Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
REMY írta:
(néztem az értékeléseket. Ki írt be nekem pontszámokat az első 3 filmhez ? azoknál nem voltam és elvileg nem kellett pótolnom.)
Abban a pár másodpercben mondjuk bele volt sűrítve a csávó egész személyisége és karaktere.Faust, én meg pont arra gondoltam, h a film végi pofavágás miatt érdemes volt végignézni, nekem nagyon tetszettek.
Valóban, csak az a rész ütötte meg a szemem, amit ki is fejtettem.Bob_Marley írta:Valószínűleg mivel én elfogult vagyok a 80as évekkel és főleg a gengszterfilmekkel kapcsolatban végig nagyon élveztem a Hosszú Nagypénteket, de végig éreztem a feszültséget, s a rejtélyt a filmben nekem nagyon tetszett.
A kérdés arra irányult miért kellett volna rövidebb legyen ?
Szerintem a feszültség pont, hogy hiányzott belőle, ment előre jelenetről jelenetre, de különösebben nem ragadott magával, nem kötött le. Nem volt benne semmi, amin izgulni lehetett volnaBob_Marley írta:Ezt nem értem amúgy, ezt kifejtenéd? Végig meg volt a kellő feszültség benne szerintem, s kellett nagyon hogy ne 1,5 órába legyen besűrítve a dolog, érzésem szerint pont jó volt sőt egy gengszterfilmnél elvárás, hogy minél részletesebben mutassa be az alvilágot, s ne csak az akció legyen a központban hanem az egész közeget mutassa be.Keresztapa többek között ezért minden idők (egyik) legjobb filmje!
Ezt nem értem amúgy, ezt kifejtenéd? Végig meg volt a kellő feszültség benne szerintem, s kellett nagyon hogy ne 1,5 órába legyen besűrítve a dolog, érzésem szerint pont jó volt sőt egy gengszterfilmnél elvárás, hogy minél részletesebben mutassa be az alvilágot, s ne csak az akció legyen a központban hanem az egész közeget mutassa be.Keresztapa többek között ezért minden idők (egyik) legjobb filmje!Faust írta:
A legnagyobb bajom a filmmel a hossza volt, a mű SEMMIVEL nem lenne kevesebb, ha fél órával rövidebb lett volna, úgy még a hetest is megkapná. De így csak:
Multkor elküldtem nem tudom megvan e még de azért ment egy pü. és köszönöm ismétkanty írta:ncore. Ha kell torrent küldök, csak dobj egy email címet. Ja és csak HD verzióba van meg.18Barca99 írta:Honnan sikerült megszerezni?Forcabarca8 írta: 2 coelhos
Fantasztikus...
10/9,5
Sharekurdt írta:Jó, akkor ennek a google doksznak is lesz egy alternatívája a következő körben. Valószínűleg annyi, hogy én fogom excelben írogatni az értékeléseket és időnként közzéteszem itt az aktuális állást.
De ha valaki tudja, hogy hogy kell egy ilyen izét jelszavasítani, én arra is vevő vagyok!
http://onlinefilmekaneten.blogspot.hu/2 ... ratos.html18Barca99 írta:Honnan sikerült megszerezni?Forcabarca8 írta: 2 coelhos
Fantasztikus...
10/9,5
ncore. Ha kell torrent küldök, csak dobj egy email címet. Ja és csak HD verzióba van meg.18Barca99 írta:Honnan sikerült megszerezni?Forcabarca8 írta: 2 coelhos
Fantasztikus...
10/9,5
Honnan sikerült megszerezni?Forcabarca8 írta: 2 coelhos
Fantasztikus...
10/9,5
Ez amolyan excel csak gúglisítva, nem?soadroli írta:Szerintem se jó...mondjuk én kb 1x láttam az oldaltvisca el barca írta:hiába, no... kalap nem bír betelni a filmekkelvhogy jelszavassá kellene tenni, mert ez így nem jó..
![]()
Excelben könnyebb lenne szvsz.
Szerintem se jó...mondjuk én kb 1x láttam az oldaltvisca el barca írta:hiába, no... kalap nem bír betelni a filmekkelvhogy jelszavassá kellene tenni, mert ez így nem jó..