Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a miérten nem gondolkodtál?(ezt ne vedd tiszteletlenségnek,csak nem tudom máshogy megfogalmazni) én csak az eb-n látom,de köszönőviszonyban nincs a védekezése abidaléval. néha felelőtlen és néha fent ragad. nem a zaragoza ellen kell majd nagyot nyújtania,de jó erőpróba lesz neki majd a francia-portugál kettős. ha ott megállja a helyét,akkor belátom,hogy jogos a leigazolásaChino írta: Rengetegszer –főleg a szezon második felében– középpályást játszott és inkább Mathieu volt a bal bekk, így nyílván Alba-nak kisebb részt kellett vállalnia a védekezésben
pénzügyileg nemde a jövőt inkább Alba-val tudnám elképzelni és nem is bukhatunk vele nagyot.
Márpedig szerintem nem tud védekezni, a Valenciában Mathieu védekezett helyette, a válogatottban ahogy mondod dolga sincs, ami van, azt sem oldja meg semmivel sem jobban, mint Adriano. Aki egyébként kétlábas, belefé húzva tud akár jobbal is lőni, szükség esetén a másik oldalon is játszhat, stb. Spanyoloknál meg azért kezdő, mert nincs senki más balhátvéd. Nálam Capdevila pl jobb, hasznosabb volt fénykorában. Amúgy meg azért írtam a csöpögést, mert mindenki aki betéved a fórumra, azzal kezdi, hogy kell Alba. Mé?Messidona10 írta:Azért azt így kijelenteni, hogy védekezni nem tud, szerintem kicsit erős, ha meg nem sértelek. Mondjuk most az EB-n nem azt mutatja, hogy tud, de gyakorlatilag nemigen volt dolga. Én jó játékosnak tartom, előnyeit felsoroltad, ezek alapján tituláltam remeknek. A Valenciában nem a védekezés volt az elsődleges feladata, de azért ha a spanyol válogatottban ezt kapja, nem véletlen. Persze ez csak az én személyes véleményem, nem éreztem csöpögősnek, de ha te igen, akkor ne haragudj.Tocy írta:Amúgy mitől olyan remek? Semmi extrát nem látok benne. Támad, oké, érzi a rövid passzokat oké, védekezni nem tud, nem oké...Adriano is hozza ezt ha rendszeresen játszik. Mögé meg be lehetne építeni Planast. Annyira nem jó ez az Alba-gyerek, hogy mindenki oda-vissza csöpögjön tőle.
Ugyan ezen az állásponton vagyok. Pár napja be akartam írni, hogy "egyébként csak én nem látok semmit ebben a gyerekben, vagy más sem?" De féltem hogy egyedül vagyok a véleményemmel, és megkapom a magamétTocy írta:
Amúgy mitől olyan remek? Semmi extrát nem látok benne. Támad, oké, érzi a rövid passzokat oké, védekezni nem tud, nem oké...Adriano is hozza ezt ha rendszeresen játszik. Mögé meg be lehetne építeni Planast. Annyira nem jó ez az Alba-gyerek, hogy mindenki oda-vissza csöpögjön tőle.
Azért azt így kijelenteni, hogy védekezni nem tud, szerintem kicsit erős, ha meg nem sértelek. Mondjuk most az EB-n nem azt mutatja, hogy tud, de gyakorlatilag nemigen volt dolga. Én jó játékosnak tartom, előnyeit felsoroltad, ezek alapján tituláltam remeknek. A Valenciában nem a védekezés volt az elsődleges feladata, de azért ha a spanyol válogatottban ezt kapja, nem véletlen. Persze ez csak az én személyes véleményem, nem éreztem csöpögősnek, de ha te igen, akkor ne haragudj.Tocy írta:Amúgy mitől olyan remek? Semmi extrát nem látok benne. Támad, oké, érzi a rövid passzokat oké, védekezni nem tud, nem oké...Adriano is hozza ezt ha rendszeresen játszik. Mögé meg be lehetne építeni Planast. Annyira nem jó ez az Alba-gyerek, hogy mindenki oda-vissza csöpögjön tőle.
Amúgy mitől olyan remek? Semmi extrát nem látok benne. Támad, oké, érzi a rövid passzokat oké, védekezni nem tud, nem oké...Adriano is hozza ezt ha rendszeresen játszik. Mögé meg be lehetne építeni Planast. Annyira nem jó ez az Alba-gyerek, hogy mindenki oda-vissza csöpögjön tőle.Messidona10 írta:Mondjuk ha innen elbukna az Alba transzfer, akkor vélhetően nagyon csúnyákat mondanék. Nem igaz, hogy nincs rá pár millió még, ekkora összegeknél ez már nem lehet téma. Pláne, hogy alig akarnak igazolni mást rajta kívül. Nem szabad elszalasztani a lehetőséget, remek játékos.
Mondjuk én ennek örülnék a legjobban,csak kár hogy egyelőre nem valóság.Firefox írta:Cé a Barcába igazol, semmi más
Cé a Barcába igazol, semmi más
kristop írta:EZ MI?sura írta:A jó játékosfigyelő azt is nézi, hogy ki olcsó és hasznos a Barcanak.
EZ MI?sura írta:A jó játékosfigyelő azt is nézi, hogy ki olcsó és hasznos a Barcanak.
múltkor pedig volt egy zsírkirály megmozdulásaBob_Marley írta:
De nagyon egyszerű, valaki kérem linkeljen róla egy olyan videót (mert a fókaugrásairól már ezret láttunk köszönöm arra nem vagyok kíváncsi) amiben egy mai modern csatár ismérveit mutatja be.Visszatámad labdát szerez, segít a labda kihozatalban, EGYÉRINTŐBEN játszik olyan elvárásaim nincsenek, hogy jól fejel stb. mert arra fizikailag alkalmatlan, de majd mikor nem csak azt látom a srácból (és igen láttam már teljes meccsen
) hogy megkapja elkezdi cipelni lecselez valakit szuper, de nem erről szól, ha meg elveszti elkezd flegmázni s védekezni meg aztán pláne ritkán szeret.....