Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én gatya fan vagyok. mezem nincs,jelenleg egy fehér lakers nacit nyúzokGame90 írta: Tényleg, otthon van valakinek meze/tervez venni? Legyen az NBA/NFL/NHL/MLB. Elképzelem Bob szobáját, James, Westbrook, McGee, Nick Young mez a falon...![]()
Game90 írta:
Tényleg, otthon van valakinek meze? Legyen az NBA/NFL/NHL/MLB. Elképzelem Bob szobáját, James, Westbrook, McGee, Nick Young mez a falon...![]()
+1!ozsimiki írta: + Bosh is szntem dicséretet érdemel, amennyi savat szokott kapni, annyira hasznos volt szerintem, főleg, hogy sérülés is bezavart.
Akkor üdv a klubban, most már hárman vagyunk Knicks-fanok itt a fórumonsocio66 írta:egyébként így az első aktívan végigkövetett nba-szezonom után szurkolónak továbbra sem vallanám magam, de egyértelműen a knicks felé húz a szívem
Ha LBJ nem mondja le, akkor alázniuk kell a mezőnyt. Wade szerintem köszöni szépen, de inkább kipiheni ezt a szezont, de egy CP3 - Kobe - Durant - LBJ - Chandler kezdő gyilkolni fog + a padon Westbrook, Igoudala, Harden, Bosh stb. Már várom az Olimpiát, legalább nem maradunk kosárlabda nélkül.Ronaldinho&Barca írta: Pfejj de gyenge egy keret..
Mondjuk 1-2 név nekem nagyon hiányzik, sőt.. 1-2-n meg 10 perc után is lesek, hogy a fészkes fenébe van ott a listán..
Ha megkapja a pénzt, szerintem oda menne, és lenne is helye bőven neki, oda egy ilyen kvalitású vezér kellene a sikerekhez. Ahogy Balázsék is mondták, hogy vele legyen teljes a gépezet. Allen sok lenne, neki egy OKC feküdne szerintem is, HA menne.. játékilag ott tudom leginkább elképzelni, padról bemegy és bevágja a 3 pontosokat, de túl sok a ha.neobarca írta: Egyébként igen, Nash-re gondoltam. Véleményem szerint, ha ő jönne, végre egy igazán ütőképes csapat állna össze. Szinte minden poszton nagy tehetség állna kiegészülve egy nagy aggyal.
Allennek annyira nem örülnék. Valahogy már nem látom benne a fantáziát, de ha végül jön és rámcáfol, nem fogok sírni...![]()
![]()
Mondtam már Bob, hogy szeretlek?Bob_Marley írta:Ray Allen és Nash van akiket szóba hoztak a NY-al én azért bízom benne nem kapják meg a Bird jogokat Linre és akkor nem is tudnak erősíteni![]()
Már bocs, de miért is szenvedtek meg ők jobban? Oké, nehezebb ellenfeleik voltak, de a Dallast kisöpörték ( összesen 2 nehezebb meccsel... ), a Lakers sem állította őket nehéz feladat elé ( bár azért itt is álltak vesztésre, de mégiscsak 5 meccs alatt szétkapták őket, majd pihenhettek eleget ), a Spurs ellen volt nehéz, de utána volt jópár napjuk feltöltődni, felkészülni, míg mi már a Pacers ellen is 2-1-es vesztésre álltunk, és végül 6 meccsen, egy hihetetlen feszült és kontakt-tal teli sorozatban mentünk tovább, majd élet-halál harc a Boston ellen a 6. meccsen, amikor éppen 3-2-re vesztésre álltunk...és végül 7. meccs.Ronaldinho&Barca írta:Én erről délben már láttam 18+-os változatot, szval..
Grat. a Miaminak! Kihozták a maximumot ebből a csapatból, kiegészítő emberek extrát hoztak, Miller 7 tripla, életébe nem fog még ennyit dobni egy meccsen, mindenki hozzá tette a keveset amiből ez a cím jött ki.
Nem tudom eléggé nem sajnálni Durantot, drukkoltam neki, szimpatikus kis játékos, de egy kalap [auto_cenzúra] volt a thunder egész döntőben. Teljesen szétestek, fejben egyáltalán nem voltak ott, amit a védekezés mutat, 120 pontot kapni a döntőbe? 100-t 3 negyed alatt? vicc. Harden 20 forintot nem ért, Westbrook mindent egymaga akar megoldani, két óriásuk is 10 percekre voltak jók.. sajnálom, hogy ennyire szétesett a játékuk a legfontosabb meccsekre. Bár ők azért jobban megszenvedtek a döntőbe jutással, lehet ez vett ki belőlük ennyit.
Jövőre remélem jól tudunk erősíteni és újra Lakers lesz a bajnok!
Allen nem kell oda, de az OKC-be se nagyon, ott Harden mellett Sefo, csak akkor fér oda, ha Harden elmegy....marad a Heatsocio66 írta:hát nash-t nagyon el tudnám képzelni, mert ha valami hiányzik ebből a knicks-ből, akkor az az ész.
allen nem tudom, a posztján azért van egy fields, jr smith, shumpert, igaz ezek közül shump sérült, és ki tudja milyen formában jön vissza, smith pedig kérdéses, bár az offseason-ös baromságait hallva lehet hogy senkinek nem kell majd.