Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nehogy már Alo legyen a hibás azért mert a többieknek besz*rik a kocsija, mert [auto_cenzúra] a technika. Attól függetlenül hogy Alonak jó a kocsija és nem szarik be attól még azzal tudni kell menni is. Különben is ma ő nyert, szép versennyel megérdemelte. Békén lehet hagyni.Mikaos írta:Alonso. Nagy tudású versenyző.
De ami még jobban feltűnik a mai verseny alatt is:
olyan OLTÁRI SZERENCSÉS, hogy az nem lehet igaz. Ilyet én még nem láttam. Hogy ennyire minden neki dolgozzon. Csak két szó jut eszembe róla: Real Madrid![]()
Mikor volt a fazonnak utoljára valamilyen műszaki problémája? 8-10 éve? Ehhez képest nézzük meg Vettelt, Hamiltont, vagy Buttont.
Röhejes.
mióta nézel forma-1-et ?? Azért Alonso nem a szerencséje miatt van ott ahol van. Ezen a versenyen volt szerencséje. DE azért na....Mikaos írta:Alonso. Nagy tudású versenyző.
De ami még jobban feltűnik a mai verseny alatt is:
olyan OLTÁRI SZERENCSÉS, hogy az nem lehet igaz. Ilyet én még nem láttam. Hogy ennyire minden neki dolgozzon. Csak két szó jut eszembe róla: Real Madrid![]()
Mikor volt a fazonnak utoljára valamilyen műszaki problémája? 8-10 éve? Ehhez képest nézzük meg Vettelt, Hamiltont, vagy Buttont.
Röhejes.
ozsimiki írta:az ne zavarjon senkit se,hogy a többi istálló is folyamatosan visz új dolgokat, csak a kutyát se érdekli, amíg az RB-t meg lehet találni, hiszen ők úgymond újak, és mit képzelnek már,hogy beleszólnak a régi nagyok (Ferrari,Meki) dolgaiba, meg csúnya mód elverték őket 2évben is zsinórban.
ennél nagyobb marhaságot nem is írhattál volna, már 2010ben is csak a gondjaik miatt volt esélye a többieknek, ha nem emlékeznél...egyedül tavaly volt szinte tökéletes éve, ami a technikai problémákat illeti.Sanama írta:3év alatt ideje hogy gondok legyenek a Bikávalozsimiki írta:Nah makker banda örülhet. Bár Alonso legalább most megdolgozott a malacért. (óriási versenyt fut)
Lehet ha nincs SC,akkor nem melegszik túl az RB, bár ki tudja. Megvárom,h pontosan mi volt a gond a kocsival... Vergnének mind esetre jár a pacsi![]()
pedig aztán teljesen megérdemelt győzelem lett volna, nembaj...
3év alatt ideje hogy gondok legyenek a Bikávalozsimiki írta:Nah makker banda örülhet. Bár Alonso legalább most megdolgozott a malacért. (óriási versenyt fut)
Lehet ha nincs SC,akkor nem melegszik túl az RB, bár ki tudja. Megvárom,h pontosan mi volt a gond a kocsival... Vergnének mind esetre jár a pacsi![]()
pedig aztán teljesen megérdemelt győzelem lett volna, nembaj...