Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sem, csak asszonypajti túlérzékeny ilyen téren.és nem feltétlen az a célja, h sírás-bőgés legyen.
Valóban rosszul fogalmaztam. De a lényeg a lényeg, hogy ilyen helyen dolgozni...hát kellhet hozzá egy lelkiállapot.azért a pszichiátrián lévő embereket had védjem meg, ők nem zombik, hanem betegek
Watchlisten van.ellenben ajánlom neked hasonlo vonalon az észvesztőt
életem egyik legjobb filmje, két kiváló alakítással... én végig ugy éreztem, hogy még a giccsen innen lavíroz a film, és nem feltétlen az a célja, h sírás-bőgés legyen.Faust írta:Ébredések
(Awakenings, 1990)
Legalább 2-3 hónapja a watchlistemen van,és tegnap megnéztük barátnőmmel. Jó kis film, ő végig picsogta, engem annyira nem tudott meghatni, mindenesetre a sztori elég érdekes, nem tudom, mennyi belőle az igazság, és mennyi a tupír - de nem is érdekel.
Arra viszont ismét rájöttem, hogy ha van olyan hely, ahol soha, semmi pénzért nem dolgoznék, az az ideggyógyászat. Borzalmas lehet ennyi magatehetetlen zombi között élni.
A Kakukk nálam minden szempontból felülmúlja, bár de Niro alakítása megér egy misét.
7,5/10
Már tuti találtál, de ha mégsebence-barca írta:Valamelyik jómadártól kérnék film ötletet.
Mégpedig...
Francia filmek közül keresek pár jobb filmet. Utóbbi időkben láttam az Életrevalókat, C.R.A.Z.Y -t és a Szkafander és pillangót és mindegyik film kifejezetten tetszett. Nem feltétlen kell ezekhez hasonlítania, lényeg, h egy jó filmet lássak.
Most nem művészfilmet vagy elvontabbat v h hivjűk ezeket keresek. Láttam a Gyűlöletet, ami szintén igen jó volt, de most nem ilyesmiket szeretnék.
Várom szeretettel a sok-sok tippet, h legyen miből válogatni.
halálos közellenség, két részes, vincent cassel, gengszterfilm. nagyon jófélebence-barca írta:Valamelyik jómadártól kérnék film ötletet.
Mégpedig...
Francia filmek közül keresek pár jobb filmet. Utóbbi időkben láttam az Életrevalókat, C.R.A.Z.Y -t és a Szkafander és pillangót és mindegyik film kifejezetten tetszett. Nem feltétlen kell ezekhez hasonlítania, lényeg, h egy jó filmet lássak.
Most nem művészfilmet vagy elvontabbat v h hivjűk ezeket keresek. Láttam a Gyűlöletet, ami szintén igen jó volt, de most nem ilyesmiket szeretnék.
soadroli írta:Martyrs, À l'intérieur, Haute tensionbence-barca írta:Valamelyik jómadártól kérnék film ötletet.
Martyrs, À l'intérieur, Haute tensionbence-barca írta:Valamelyik jómadártól kérnék film ötletet.
36 --> http://www.imdb.com/title/tt0390808/bence-barca írta:Valamelyik jómadártól kérnék film ötletet.
Mégpedig...
Mondja az, aki nem szereti NolantFaust írta:Amúgy általában magasról teszek a régi klasszikus sorozatokra (Vissza a jövőbe, Terminátor stb), de ez kivétel Smile
Bezzeg a vudielen.![]()
![]()
![]()
Mondjuk aki egy Indy filmen unja magát az tényleg menthetetlen. És még csak most jön a legjobb része.Azon kevés filmek közé tartoznak az Indie-filmek, amelyek végig lekötnek, és nem unatkozok amíg nézem.
Amúgy általában magasról teszek a régi klasszikus sorozatokra (Vissza a jövőbe, Terminátor stb), de ez kivétel Smile
Amúgy én nagy Cameron fan vagyok, de nem szeretem az Avatart. Bevallom, anno IMAX-ben lenyűgözött, de otthon második nézésre a felénél kilőttem, mert a monitor nem nyújtja ugyanazt a látványt, a Pocahontast meg mindig utáltam.Sehogy, összekevertelek benneteket.
Hogy jövök én ide?lui1698 írta:Szerintem borzalom.messideco írta:Az Avatar az jó pedigNekem bejött annak idején, pedig a sci-fiket nagyon nem csipáztam.
Faust, ha jót akarsz magadnak megnézed a Pocahontast kék lencsés szemüvegben.
Ugyan az, csak rövidebb.
Szerintem borzalom.messideco írta:Az Avatar az jó pedigNekem bejött annak idején, pedig a sci-fiket nagyon nem csipáztam.