón hátizsákkal, Bosh szemüvegben és szivarral a szájában, mindegyik hatalmas jelenet
ozsimiki írta:
+ Bosh is szntem dicséretet érdemel, amennyi savat szokott kapni, annyira hasznos volt szerintem, főleg, hogy sérülés is bezavart.
+1!
Illetve még mindig nagy forma

:
socio66 írta:egyébként így az első aktívan végigkövetett nba-szezonom után szurkolónak továbbra sem vallanám magam, de egyértelműen a knicks felé húz a szívem 
Akkor üdv a klubban, most már hárman vagyunk Knicks-fanok itt a fórumon
Nekem sok évnyi NBA után annyiban változott a csapatok iránti "vonzódásom", hogy a Knicks - Heat - Raptors hármas mellett a szezon közepétől elkezdtem divatszurkolni a Thunder-nek és a Wolves-nak.
Ronaldinho&Barca írta:
Pfejj de gyenge egy keret..
Mondjuk 1-2 név nekem nagyon hiányzik, sőt.. 1-2-n meg 10 perc után is lesek, hogy a fészkes fenébe van ott a listán..
Ha LBJ nem mondja le, akkor alázniuk kell a mezőnyt. Wade szerintem köszöni szépen, de inkább kipiheni ezt a szezont, de egy CP3 - Kobe - Durant - LBJ - Chandler kezdő gyilkolni fog + a padon Westbrook, Igoudala, Harden, Bosh stb. Már várom az Olimpiát, legalább nem maradunk kosárlabda nélkül.