Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De, rohadtul vasárnap a határidő! És ha ezt nem vagy képes betartani, akkor komoly hátrányba kerülsz a Filmklub következő körében...lui1698 írta: Amennyiben nem vasárnap a határidő hsz-em kéretik meg nem születettnek tekinteni.
engemEazzy írta:Nekem jelenleg három filmem van a tarsolyban, amit ajánlanék. Kit kérdezzek meg közületek privátban, hogy melyik lenne a legszerencsésebb választás?
Engem érdekel.soadroli írta:Jelentkezhetsz![]()
Kell valakinek egy Bithorlo meghívó?
Felírtalak.sjay írta: Srácok, még jelentkezhetek? Bocsi, kissé elbambultam és kimaradtam, de szívesen mennék a következő körre is.
Srácok, még jelentkezhetek? Bocsi, kissé elbambultam és kimaradtam, de szívesen mennék a következő körre is.messideco írta:Azt már kurdt fogja elintézni. Szerintem fölösleges várni újabb tagokra, meg volt hirdetve párszor már. Még egyszer írok a filmtopicba, és le lehet zárni.
Lám kurdt mit szól a dolgokhoz
Eddig ez ennyi. Valaki maradt ki?Kód: Egész kijelölése
1.messideco 2.soadroli 3. Faust 4. lui 5.kanty 6. Remy 7. visca el barca 8. kurdt 9. Bob_Marley 10. sjd 11. Eazzy 12. recrea 13. bence-barca 14. forcabarca8 15. Erxy
A három pont a legbeszédesebb.visca el barca írta:uraim, ilyen egy elegáns fenyegetéskurdt írta:Remy, ha éppenséggel nem végeztél egy vagy két filmmel jövőhét vasárnapig, akkor a két kör közti héten még nyugodtan bepótolhatod őket!
Ez mindenkire vonatkozik, jövő vasárnap majd meglátjuk, hogy ki mivel lesz elmaradva...tessék pótolgatni...
nem tudom volt-e már, de ha igen akkor elkerülte a szemem. De amikor lesz lezárva a kör? tehát meddig kell leadni az utolsó értékelést?messideco írta:Fontos
A vasárnapi ajánlást követően egy hét szünetre fog sor kerülni, azaz július 8-án indul el a következő kör.
értem. Te döntésed. kár :SBob_Marley írta:Remynek itt üzenem, mert itt egyszerűbbIgazából a kötelező 2 film + itt 1 tudom hogy nem férne bele az időmbe.Anime-s rész még azért pluszban dobott egyet rajta, hogy ez nekem nem lesz jó