Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
soadroli írta:Nekem is nagyon bejött a film, imádom az ilyen bosszú-múvikatMessi-Ini írta:Köpök a sírodra
Ahogy a csaj kinyírta az ombrékat...az valami fenomenális
REMY írta:jóféle csaj van benneMessi-Ini írta:Köpök a sírodra.:
Kemény film mit ne mondjak.Én nem az az ember vagyok aki majd a rendezőröl irogat,vagy esetleg mélyenszántó gondolatokat oszt meg eme filmel kapcsolatban,szal ezt ne várjátok![]()
![]()
A film nagy vonalakban:Egy fiatal írónő egy erdei házikóba megy,hogy befejezze egyik regényét.Itt 4 férfi elkapja,megerőszakolja,és porig alázza,majd a flm késöbbi szakaszában a nő ezeket a tetteket megtorolva visszavég a ezeknek az embereknek.
Vannak a filmben durva jelenetek,én személy szerint barátnőmmel néztem meg,hát rá elég nagy hatással volt a film,főleg lelkileg.
Szóval egy szó mint száz,nekem tetszett a film,és bár láttam már jobbat,azért bátran ajánlom mindenkinek.
Értékelés:10/7
semmi leszólás, de már múltkor is elmondta valaki, hogy van külön sorozat topicMessikeBarca írta:Üdv.! Valaki tudna adni 1 linket ahonnan le tudom tölteni vagy akár csak megnézni a The Walking Dead című sorozat részeit. Nem kell a HD minőség de fontos hogy magyar felirat legyen hozzá(akár angol is jó ha csak az van)
Köszönöm előre is!
Nekem is nagyon bejött a film, imádom az ilyen bosszú-múvikatMessi-Ini írta:Köpök a sírodra
jóféle csaj van benneMessi-Ini írta:Köpök a sírodra.:
Kemény film mit ne mondjak.Én nem az az ember vagyok aki majd a rendezőröl irogat,vagy esetleg mélyenszántó gondolatokat oszt meg eme filmel kapcsolatban,szal ezt ne várjátok![]()
![]()
A film nagy vonalakban:Egy fiatal írónő egy erdei házikóba megy,hogy befejezze egyik regényét.Itt 4 férfi elkapja,megerőszakolja,és porig alázza,majd a flm késöbbi szakaszában a nő ezeket a tetteket megtorolva visszavég a ezeknek az embereknek.
Vannak a filmben durva jelenetek,én személy szerint barátnőmmel néztem meg,hát rá elég nagy hatással volt a film,főleg lelkileg.
Szóval egy szó mint száz,nekem tetszett a film,és bár láttam már jobbat,azért bátran ajánlom mindenkinek.
Értékelés:10/7
ha szereted a Sci-fi -t, akkor tudom ajánlani a Battlestar Galactica -t.CsacsMate írta:Sziasztok!
Valaki tud ajánlani nekem egy sorozatot? Úgy döntöttem elkezdenék egyet. A Trónok harcán kívül minden jöhet, mert azt végig néztem, az eddigieket.
Illetve ilyen régi klasszikusok sem érdekelnek, mint a Csillagkapu, Sliders, Az elveszett ereklyék fosztogatói, mert azokat úgyszintén láttam![]()
A legjobb, amit ajánlhatok a Sírhant művek.CsacsMate írta:Sziasztok!
Valaki tud ajánlani nekem egy sorozatot? Úgy döntöttem elkezdenék egyet. A Trónok harcán kívül minden jöhet, mert azt végig néztem, az eddigieket.
Illetve ilyen régi klasszikusok sem érdekelnek, mint a Csillagkapu, Sliders, Az elveszett ereklyék fosztogatói, mert azokat úgyszintén láttam![]()
nem de nem is szándékozom. Nem sok sorozatot nézek. Azt az időt inkább filmezéssel töltöm.soadroli írta:Szóval te még nem láttad a Dextert.REMY írta: Supernatural !!!! legjobb sorozat az egész világon
Dextert is végig pörgettem mársoadroli írta:Szóval te még nem láttad a Dextert.REMY írta: Supernatural !!!! legjobb sorozat az egész világon
Szóval te még nem láttad a Dextert.REMY írta: Supernatural !!!! legjobb sorozat az egész világon
Supernatural !!!! legjobb sorozat az egész világonCsacsMate írta:Sziasztok!
skins, two and a half man-ennek én is most álltam neki. de a skinst szigorúan csak eredeti szinkronnal nézd, ha nekiállsz. asszem 6 évados, jön a 7. 2013-ban, de én csak az első négyet láttam. 1-2. évad és a 3-4. évad két külön generáció, nem ugyanazok a szereplők. én a 3-at és a 4-et imádom, már vagy 4x végignéztemCsacsMate írta:Sziasztok!