Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem a németektől most mindenki úgy kapna ki mint a pinty. bár még holnap bármi lehet....de a németek győzelmére nagyon sokat adok.Sanama írta:A spanyol csapat a mai teljesítményével elmehet a bokorba.
Mi a f.sz volt ez? Ötlettelen játék,ívelgetés, előrerúgások... Mintha teljesen szétesett volna a játék.
1 szót sem lehetett volna szólni,ha kiesnek. A portugálok jobban voltak a meccs 60%-ban, ezt ma bemakkolta a spanyol csapat.
Ilyen játékkal a döntőben úgy kikapnak,mint a pinty
Mindenképp jó helyre kerül a kupa. Érdemtelenül nem lehet tornát nyerni. A portugálok sem érdemtelenül jutottak volna döntőbe, a rendes játékidőben simán hozták a spanyolok szintjét. A hosszabbításban már csak a túlérésre játszottak ez igaz, de kihúzták. A spanyolok viszont jobban birták idegileg a végén, így megérdemlik a döntőt.Mikaos írta:
Holnapra német győzelmet várok, mert a másik legjobb csapatnak is ott a helye a döntőben. És akkor legalább nyugodt döntőt nézhetek, tudván: mindenképp jó helyre kerül a kupa.
Szerintem azért akarta áthúzni, mert a hosszúba nem tudta lőni (a védő odaért, blokkolt volna), a rövidre pedig számított a kapus. Mindegy, nem is ez a lényeg, mert így is hibázott, hanem két dolog: Az egyik, hogy továbbjutottatok a spanyolok, amikor megrázták magukat, akkor meg is mutatták, hogy jobbak. A másik pedig az, hogy ezt a válogatottat csak VDB tudja tönkretenni. Hihetetlen, hogy nem fogja fel, hogy a sok középpályás egymást zavarja a pályán. Mikor Xavi lejött, egyből jobb lett a játék. Ma nem is játszott jól, de ezzel nem arra célzok, hogy Xavinak nem kell játszania, hanem egy vkp-nak. Nyilván elfogult vagyok és azt mondom, hogy Alonso ne játsszon (ma mondjuk jó volt), de ha Busi ülne és helyette jönne egy csatár, már az is jobb játékot eredményezne. A használhatatlan játékosok elől: Silva (sajnos, már meccsek óta kerékkötő, pedig szeretem), Negredo, Torres. Mégis többet játszottak, mint Pedro és Jesus Navas, akik lehet, hogy hibáztak (pl Pedro a ziccernél), de amikor a pályán voltak normálisan ment a játék (pl figyeljétek meg, hogy Pedro tudta elől csak levenni rendesen a labdát az íveléseknél, megtartotta, jó helyre passzolt és helyzetbe is került). Llorentet nem írom, mert ő már úgysem fog játszani, valszeg a mesternek büdösek a baszkokferninho írta:ebben a Pedro helyzetben az volt a poén, hogy pont ő a full két lábas játékos, erre... érthetetlen.
óriási,lenne egy nézhetetlen döntősoadroli írta:Azt hitte neki is bejön, mint Drogbának. Sajna nem![]()
Mekkora lenne kiesnének holnap a németek
Ugyanezt csinálta a VB-n is Ramos, talán lap nélkül, világklasszis szinten játszott. Madridban viszont totál ellentét. Könyöklés, durva faultok, por qué?LG írta:Egyébként Ramos idegei valóban nagyon rendben vannak. Az egész EB-n nagyon okosan, higgadtan, precízen játszik, ez a büntető is ezt igazolta.
A Milanban Seva is utoljára szokta lőni. Szóval vannak ellenpéldák is.ozsimiki írta:Huhuhuhőhőhőhőhúhúhúhúh![]()
nembaj. Azért jobbak voltak a spanyolok, főleg a hosszabbításban, nem érdemtelen a továbbjutás. Még ha ez az utolsó 11es epic kategória.
Ramos 11ese előtt egyből a holnapi szalagcímek ugrottak be "Bl és Eb döntőt rúgott az űrbe Ramos..."
de szerencsére az idegeit kiműtette vkivel.
húh, kemény volt.
NEM BÁNTÁSBÓL:
szerintem CR kérte,hogy utolsónak rúgjon, nem vall valami vezérre ez a döntés, úgy volt vele,hogy addigra el fog dőlni, ha szerencséjük van akkor a javukra. Pedig köztudott hogy a vezérek az elején vannak, hogy megadják az egésznek a lendületet....szerintem kicsit tele volt a gatyája, de nem ezen múlt, viszont kiváncsi vagyok más mit gondol erről?
Már a pénzfeldobásnál is alig mert odamászni.ozsimiki írta:szerintem CR kérte,hogy utolsónak rúgjon, nem vall valami vezérre ez a döntés, úgy volt vele,hogy addigra el fog dőlni, ha szerencséjük van akkor a javukra. Pedig köztudott hogy a vezérek az elején vannak, hogy megadják az egésznek a lendületet....szerintem kicsit tele volt a gatyája, de nem ezen múlt, viszont kiváncsi vagyok más mit gondol erről?
komolyan ezektől már agykukit kapok...MessiFan írta:Fail. Ronaldo helyett egy védő lövi a tizit...